0

Ingredienser der gavner din hud

(0 produkter)

Naturlige og økologiske ingredienser!

Cîme benytter effektive ingredienser der udvindes af planter, bær, frø, kerner og nødder hvoraf mange vokser i højder fra 1500 m over havet. Ingredienserne der udvindes er ekstrakter, olier og smør, som er meget koncentrerede - bl.a. fordi vækstbetingelserne i så høje områder er barske og planterne må tilvænne sig forhold der gør at de ofte er mindre, men til gengæld har større koncentration af aktive stoffer. Her kan du læse mere om de spændende ingredienser Cïme har valgt at bruge:

 Abrikos Abrikosolie - koldpresset fra abrikoskernen - er rig på essentielle fedtsyrer, som oliesyre og linolsyre, samt vitaminerne A og E. Vedligeholder hudens elasticitet og fugter huden effektivt og egner sig derfor godt til moden og tør hud. Trænger let ind uden at efterlade en fedtet hinde på huden.
 Aloe Vera 2 Aloe Vera har været brugt siden oldtiden og har mange fordelagtige effekter på huden - heriblandt fugtgivende, helende, dulmende og nærende. Det indeholder mere end 75 næringsstoffer og over 200 komponenter - herunder 20 mineraler, 18 aminosyrer og 12 vitaminer.
 Bellis 3 Det botaniske navn er Bellis Perennis, som betyder evig skønhed! Bellis har en virkelig gavnlig effekt på huden - faktisk viser forskning at det lysner huden, modvirker pletter på huden der kommer med alderen og balancerer hyperpigmentering af huden.
 Chiuri noedder Chiuri smør er en fantastisk vegetabilsk base for hudplejeprodukter som er rig på flerumættede fedtsyrer og naturligt E-vitamin. Smørret fremkommer ved presning af nødder fra Chiuri træet (Diploknema butyracea Roxb.) som vokser på de stejle klippesider i de lavereliggende bjerge i Himalaya. Planten er så vigtig for de lokale beboere at den gives som bryllupsgave til brudeparrene. Bierne omdanner nektar fra træerne til Chiuri honning, bladene anvendes til dyrefoder, nødderne omdannes til chiuri smør og frugt kødet anvendes som naturlig gødning til jorden.
 Citrongraes 2 Citrongræs har været brugt i aromaterapien gennem mange år, på grund af de beroligende og genopbyggende effekter på huden. Det er derfor ofte brugt mod insektbid og -stik samt ved små skrammer og sår.
Kokosnoed Olie fra kokosnød er udtrukket af kokos pulpen. Den er ekstremt nærende og meget værdifuld som fugtgiver.
 Edelweiss Edelweiss der vokser højt oppe i bjergene udvikler særlige forsvarsmekanismer til at modstå ekstrem kulde og intens sollys. Disse egenskaber kan bruges til naturlig beskyttelse mod UV-stråling og udtørring. De medicinske evner hos Edelweiss har været kendt i hundredvis af år. Den værdifulde Edelweiss ekstrakt indeholder kraftfulde antioxidanter som kan beskytte huden mod udefrakommende stressfaktorer og desuden giver den næring til, og genopbygger hudens celler.
 Enebaer Enebærolien fra Himalaya har anti-inflammatoriske egenskaber (modvirker infektion) og hjælper til at modvirke træthed og udmattelse.
 Havtorn Havtorn i Cîmes produkter stammer fra de højtliggende bjergegne og har været brugt i mere end 1000 år i tibetanske naturlægemidler, mod forbrændinger og mindre skader på huden. Pulpen og frøene fra disse orange bær indeholder over 40 aminosyrer, vitaminerne A, B1, B2, B12, C og E, samt umættede fedtsyrer fra omega 3, 6 og 9 grupperne. Havtorn indeholder også omega 7 fedtsyrer, som er essentielle for dannelsen af collagen og genopretning af huden. C-vitamin indholdet i et havtornbær er 7 gange højere end i en citron! 
 Hyaluronsyre fritlagt Hyaluronsyre er et meget vigtigt naturligt komponent i huden. Syren har en unik evne til ikke kun at tiltrække vand til huden, men også at holde vandet i huden. Hyaluronsyren kan rent faktisk holde 1000 gange dets eget vægt i vand! Syren booster elasticiteten og fugtningen af huden og giver et ungdommeligt udseende.
 Ingefaer Ingefær har været brugt i asiatisk urtemedicin siden oldtiden. Olien fra ingefær virker styrkende ved træthed og kan anvendes som et mildt smertestillende og slimløsnende middel. Ingefær er også kendt for at kunne dulme gigt, kolik, hovedpine og symptomer på forkølelse.
 Kamille Kamille vokser på de lavereliggende bjerge i Nepal. Den værdifulde essentielle olie fra Kamille er velkendt for de beroligende, dulmende og hudgenopbyggende egenskaber - for eksempel ved irriteret hud, ar og hud der sprækker pga tørhed m.m.
 Lavendel 2 Lavendelvand fremstilles ved dampdestillation af lavendelblomster. Det har fremragende tonende effekter på huden og modvirker tørhed. Samtidig har det også antibakterielle egenskaber. 
 Mandel Olien fra søde mandler fremstilles ved at presse de modne nødde kerner fra Prunus Dulcis (mandeltræet). Olien er meget næringsrig og virker smørende på huden når cremer m.m. påføres. Det giver huden et blødt og glat udseende.
 Mynte Mynte stammer oprindeligt fra Asien og den essentielle olie fra mynte har været brugt i folkemedicinen til at give energi og modvirke hovedpine, hoste og forkølelser. Mynteolien har en rensende og stimulerende effekt og er derfor effektiv til at forberede muskler på belastning fra fx træning samt til at rense luftvejene.
 Rhododendron Rhododendron anthopogon vokser højt oppe i Himalaya. Det har været brugt som et effektivt bronkie afslappende middel og god til at give frie luftveje ved forkølelser.
 Ris Ris har været brugt som et asiatisk skønhedsmiddel i århundreder. Langt tilbage i tiden badede japanske kvinder i vand der var brugt til at skylle risene. De opdagede at huden efterfølgende var blødere, glattere og mere frisk og sund at se på. Ris er en vigtig kilde til kraftfulde antioxidanter, vitaminer og naturlige fugtgivende proteiner.
 Rose Essentiel rosenolie er kendt som en af de mest værdifulde ingredienser i naturlig hudpleje. Den er vigtig som bekæmpelse af hudens aldring. Den renser, revitaliserer og blødgør huden og er også kendt for den antiinflammatoriske og beroligende effekt der er med til at dæmpe rødme i huden. En dråbe af rosenolien der benyttes i Cîmes produkter indeholder samme mængde effektive indholdsstoffer som 50 friske rosenblomster.
 Rosenfrugt Olien fra frugterne på den vilde rose der vokser i Himalaya, fremstilles ved at presse frøene fra frugterne. Olien tilsættes på grund af det høje indhold af vitamin A (Retinol), E og K. Den indeholder også omega 3 og 6 umættede fedtsyrer. Olien booster hudens genopbygning og elasticitet og hjælper med at reducere fine linjer og at lysne huden.
 Sesamfroe Sesam betragtes i Indien som et symbol på udødelighed. Sesamolie er fyldt med indholdsstoffer der virker meget velgørende for huden. De umættede fedtsyrer som oliesyre, palmitinsyre, stearinsyre og linolsyre er effektive til at nære og fugte huden, så den blødgøres og fremstår mere klar og frisk. Sesamolie er også meget rig på vitamin A og E, som begge hjælper til med at reducere fine linjer og rynker.
 Vintergroen Vintergrøn olie har været brugt til at dulme muskelsmerter og ømme led siden oldtiden. Planten vokser naturligt i Himalaya i højderne mellem 1500 og 2500 meter over havet.
Få 10% rabat på alle køb i shoppen!