COOLA - økologisk solserie til hele familien - køb den her!
0

COOLA - økologisk solserie - til hele familien!

(30 produkter)

Økologisk solbeskyttelse fra COOLA!

COOLA har udviklet en patenteret emulgator, udvundet af tidselolie, som binder de aktive FDA godkendte aktive stoffer, der herefter afgives gradvist til huden. Sammen med naturlige ingredienser der i sig selv beskytter mod solen, som hindbær frø olie og planktonekstrakt, giver det en lige så effektiv beskyttelse som konkurrerende mærker, men med færre aktive stoffer.

Selvfølgelig kan du også få produkter med fysiske filtre, som fx kan bruges til babyer fra 6 måneder. COOLA har udviklet en serie, hvor de fysiske filtre indkapsles og fordeles ligeligt i produktet. Det sikrer en næsten usynlig påføring og en bedre beskyttelse. Tåler let kontakt med koralrev og er vandfaste op til 80 minutter. Indeholder ikke nano partikler.

Sortér efter:

COOLA Face SPF 30 Agurk 50 ml

En all-round, ikke-fedtende sunlotion med frisk agurkeduft, der indeholder over 70% økologisk certificerede ingredienser. Den lette lotion til ansigtet, er udviklet til alle hudtyper, og indeholder plejende og nærende ingredienser, som huden kan ånde igennem. Environmental Working Group har i 2015 kåret serien til den højest rangerende ikke-mineralske solcreme!

289,00 kr.

COOLA Face SPF 30 uparfumeret 50 ml

Beskyt huden med denne lette økologiske solcreme til ansigtet. Cremen booster hudens evne til at forsvare sig mod ældning, pga de mange antioxidanter der findes naturligt i råvarerne. Økologisk kæmpenatlys- og hørfrø olie beroliger, toner og fugter din hud, mens oleosomer (molekyler af fedtsyrer) afgiver fugt, og indkapslede aktive stoffer, gradvist. Cremen er uparfumeret!

289,00 kr.

COOLA Sport Face SPF 50 White Tea 50 ml

En økologisk solcreme til ansigtet til dem med en aktiv livsstil! En Farm to Face ® antioxidant solcreme med bredspektret SPF 50 beskyttelse. Cremen har en forfriskende naturlig duft af hvid te. Fugter huden effektivt pga de lækre økologiske olier fra kæmpenatlys og hørfrø. Ny patenteret teknologi har gjort det muligt for COOLA at tilføre oleosomer (molekyler af fedtsyrer) til cremen, som gradvist afgiver fugt og aktive stoffer til huden. Vandfast op til 80 minutter.

289,00 kr.

COOLA Sport SPF 50 Fresh Mango 148 ml

Økologisk sunlotion til de aktive, med effektiv beskyttelse med bredspektret SPF 50. Genopbygger solskadet hud og beroliger, toner og fugter pga de lækre økologiske olier. Rød og irriteret hud dulmes, bl.a. pga den økologiske avocadoolie der tilfører huden masser af vitaminer. Vandfast op til 80 minutter. Environmental Working Group har i 2015 kåret serien til den højest rangerende ikke-mineralske solcreme!

289,00 kr.

COOLA Sport SPF 30 uparfumeret 148 ml

Uparfumeret økologisk sunlotion til de aktive, som beskytter og styrker hudens forsvar mod ældning. Denne sunlotion har bredspektret SPF 30 beskyttelse med patenteret oleosomes teknologi (molekyler af fedtsyrer), som afgiver fugt og aktive stoffer gradvist. Oleosomerne er udvundet af tidselolie og er med til at øge effektiviteten af UVA og UVB filtrene, så der opnås højere SPF værdier med færre aktive ingredienser. Vandfast i op til 80 minutter!

289,00 kr.

COOLA Sport SPF 50 uparfumeret 148 ml

Meget effektiv og ikke-fedtende økologisk sport sunlotion uden parfume, med bredspektret SPF 50 beskyttelse. Genopbygger og beskytter solskadet hud pga de lækre økologiske olier og ekstrakter i produktet. Desuden beroliges, tones, fugtes og dulmes rød og irriteret hud pga den økologiske arnika ekstrakt og hørfrøolie, med omega 3 og 6. Guldblomme ekstrakt dæmper desuden irritationen i huden hvis du har været i solen lidt for længe eller ikke har påført nok lotion. Vandfast i op til 80 minutter! Environmental Working Group har i 2015 kåret serien til den højest rangerende ikke-mineralske solcreme!

289,00 kr.

COOLA Body SPF 30 Plumeria 148 ml

Let og velduftende økologisk sunlotion med duft af ægte hawaii blomst. Den patenterede teknologi der er brugt til at udvinde oleosomer (molekyler af fedtsyrer) fra tidselolie, giver en effektiv tilførsel af fugt og aktive stoffer, som afgives gradvist til huden. Oleosomerne øger samtidig effektiviteten af UVA og UVB filtrene, hvilket giver højere SPF værider, med færre aktive ingredienser. Vandfast i op til 80 minutter! Environmental Working Group har i 2015 kåret serien til den højest rangerende ikke-mineralske solcreme!

289,00 kr.

COOLA Liplux SPF 30 Original 4,2g

Den originale økologiske læbepomade fra COOLA, med bredspektret UVA/UVB SPF 30 beskyttelse. Olier fra hindbærfrø og avocado gennemfugter, lindrer og nærer læberne. Liplux original er uden tilsat duft og indeholder mere end 70% økologiske ingredienser.

129,00 kr.

COOLA Spray SPF 30 Citrus Mimosa 236 ml

Økologisk sun spray med bredspektret SPF 30 beskyttelse. Patenteret planteteknologi forbedrer sikkerheden, ved over tid at frigive FDA-godkendte, aktive ingredienser. Det betyder at man kan tilsætte færre aktive stoffer som filtre og alligevel opnå en beskyttelse på højde med konkurrerende produkter. Environmental Working Group har i 2015 kåret serien til den højest rangerende ikke-mineralske solcreme!

299,00 kr.

COOLA Spray SPF 30 Piña Colada 236 ml

Lækker, let og ikke-fedtende sunlotion som spray med over 70% økologiske ingredienser. Sprayen giver bredspektret SPF 30 beskyttelse. Patenteret planteteknologi forbedrer sikkerheden, ved over tid at frigive FDA-godkendte, aktive ingredienser. Derved kan man tilsætte færre aktive stoffer som filtre og alligevel opnå en beskyttelse på højde med konkurrerende produkter.

299,00 kr.

COOLA Spray SPF 30 Unscented 236 ml

COOLA sun lotion på spray med bredspektret SPF 30 beskyttelse mod solens stråler. Sprayen plejer og fugtet huden med ingredienser, hvor over 70% er økologisk certificerede. Denne sun lotion er velegnet til sportsudøvere og vandfast i op til 40 minutter! Environmental Working Group har i 2015 kåret serien til den højest rangerende ikke-mineralske solcreme!

299,00 kr.

COOLA Spray SPF 50 Unscented 236 ml

Økologisk solcreme som spray med bredspektret SPF 50 beskyttelse. Sprayen er uparfumeret og indeholder mere end 70% økologisk certificerede ingredienser, som plejer, nærer og fugter huden. Denne solcreme er vandfast op til 80 minutter og velegnet til sportsudøvere.

299,00 kr.

COOLA Mineral Baby SPF 50 Unscented 90 ml

Økologisk mineralbaseret solcreme til babyen og mindre børn. Solcremen giver et 100% naturligt skjold som beskytter mod solens skadelige stråler med bredspektret SPF 50. Indeholder mere end 70% økologisk certificerede ingredienser, men absolut ingen kemikalier eller kemiske konserveringsmidler. Vandfast i op til 80 minutter. Bør ikke anvendes til børn yngre end 6 måneder! Indeholder ikke nanopartiker, som kan trænge gennem huden!

299,00 kr.

COOLA Mineral Sport SPF 30 Citrus Mimosa 89 ml

Økologisk mineral solcreme med en naturlig duft af citrus og mimose. Den patenterede planteteknologi der er anvendt i cremen, holder mineralerne indkapslet i molekyler af fedtsyrer fra tidselolie. Det betyder at mineralerne er helt jævnt fordelt i cremen, hvilket giver en næsten klar og alligevel dækkende solcreme med effektiv og bredspektret SPF 30 beskyttelse. Vandfast i op til 80 minutter. Indeholder ikke nanopartiker, som kan trænge gennem huden!

299,00 kr.

COOLA Mineral Face SPF 30 Cucumber Matte 50 ml

Let og behagelig økologisk solcreme til ansigtet, med duft af agurk og hybenrose. Cremen indeholder en bredspektret SPF 30 beskyttelse mod solens stråler og indeholder mere end 70% økologisk certificerede ingredienser. Det er en mineral solcreme, som pga en patenteret teknologi, har en helt jævn fordeling i cremen. Det betyder at cremen er meget transparent og alligevel dækker jævnt og effektivt. Vandfast i op til 80 minutter. Indeholder ikke nanopartiker, som kan trænge gennem huden!

299,00 kr.

COOLA Mineral Face SPF 30 Unscented Matte 50 ml

Let og ikke-fedtende økologisk solcreme til ansigtet som forbedrer elasticiteten og fugtbalancen i huden. Cremen giver en bredspektret SPF 30 beskyttelse mod solens stråler, og tilfører desuden en masse antioxidanter, som er med til at beskytte mod frie radikaler - bl.a. efter påvirkning af solen. Velegnet til alle hudtyper. Indeholder mere end 70% økologiske ingredienser og er vandfast op til 80 minutter. Indeholder ikke nanopartiker, som kan trænge gennem huden!

299,00 kr.

COOLA Mineral Face SPF 20 Rose Essence Tint 50 ml

Økologisk solcreme til ansigtet med bredspektret SPF 20 beskyttelse. Cremen er let farvet og giver derfor en flot finish. Cremen er tilsat en let rosenduft, samt økologisk acaiolie, som er rig på omega 3, 6 og 9, der giver bedre elasticitet til huden pga stimulering af collagendannelse. Vandfast i op til 80 mnutter. Indeholder ikke nanopartiker, som kan trænge gennem huden!

299,00 kr.

COOLA Mineral Sport SPF 50 Sunscreen Stick

Økologisk mineral stick SPF 50 der er let anvendelig og giver en god beskyttelse mod solens stråler. Sticken indeholder zinkoxid som fysisk filter, der giver et jævnt dækkende lag, uden anvendelse af nanopartikler! Virker genopbyggende og fugtgivende og tilfører huden masser af antioxidanter

199,00 kr.

COOLA Mineral Sport SPF 50 Tinted Sunscreen Stick

Effektiv og letanvendelig økologisk sunstick, med zinkoxid som fysisk filter. Sticken giver bredspektret SPF 50 UVA- og UVB beskyttelse mod solens stråler, uden anvendelse af nano partikler! Der er tilsat lidt farve til sticken, så huden får en meget naturlig tone. Sticken virker genopbyggende og fugtgivende og er vandfast i ca 80 minutter.

199,00 kr.

COOLA Daydream SPF 30 Mineral Primer 30 ml

Mineral primer er en ultra let creme med bredspektret SPF 30 beskyttelse. Primeren virker som en perfekt basis for din makeup og beskytter samtidig huden mod solens stråler. Stamceller fra kaprifolium, hvid åkande og iris opbygger og forstærker hudens naturlige forsvar. Anvend den alene eller under makeup for at opnå en flot finish!

399,00 kr.

COOLA SPF 30 Makeup Setting Spray 50 ml

Økologisk makeup setting spray med SPF 30 beskyttelse mod solens stråler. Sprayen tilfører ultralet mat finish, som beskytter huden i ansigtet og samtidig holder makeuppen frisk hele dagen. Hyaluronsyre binder fugt, blødgør og toner huden optimalt, mens forekomsten af porer, fine linjer og rynker reduceres.

319,00 kr.

COOLA Face SPF 30 Rosilliance BB 44 ml

Økologisk BB creme med SPF 30 beskyttelse som er let farvet så din hud får en ensartet hudtone, der skjuler de små skønhedsfejl. Cremen virker som en fugtighedscreme der toner huden og øger din naturlige udstråling, så du får et friskt og sundt udseende. Stamceller fra rosenblomster, giver en avanceret, udglattende løsning, der fugter og genopbygger din huds naturlige elasticitet. Vandfast i ca. 80 minutter.

449,00 kr.

COOLA Mineral Liplux SPF 30 - farvet

Økologisk COOLA Mineral Liplux® med SPF 30 tilfører læberne naturlig farve, og beskytter, nærer og fugter samtidig læberne. Beriget med vitaminer og antioxidanter der plejer og nærer. Den særlige blanding af cupuacusmør og mongongo olie tilfører fugt til den sarte og tynde hud på læbeerne. Hver af de forskellige liplux pomader giver sin egen unikke nuance og smag.

149,00 kr.

COOLA Radical Recovery After-Sun Lotion 180 ml

Ultra fugtgivende og genopbyggende aftersun lotion, som har opnået den europæiske EcoCert Organic certificering. En skøn og effektiv blanding af økologiske og naturlige ingredienser som agave, radise, japansk tang og lucerne, opstrammer og beskytter huden, dulmer solbrændt hud og minimerer pigmentforandringer.

289,00 kr.

COOLA Classic Travel Set

Rejsesæt med økologiske solprodukter i rejsevenlige størrelser, som alle kan medbringes i håndbagagen. Nemt og praktisk når du er på farten, eller en mindre rejse, hvor du har behov for effektiv beskyttelse mod stærk sol.

389,00 kr.

COOLA Spray SPF 30 Piña Colada 100 ml

Lækker, let og ikke-fedtende sunlotion som spray med over 70% økologiske ingredienser. Sprayen giver bredspektret SPF 30 beskyttelse. Patenteret planteteknologi forbedrer sikkerheden, ved over tid at frigive FDA-godkendte, aktive ingredienser. Derved kan man tilsætte færre aktive stoffer som filtre og alligevel opnå en beskyttelse på højde med konkurrerende produkter.

198,00 kr.

COOLA Spray SPF 50 Guava Mango 100 ml

Økologisk let og ikke-fedtende sunlotion spray som giver bredspektret SPF 50 beskyttelse. Den patenterede emulgator, udvundet af tidselolie, afgiver gradvist aktive ingredienser, hvilket betyder at man kan tilsætte færre aktive stoffer som filtre og alligevel opnå en beskyttelse på højde med konkurrerende produkter. Environmental Working Group har i 2015 kåret serien til den højest rangerende ikke-mineralske solcreme!

198,00 kr.

COOLA Spray SPF 50 Unscented 88 ml

Økologisk solcreme som spray med bredspektret SPF 50 beskyttelse. Sprayen er uparfumeret og indeholder mere end 70% økologisk certificerede ingredienser, som plejer, nærer og fugter huden. Denne solcreme er vandfast op til 80 minutter og velegnet til sportsudøvere.

198,00 kr.

COOLA Sunless Tan Anti-Aging Face Serum 50 ml

Sunless Tan Anti-Aging Face Serum fra COOLA indeholder mere end 70% økologiske ingredienser og kan bruges hver dag. Den efterlader huden glat, fugtet og med en naturlig glød, men fedter ikke og laver ikke striber. Brug den alene eller tilføj nogle dråber til din daglige fugtighedscreme for at opbygge en flot sommerglød gradvist.

449,00 kr.

COOLA Sunless Tan Dry Oil Mist 100 ml

Den økologiske Tan Dry Oil Mist giver en naturlig udstråling der holder i op til 3 dage, når den bruges en enkelt gang, Bruges den hver dag opbygges en flot sommerglød uden at efterlade striber eller en fedtet fornemmelse. Den selvbrunende effekt opnås ved hjælp af sukkerroe udvundet DHA (fedtsyre). Indeholder mere end 70% økologisk certificerede ingredienser!

399,00 kr.

Den økologiske Classic serie fra COOLA, indeholder Ethylhexylmethoxycinnamate (Octinoxat), som er mistænkt for at kunne være hormonforstyrrende. "Tænk" har bl.a. skrevet om dette på deres hjemmeside. De glemmer blot at tage hensyn til den specielle formulering i COOLA produkterne, der betyder at der er en minimal mængde af Ethylhexylmethoxycinnamate i. Eliés har været i kontakt med distributøren af COOLA i Danmark og har fået dette svar retur:

COOLA Suncare er udviklet med respekt for kvalitet, samtidig med at produkterne også skal være sikre og effektive. Selv om der har været bekymring fra visse grupper om risikoen for potentiel hormonforstyrrelse forårsaget af Ethylhexylmethoxycinnamate (Octinoxat), så indeholder COOLA Suncares Classic produkter kun en begrænset mængde af denne ingrediens og langt under grænsen for et sikkert niveau. Det er også vigtigt at huske på, at TÆNK selv påpeger, at ingredienser mistænkt for at kunne være hormonforstyrrende ikke i sig selv udgør en risiko, fordi du udsættes for dem i den enkelte creme eller deodorant. Det forudsætter en større blanding af flere og større mængder og mistanken beror da også på laboratoriestudier i koncentreret form, så der er ikke umiddelbart belæg for endegyldigt at konkludere, at disse solfiltre også er farlige i virkeligheden. 

Ethylexyl methoxycinnamate er et meget udbredt UVB filter, som ofte ses i solpleje og makeup med solfaktor grundet dets effektive beskyttelse, hvilket også er vigtigt for at kunne sikre brugeren den optiomale beskyttelse mod solens skadelige stråler. For at få den mest optimale UV-beskyttelse kombinerer producenter i dag også flere forskellige solfiltre i små mængder for at sikre den bedst mulige UV-beskyttelse. Dette er en fordel, så man opnår en høj beskyttelse, mindre irritation og mindst mulig brug af en specifik ingrediens. Solfiltrene øger samtidigt hinandens effekt og stabilitet, så man ikke skal bruge så meget af dem.

Det er derfor efter vores mening en vurderingssag, om man ønsker den mest optimale beskyttelse eller helt vil undgå risikoen for hormonforstyrrende stoffer. Hvis man foretrækker helt at undgå sådanne mistænkte ingredienser, er COOLA Suncare's Mineral Collection ikke formuleret med octinoxat og indeholder zinkoxid og / eller titandioxid som mineralaktive stoffer.

Konkurrence - Vind gavekort på 1.000 kr.