0

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:
Eliés
CVR: 38835122
IC Christensens Allé 5
6950 Ringkøbing
Mobilnr.: +45 2971 3207
Mail: info@elies.dk

Hvordan betaler jeg:
Eliés modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA Elektron, Mastercard, Maestro og Mobilepay. Betalingen vil selvfølgelig først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK og er inklusive 25% moms.

Er det sikkert at bruge betalingskortet på hjemmesiden: 
Eliés bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Hvornår leveres mine varer:
Eliés leverer på alle hverdage og ordren vil blive sendt samme dag hvis ordren indgåes inden kl. 14.00. Er ordren indgået efter kl. 14.00 sendes den næste hverdag. Leveringstiden kan derfor være mellem 1 og 3 hverdage.

Du kan også vælge at afhente selv på vores lager. Hvis du vælger denne løsning bedes du ringe til os og aftale tidspunktet på +45 2971 3207.

Hvordan pakkes mine varer: 
Dine indkøbte varer pakkes forsvarligt og sendes med pakkepost. Eliés benytter sig af GLS, DAO, PostNord eller Bring og du har mulighed for selv at vælge distributøren inden du afslutter ordren.

Hvem betaler fragten: 
Ved køb for under DKK 399,00 pålægges fragt som fremgår nedenfor. Ved køb fra DKK 399,00 er fragten gratis i Danmark (undtaget Grønland og Færøerne)

I øjeblikket er fragtpriserne:
Postnord (pakke til døren og pakkeshop): DKK 60,00.
GLS (pakke til døren og pakkeshop): DKK 48,75.
Bring (pakke til døren og pakkeshop): DKK 60,00.
DAO (pakke til døren): DKK 48,75.
DAO (pakkeshop): DKK 45,00

Ved afhentning hos Eliés, IC Christensens Allé 5, 6950 Ringkøbing pålægges der ingen fragt.

Fortrydelsesret:
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@elies.dk, eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet:
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering:
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Der er ingen fortrydelsesret ved levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, en den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Eliés
IC Christensens Allé 5
6950 Ringkøbing

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Du bør dog ringe til +45 2971 3207 for at aftale et tidspunkt hvor pakken kan modtages.

Reklamationsret:
Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to månder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Før returnering rettes henvendelse til Eliés og reklamationer sendes til:

Eliés
IC Christensens Allé 5
6950 Ringkøbing
Mobilnr.: +45 2971 3207
Mail: info@elies.dk

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling, eller pakker sendt pr. efterkrav.

Refusion:
Hvis der er aftalt refusion, angives jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Persondatapolitik:
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, telefonnr. og mailadresse.

Da webshoppen er integreret med Pakkelabels.dk, for at kunne generere pakkelabels, registreres og videregives dine personoplysninger til Pakkelabels.dk - dette gøres for at kunne levere dine varer til dig. Oplysningerne benyttes udelukkende til foretage forsendelserne og videregives ikke til andre.

Ordrer der bestilles til afhentning hos Eliés skal også påføres navn, adresse, telefonnr. og mailadresse. Det sikrer at Eliés kan kontakte dig hvis der er problemer med ordren. Dine personoplysninger for disse ordrer videregives ikke til andre virksomheder.

Personoplysningerne registreres hos Eliés og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse

Den dataansvarlige er elies.dk

Som registreret hos Eliés har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til info@elies.dk.

Klageadgang:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@elies.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende din klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@elies.dk.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 22.01.2018.

 

 

 

Standardfortrydelsesformular:
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Eliés
IC Christensens Allé 5
6950 Ringkøbing
E-mail: info@elies.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________

Bestilt den:____________________________    Modtaget den:_______________________

Forbrugerens navn:____________________________________________________________

Forbrugerens adresse:_________________________________________________________

Forbrugerens underskrift:________________________________  Dato:______________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!