Alluvian skægpleje | Køb Alluvian plejeprodukter her!
0

Alluvian plejeprodukter - baseret på tang!

(20 produkter)

Bæredygtige, naturlige og økologiske sæber og plejeprodukter.

Alluvian producerer sæber og plejeprodukter, der bl.a. indeholder vandplanter eller tang. Vandplanterne er vildthøstede - dvs at de vokser under økologiske forhold. De plantebaserede olier der også anvendes i produkterne er økologisk avlet.

Alle produkter fra Alluvian er pakket ind i genbrugspapir - selv deodoranten de fremstiller. Det skyldes at de har et stort ønske om at være bæredygtige, for ikke at belaste miljøet mere end det absolut minimale.

Sortér efter:

Alluvian Malabar Cabaret Shave Soap - 122 g

En aromatisk barbersæbe der er naturlig og håndlavet, som giver en perfekt og behagelig barbering. Med utraditionelle noter af læder, anis (lakrids) og træ. Baseret på flere økologiske ingredienser.

229,00 kr.

Alluvian Norwegian Spear Shave Soap - 122 g

Meget mere end en almindelig barbering! Varm og krydret med kraftige undertoner af vild mynte og neroli som giver en fantastisk duftkombination. Baseret på naturlige og økologisk ingredienser.

229,00 kr.

Alluvian Bohemian Coast Shave Soap - 122 g

Barbersæbe med en balsamisk citron- og blomsterduft og en undertone af Sri Lankansk Vetiver (græsart). Sæben har et højt indhold af økologiske ingredienser, er plantebaseret og meget drøj i brug.

229,00 kr.

Alluvian Himalayan Cedar Shave Soap - 122 g

Barbersæbe med naturlige og økologisk ingredienser, som giver dig muligheden for en behagelig barbering - duft af cedertræ fra Himalaya, som er iblandet myrte, giver en dejlig varm aroma.

229,00 kr.

Alluvian Isle of Man Shave Soap - 122 g

En håndlavet naturlig og økologisk barbersæbe med charmerende dufte af mynte, bynke, jord og hav, som giver en virkelig følelse af absolut luksus når du barberer dig.

229,00 kr.

Alluvian Agarwood Preshave and Beard Oil - 30 ml

Agarwood Preshave and Beard Oil forbereder huden til barbering og plejer skægget så det fremstår blankt og sundt. Huden beskyttes så risikoen for skader fra barberbladene minimeres.

299,00 kr.

Alluvian Choctaw Perique Preshave and Beard Oil - 30 ml

Naturlig og økologisk olie der gør huden klar til barbering og plejer skægget, med en luksuriøs duft af Perique tobak fra Louisiana, bourbon vanille og rav.

299,00 kr.

Alluvian Isle of Man Preshave and Beard Oil - 30 ml

Naturlig og økologisk olie som gør huden klar til barbering ved at blødgøre huden og give barberbladene et behageligt glid over huden. Fugter og nærer samtidig dit skæg så det ser sundt og blankt ud.

299,00 kr.

Alluvian Rowley Shoals Preshave and Beard Oil - 30 ml

Naturlig og økologisk olie der klargør huden til barbering og plejer dit skæg med masser af fugt og næringsstoffer. Australsk inspireret blanding med duft af blå cypres, tetræ og urter.

299,00 kr.

Alluvian Wild Grove Preshave and Beard Oil - 30 ml

Naturlig og økologisk preshave og beard olie der plejer hud og skæg og gør huden klar til barbering. En aromatisk oplevelse med duft af vilde appelsinblomster, lavendel og cedertræ.

299,00 kr.

Alluvian Isle of Man Beard and Hair Soap - 147,4 g

Isle of Man er et økologisk skæg- og hårprodukt som giver en fantastisk duft af sød jord, mynte, bynke og hav. Baseret på kokum smør og 6 vandplanter som efterlader håret blødt, rent og sundt.

249,00 kr.

Alluvian Clay - 29,6 ml

Alluvian clay støtter og former frisuren og kan bruges både i tørt og fugtigt hår. Med naturlige og økologisk Boswellia Frereana harpiks fra Cal Modow bjergene i Somalia, merino lanolin og amerikansk hvid kaolin ler.

199,00 kr.

Alluvian Beard Balm de Garde - 56,7 g

Beard Balm de Garde er en naturlig og økologisk leave-in balm til skægget og huden - den samler skægget og beskytter ansigtet for de der ofte er ude i ekstremt vejr.

199,00 kr.

Alluvian Moustache Wax - 28,35 g

Den ultimative naturlige måde at tæmme dit overskæg - voksen hjælper med at giver overskægget et skarpere look med et godt hold. Effektiv naturlig og økologisk skægpleje.

149,00 kr.

Alluvian Endurance Protection and Care Footsalve - 120 ml

Fodsalven fra Alluvian er 100% naturlig pleje til fødderne - til den aktive mand, manden der tager på trekking eller bare hvis du har problemer med tørre fødder og revnede hæle.

249,00 kr.

Alluvian Natural Deodorant - 60 ml

Deodorant specielt formuleret for at beskytte mod dårlig lugt uden brug af kemikalier, aluminium eller farvestoffer. Indpakningen er fremstillet af genbrugspapir. Indeholder ingen triclosan, alkohol eller propylenglycol.

159,00 kr.

Alluvian Caravel Shaving Brush - Black Cherry

Lækker barberkost i mørkt kirsebærtræ med grævlingehår til en luksuriøs traditionel barbering. Kosten ligger godt i hånden og kan hænges op efter brug for at tørre.

699,00 kr.

Alluvian Caravel Shaving Brush - Sugar Maple

Lækker barberkost i sukkerløn træ med grævlingehår til en luksuriøs traditionel barbering. Kosten ligger godt i hånden og kan hænges op efter brug.

699,00 kr.

Alluvian Caravel Shaving Brush - American Walnut

Lækker barberkost i amerikansk valnød med grævlingehår til en luksuriøs traditionel barbering. Kosten ligger godt i hånden og kan hænges op efter brug.

699,00 kr.

Alluvian Rejuvenating After Shave Serum - 68 ml

Aftershave serum med 100% naturlige ingredienser som enten er vildthøstede eller økologisk dyrkede. Ekstraordinært fugtende og nærende serum, som genopretter huden efter barbering.

899,00 kr.

Alluvian er baseret i Peoria i Illinois, USA, hvor de producerer sæber og plejeprodukter i mindre produktionsfaciliteter. Flere af sæberne er håndlavede efter gamle traditioner.

Hos Alluvian er de meget bevidste om den store mængde plastaffald der forurener søer og havene til skade for os alle, og derfor har de blandt andet valgt at emballere alle produkter i genbrugsemballage. De ønsker at bekæmpe tendensen med at alt skal emballeres i plastemballage, og at alt for meget plastemballage bare bliver smidt i naturen.

Når plasten fx har ligget i vand i et stykke tid, nedbrydes de til bittesmå stykker der er mindre end 1 mm. Det gør det nemt for fisk og andre dyr i vandet at indtage plasten - fx viste en undersøgelse fra Lake Michigan i USA, at de 25 fiskearter der blev undersøgt alle havde plast i mavetarmkanalen. Det er derfor vigtigt at øge bevidstheden om hvordan vi skaffer os af med vores miljøbelastende affald.

Alluvian donerer en del af deres overskud til bekæmpelse af plastforurening i søer og have. 

Konkurrence - Vind gavekort på 1.000 kr.