Ny naturlig og økologisk hudpleje hos Eliés - se her!
0

Ny naturlig og økologisk hudpleje hos Eliés - se her!

(30 produkter)

Nye naturlige hudplejeprodukter!

Jagten på gode, naturlige og økologiske hudplejeprodukter, hvoraf mange kan anvendes af veganere, er i fuld gang - og den fortsætter!

Eliés ønsker at kunne levere ren hudpleje til alle der interesserer sig for hvad de påfører huden - mindst 60% bliver optaget og derfor er det vigtigt at undgå en masse kemikalier der ikke gør noget godt for dig!

Se med her - eller tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyhederne direkte ind i din indbakke - du deltager samtidig i en konkurrence om at vinde 1.000 kr til at købe hudplejeprodukter for!

Sortér efter:

Moana Olie Naturlig - krukke med 175 ml

Fra Tahiti kommer denne rige olie, som er udvundet af økologiske modne kokosnødder. I kokosolie lægges blomster fra økologisk gardenia tahitensis blomst - også kendt som "Tiare Tahiti". Blomsterbladene tilsættes for at gøre olien blødere uden at der afgives duft til olien. Moana olie er altså fuldstændig duftfri og derfor velegnet til allergikere og sensitiv hud. Olien er desuden god til at holde børneeksem nede - kan dog ikke kurere børneeksem!

120,00 kr.

NVEY ECO Økologisk Cake Eyeliner

NVEY ECO Cake Eyeliner har en fantastisk dyb farve pga den høje farve pigmentering. Den påføres med en eyeliner brush der er specielt udviklet til at lægge en flot eyeliner, der definerer, former og fremhæver dine øjne. Indeholder ingen parabener, petro-kemikalier eller syntetiske dufte! Er ikke testet på dyr!

199,00 kr.

NVEY ECO Økologisk Cake Eyeliner Duo

NVEY ECO Cake Eyeliner duo indeholder både brun og sort eyeliner, som begge har en fantastisk dyb farve pga den høje farve pigmentering. Påføres med en eyeliner brush der er specielt udviklet til at lægge en flot eyeliner, der definerer, former og fremhæver dine øjne. Indeholder ingen parabener, petro-kemikalier eller syntetiske dufte! Er ikke testet på dyr!

299,00 kr.

NVEY ECO Volumising Mascara

Økologisk og volumengivende mascara, som definerer og indrammer øjnene. NVEY Eco mascara nærer og styrker øjenvipperne på grund af indholdet af økologisk jojobaolie og lecithin. Indeholder ikke parfume eller skadelige kemikalier!

189,00 kr.

NVEY ECO Eye Shadow - Øjenskygge

Naturlig og økologisk øjenskygge med rigt pigmenterede farver, der giver farverige udtryk i makeuppen. Øjenskyggen er let at påføre og tone ud på øjnene, mens bl.a. kamille og jojobaolie beroliger huden. Tilsatte antioxidanter og vitaminer plejer og nærer huden. Ingen kemisk fremstillede parfumer eller ingredienser.

199,00 kr.

NVEY ECO Eye Shadow Duo - Øjenskygge Duo

Naturlig og økologisk øjenskygge med rigt pigmenterede farver, der giver farverige udtryk i makeuppen. Øjenskyggen er let at påføre og tone ud på øjnene, mens bl.a. kamille og jojobaolie beroliger huden. Tilsatte antioxidanter og vitaminer plejer og nærer huden. Ingen kemisk fremstillede parfumer eller ingredienser.

299,00 kr.

NVEY ECO Organic Eye Shadow Palette 6 - øjenskygge palet

Naturlig og økologisk øjenskygge palet med inspirerende farvekombinationer, udvalgt af professionelle makeup artister. Alle øjenskygger indeholder beroligende ingredienser som økologisk kamille og jojobaolie. Farverne er lette at påføre og tone på grund af de fine mikropartikler i den talkum fri formulering. Indeholder ingen parfume eller skadelige kemikalier!

499,00 kr.

NVEY ECO Organic Powder Blush - pudder rouge

Naturlig og økologisk rouge fra NVEY ECO, som giver en flot markering af dit ansigt. Indeholder en unik blanding af majssilke, kamille og jojobaolie, som virker beroligende på huden, mens vitaminer nærer og plejer huden. Et godt valg til den tørre og følsomme hud.

199,00 kr.

NVEY ECO Organic Erase Corrector - Concealer

Naturlig og økologisk concealer som effektivt dækker rødme, mørke rande under øjnene og skønhedspletter. Blandingen af økologisk tidselolie, jojobaolie og castorolie giver en beroligende effekt og sikrer en jævn dækning. Naturlige antioxidanter beskytter mod frie radikaler og dermed tidlige ældningstegn. Indeholder ingen parfume eller skadelige kemikalier.

199,00 kr.

NVEY ECO Hydrating Lip Lustre - Lip Gloss

NVEY ECO Hydrating Lip Lustre er en nærende, skinnende og fugtgivende lipgloss som giver en effektiv pleje og beskyttelse af læberne på grund af de gode økologiske olier og vokse. Når lip glossen påføres giver det en forfriskende følelse af beskyttelse og blødhed på læberne. Kan anvendes alene eller sammen med en læbestift. Indeholder ikke parfume eller skadelige kemikalier.

199,00 kr.

NVEY ECO Advanced Care Lip Colour - læbestift

Den økologiske læbestift fra NVEY ECO er en meget nærende og plejende læbestift, fremstillet af økologisk castorolie (ricinusolie), som er kombineret med blødgørende tidselolie, bivoks og sheasmør. Naturligt E-vitamin virker opbyggende på hudcellerne og har desuden en kraftig antioxidant virkning. NVEY ECO har formuleret denne økologiske læbestift uden parfume eller skadelige kemikalier.

199,00 kr.

NVEY ECO Moisture Rich Fluid Foundation

Den økologiske Moisture Rich Fluid Foundation fra NVEY ECO er en kombination af økologisk kamille og tidselolie, sammen med tocopherol (naturligt E-vitamin). Resultatet af denne formulering er en beroligende, fugtgivende og flydende foundation med lang holdbarhed på huden. Indholdet at E-vitamin giver en genopbyggende effekt og betyder at denne foundation er perfekt til tør og følsom hud. Indeholder ingen parfume eller skadelige kemikalier.

299,00 kr.

NVEY Creme Deluxe Flawless Foundation - pudder foundation

Den økologiske Creme Deluxe Flawless Foundation fra NVEY ECO giver huden en perfekt finish. Blandingen af økologisk tidselolie, jojobaolie og castorolie beroliger og blødgør huden, mens antioxidanter fra vitamin C og E beskytter huden mod frie radikaler og dermed mod tidlige ældningstegn. Indeholder ikke parfume eller skadelige kemikalier!

399,00 kr.

NVEY ECO Mattifying Compact Powder - pudder

En økologisk kompakt pudder fra NVEY ECO som får sin matte finish fra ingredienserne zink stearat, jojobaolie og majssilke (trådene på majskolber), som alle er økologiske. Perfekt til at afslutte og genopfriske din foundation. Indeholder ingen parfume eller skadelige kemikalier!

289,00 kr.

NVEY ECO Nourishing Bronzer - solskinspudder

Den økologiske kompakte bronzer fra NVEY ECO giver huden sommerglød og et friskt og naturligt udseende. Den fugter og plejer huden på grund af de gode økologiske olier - jojoba, macadamia og gulerod - samtidig med at den tilføres antioxidanter fra C og E vitamin. A og E vitamin genopbygger huden og modvirker tørhed, hvilket gør den velegnet til en følsom og tør hud. Indeholder ikke parfume eller skadelige kemikalier!

289,00 kr.

NVEY ECO Powder Brush - pudder børste

Powder Brush fra NVEY ECO er en pudder børster der er udviklet med et miljøvenligt makeup penselskaft lavet af majsharpiks. Til penselhårene er benyttet fine bløde syntetiske fibre.

279,00 kr.

NVEY ECO Blush Brush - rouge børste

Rouge børste hvor skaftet er lavet af miljøvenligt majsharpiks, mens børstehårene består af fine, bløde syntetiske fibre. Udviklet af NVEY ECO for at kunne levere børster der giver det bedste resultat med NVEY ECOs makeup serie.

225,00 kr.

NVEY ECO Concealer Brush - Concealer Børste

Concealer børste fra NVEY ECO, som er udviklet med et miljøvenligt makeup børsteskaft, som er lavet af majsharpiks. Penselhårene består af fine og bløde syntetiske fibre.

129,00 kr.

NVEY ECO Foundation Brush - Foundation børste

En dejlig foundation børste fra NVEY ECO, som fordeler din foundation jævnt uden at lave streger. Makeup skaftet er lavet af miljøvenligt majsharpiks, mens børstehårene er af fine, bløde syntetiske fibre.

225,00 kr.

NVEY ECO Eyeliner Brush - Eyeliner Børste

Med NVEY ECOs eyeliner børste, kan du lægge deres økologisk Cake Eyeliner præcist, uden at genere øjnene. Børstens skaft er fremstillet af miljøvenligt majsharpiks, mens de har valgt fine og bløde syntetiske fibre til børsterne.

129,00 kr.

NVEY ECO Lip Liner Brush - læbepensel

Den lækre og præcise læbepensel fra NVEY ECO, gør det muligt at påføre læbestiften helt præcist. Penselskaftet er fremstillet af miljøvenligt majsharpiks, mens børstehårene er af fine, bløde syntetiske fibre.

129,00 kr.

NVEY ECO Eye Shadow Brush - øjenskygge børste

Super god øjenskyggebørste fra NVEY ECO, som let og effektivt lægger øjenskyggen på og gør det muligt at tone farverne ud. Børsteskaft af majsharpiks og børstehår af fine, bløde syntetiske fibre.

129,00 kr.

NVEY ECO Brow Comb Brush - bryn kam/børste

Effektiv øjenbryns kam og børste, som retter brynene til og gør det muligt at forme dem, så de indrammer øjnene bedst. Kam/børste skaftet er fremstillet af miljøvenligt majsharpiks, mens børstehårene er af bløde og fine syntetiske fibre.

110,00 kr.

NVEY ECO Pro Studio Naturals Primer+

Primer med super fugtbindende glycerin fremstillet af Karanje Frø. Effekten af primeren skyldes silicapartikler, som virker meget lysspredende og minimerer derfor synligheden af hudens uregelmæssigheder. En perfekt base før foundation så du opnår optimal dækkeevne og holdbarhed. Indeholder ingen silicone, sulfater, parabener eller parfume.

299,00 kr.

NVEY ECO Pro Studio Naturals BB+ Creme

NVEY ECO har med deres Pro Studio Naturals BB+ cremer udviklet den næste generation af BB cremer. De har et højt indhold af antioxidanter fra C og E vitaminer og udglatter huden, samtidig med at en flot glød tilføres. Cremen tilpasser sig til din hudtone og efterlader dig med en fejlfri teint. Indeholder ingen silicone, sulfat eller parfume.

299,00 kr.

COOLA Face SPF 30 Agurk 50 ml

En all-round, ikke-fedtende sunlotion med frisk agurkeduft, der indeholder over 70% økologisk certificerede ingredienser. Den lette lotion til ansigtet, er udviklet til alle hudtyper, og indeholder plejende og nærende ingredienser, som huden kan ånde igennem. Environmental Working Group har i 2015 kåret serien til den højest rangerende ikke-mineralske solcreme!

289,00 kr.

COOLA Face SPF 30 uparfumeret 50 ml

Beskyt huden med denne lette økologiske solcreme til ansigtet. Cremen booster hudens evne til at forsvare sig mod ældning, pga de mange antioxidanter der findes naturligt i råvarerne. Økologisk kæmpenatlys- og hørfrø olie beroliger, toner og fugter din hud, mens oleosomer (molekyler af fedtsyrer) afgiver fugt, og indkapslede aktive stoffer, gradvist. Cremen er uparfumeret!

289,00 kr.

COOLA Sport Face SPF 50 White Tea 50 ml

En økologisk solcreme til ansigtet til dem med en aktiv livsstil! En Farm to Face ® antioxidant solcreme med bredspektret SPF 50 beskyttelse. Cremen har en forfriskende naturlig duft af hvid te. Fugter huden effektivt pga de lækre økologiske olier fra kæmpenatlys og hørfrø. Ny patenteret teknologi har gjort det muligt for COOLA at tilføre oleosomer (molekyler af fedtsyrer) til cremen, som gradvist afgiver fugt og aktive stoffer til huden. Vandfast op til 80 minutter.

289,00 kr.

COOLA Sport SPF 50 Fresh Mango 148 ml

Økologisk sunlotion til de aktive, med effektiv beskyttelse med bredspektret SPF 50. Genopbygger solskadet hud og beroliger, toner og fugter pga de lækre økologiske olier. Rød og irriteret hud dulmes, bl.a. pga den økologiske avocadoolie der tilfører huden masser af vitaminer. Vandfast op til 80 minutter. Environmental Working Group har i 2015 kåret serien til den højest rangerende ikke-mineralske solcreme!

289,00 kr.

COOLA Sport SPF 30 uparfumeret 148 ml

Uparfumeret økologisk sunlotion til de aktive, som beskytter og styrker hudens forsvar mod ældning. Denne sunlotion har bredspektret SPF 30 beskyttelse med patenteret oleosomes teknologi (molekyler af fedtsyrer), som afgiver fugt og aktive stoffer gradvist. Oleosomerne er udvundet af tidselolie og er med til at øge effektiviteten af UVA og UVB filtrene, så der opnås højere SPF værdier med færre aktive ingredienser. Vandfast i op til 80 minutter!

289,00 kr.

Konkurrence - Vind gavekort på 1.000 kr.