0

Odacité Hydra Mist Purify 50 ml

(140024)

Mist skin tonic. Renser og giver frisk og klar teint, ved akne eller fedtet hud.

Lager status

Produktet er på lager

249,00 kr.

Detaljer om produktet

Naturlig og vegansk fugtgivende mist tonic der renser!

Denne skønne mist bruges i stedet for en almindelig skin tonic, ved at spraye på huden i ansigtet og på halsen efter rensning. Den forsegler de aktive stoffer fra den valgte serum som påføres huden efterfølgende. Misten er baseret på naturlige og økologiske ingredienser, der også er velegnede til veganere, og er en effektiv del af en naturlig akne behandling.

Misten kan også bruges til spraye på i løbet af dagen for at blive frisket op, hvis du føler at fugten trækkes ud af huden når du flyver. Den opfrisker din teint og kan fiksere din makeup fx i forbindelse med sportsudøvelse. Misten renser selvfølgelig også din hud som en skin tonic, og minimerer synligheden af dine porer.

Den er fremstillet til at behandle fedtet og akneplaget hud og give en frisk og klar teint. Pilebark er naturligt rig på salicylsyre og ekstrakten fra barken hjælper med hurtigt at fjerne bumser og rense porerne helt i dybden. Aloe Vera forhindrer at huden udtørres for meget og grøn te virker som en kraftfuld antioxidant. Pebermynte medvirker til at fjerne overskydende talg og olie fra huden og reducerer det lidt kedelige udseende som hud med akneproblemer kan have.

Ingredienser:

  • Aloe Vera juice
  • Pebermynte ekstrakt
  • Vegetabilsk glycerin
  • Pilebarkekstrakt
  • Grøn te ekstrakt

Produkterne er 100% veganske, ikke testet på dyr og indeholder ingen genmodificerede ingredienser.

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!