0

Alluvian Choctaw Perique Preshave and Beard Oil 30 ml

(150007)

Naturlig og økologisk olie der plejer skægget og gør huden klar til barbering.

299,00 kr.

Detaljer om produktet

Preshave olie til pleje af hud før barbering og skægpleje!

For at opnå en barbering der føles behagelig, er det vigtigt at forberede huden. Det gør du med en preshave olie som denne, der blødgør huden og giver barberkniven et behageligt glid over huden. Du mindsker risikoen for at skrabe lidt for dybt og derved få "razor burns" eller rød og irriteret hud der svider. Har du skæg, giver olien en ekstra gevinst ved at blødgøre og nære dit skæg, så det holder sig sundt og blankt.

Preshave and Beard olien er let og aromatisk og består af en blanding af naturlige økologiske kvalitetsolier og eksotiske æteriske olier som alle er rige på antioxidanter, omega 6 fedtsyrer og A- og E-vitamin. Desuden indeholder olie Irsk Sømos - som egentlig er en tangart - der indeholder unikke mineraler og næringsstoffer.

Antioxidanterne beskytter mod påvirkning fra de frie radikaler (og dermed for tidlig ældning), omega 6 fedtsyrerne er vigtige for hudcellernes elasticitet og stabilitet, A-vitamin medvirker til at døde hudceller fjernes, mens E-vitamin er vigtig for din huds genopbygning. Irsk Sømos hjælper med at give huden mere styrke.

Ingredienser:

  • Sød mandelolie
  • Vindruekerneolie
  • Økologisk Jojoba 
  • Abrikosolie
  • Økologisk arganolie
  • Æteriske olier
  • Økologisk Irsk Sømos (tang)

Anvendelse:

Hæld en mængde olie op i håndfladen (som en 2-krone) og fordel den i hænderne. Massér olien ind i hud og skæg i ansigtet og på halsen. Fugt ansigtet med varmt vand og påfør barbersæbe, ved at gennemfugte barberkosten med varmt vand (husk at ryste det overskydende vand af), tage sæbe på kosten og føre den rundt på huden i cirkulære bevægelser, til der dannes et kraftigt skum. Så er du klar til at barbere huden. Husk at det er bedst at bruge skarpe barberblade, da du så nemmere undgår områder der føles brændende og bliver røde.

Til skægget kan du arbejde olien ind med hænderne og derefter rede skægget for at få olien jævnt fordelt.

Fri for syntetiske og konserverende ingredienser. 

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!