Gentlemen's Tonic | Køb hudpleje til mænd her | Elies.dk
0

Gentlemen's Tonic - maskulin hudpleje!

(18 produkter)

Hudpleje baseret på naturlige ingredienser!

Gentlemen's Tonic er både en serie af saloner der tilbyder barbering og ansigtsbehandlinger til mænd og en serie af produkter til barbering og generel hudpleje man kan benytte derhjemme. Serien er baseret på sunde og naturlige ingredienser og har en skøn maskulin duft som er baseret på en kombination af patchouli fra Indonesien, citron fra Sicilien samt bergamot og lavendel. Firmaet har valgt en elegant og klassisk emballage som er smart og samtidig 100% genanvendelig.

Sortér efter:

Gentlemen's Tonic Shower Gift Set - 3 dele, fuld størrelse

Gavesæt til badet til manden der gerne vil bruge velduftende og effektive produkter som er baseret på naturlige ingredienser og indeholder ingen skadelige stoffer.

450,00 kr.

Gentlemen's Tonic Soothing Aftershave Balm - 100 ml

Aftershave balm der blødgør, forynger og fugter huden efter barbering. Den modvirker infektioner i huden. Kan bruges til alle hudtyper.

275,00 kr.

Gentlemen's Tonic Daily Moisturiser - 100 ml

Daily Moisturiser er en creme der blødgør, fugter, forynger og nærer huden. Den er effektiv til at bevare hudens naturlige fugtniveau. Kan bruges både om dagen og til natten.

275,00 kr.

Gentlemen's Tonic Traditional Shave Cream - 125 g

Traditional Shave Cream giver en fyldig, fugtgivende skum for de som foretrækker den klassiske måde at tilføje barberskum. Tillader en tæt og behagelig barbering.

175,00 kr.

Gentlemen's Tonic Classic Shave Cream - 100 ml

Classic Shave Cream giver en glat barbering med et fremragende glid over huden, som giver mulighed for en tæt og behagelig barbering. Virker fugtgivende.

175,00 kr.

Gentlemen's Tonic Pre Shave Oil - 50 ml

Pre Shave Oil bruges inden barbering for at forberede, dulme, fugte og beskytte huden. Den blødgør skægget og muliggør en tæt og behagelig barbering, med mindre risiko for snitsår!

175,00 kr.

Gentlemen's Tonic Exfoliating Facial Scrub - 100 ml

Exfoliating Facial Scrub fjerner urenheder og døde hudceller og renser samtidig huden. Naturligt udvundne ingredienser blødgør og udglatter huden.

195,00 kr.

Gentlemen's Tonic Foaming Facial Cleanser - 150 ml

Facial Foaming Cleanser er en effektiv og dejlig skum som renser huden for overskydende olie og urenheder. Den renser blidt og er meget nem at anvende.

195,00 kr.

Gentlemen's Tonic Gentle Body Wash - 250 ml

En lækker bodyshampoo med en skøn maskulin duft, som renser og giver huden ny energi, vedligeholder hudens fugtbalance så den bliver blødere og glattere.

175,00 kr.

Gentlemen's Tonic Daily Shampoo - 250 ml

Daily Shampoo er en effektiv shampoo der blidt renser og genopbygger hår og hovedbund. Den fjerner overskydende stylingprodukter, giftstoffer og partikler fra forurening.

175,00 kr.

Gentlemen's Tonic Protein Conditioner - 250 ml

Effektiv fugtgivende protein balsam som trænger dybt ind i hårstråene og forbedrer hårets styrke, fyldighed og evne til at styles. Passer til alle hårtyper.

175,00 kr.

Gentlemen's Tonic Moisturising Hand Balm - 50 ml

En dejlig fugtgivende håndlotion fra Gentlemen's Tonic med mandelolie, som giver en fremragende beskyttende barriere på hænderne uden at virke fedtende.

135,00 kr.

Gentlemen's Tonic Structure Hair Styling Strong Hold - 85 g

Structure fra Gentlemen's Tonic giver håret stærkt hold med masser af struktur i håret - uden at fedte. Den er let at bruge uanset din hårlængde.

120,00 kr.

Gentlemen's Tonic Pomade - 85 g

Pomaden til manden der gerne vil have masser af glans til håret, mens produktet samtidig giver medium hold. Definerer frisuren flot og kan bruges til alle hårlængder.

120,00 kr.

Gentlemen's Tonic Matte Paste Medium Hold - 85 g

Matte Paste fra Gentlemen's Tonic giver et medium hold og er perfekt hvis du ikke ønsker at tilføre glans til håret. Baseret på naturlige ingredienser og kan bruges til alle hårlængder.

120,00 kr.

Gentlemen's Tonic Grooming Cream High Hold - 85 g

En Grooming Cream der giver stærkt hold til håret og en medium naturlig glans. Giver en blid og unik duft til håret. Kan bruges til alle hårtyper.

120,00 kr.

Gentlemen's Tonic Clay Medium Hold - 85 g

Gentlemen's Tonic har udviklet stylingproduktet "Clay", som giver medium hold og glans. Den er nem at påføre og giver flot struktur til håret. Kan bruges til alle hårlængder.

120,00 kr.

Gentlemen's Tonic Facial Gift Set - Facial Scrub, foaming cleanser og Daily moisturiser

Gavesæt til manden der gerne vil pleje ansigtshuden og holde den blød og fast, ved hjælp af velduftende og effektive produkter, baseret på naturlige ingredienser.

625,00 kr.

Gentlemen's Tonic blev grundlagt i 2004 i hjertet af Mayfair (det berømte handelsområde i London) som en luksuriøs salon til mænd, der gerne vil opleve den fantastiske følelse ved en gammeldags barbering med dedikeret behandling og service. Grundlæggerne ville gerne tilbyde muligheden for variation i produkter til barbering og den generelle hudpleje.

Firmaet ønsker med navnet Gentlemen's Tonic at signalere 2 forskellige aspekter ved deres fantastiske koncept,  idet "Gentlemen" indikerer at det er produkter som eksklusivt er produceret til mænd, mens "Tonic" signalerer egenskaberne ved produkterne - at det er muligt at finde sunde og naturlige produkter til barbering og hudpleje. 

Filosofien hos Gentlemen's Tonic er underspillet og selvbevidst - helt som hos manden der hviler i sig selv. Konceptet fungerer både i salonerne og produkterne og giver kunderne muligheden for at opleve glæden ved sunde og naturlige produkter med et maskulint udtryk.

I 2008 lancerede Gentlemen's Tonic en ny produkt linje med Babassu olie og Bergamot juice. Den nye linje er baseret på 2 års forskning og udvikling. Babassu olien udvindes af frøene fra Babassu palmen, der vokser i Amazonas, og Bergamot er en citrus frugt der hovedsageligt vokser i Italien og Nordafrika. Bergamot frugterne presses og juicen tilsættes produkterne. Denne produktlinje er udviklet for at give muligheden for at opleve den perfekte barbering og hudpleje hjemme.

Alle produkter fra Gentlemen's Tonic er fuldstændig fri for syntetiske ingredienser, skadelige kemiske stoffer og parabener. Desuden har firmaet valgt at benytte emballage der er genanvendelig.

Gentlemen's Tonic er din huds perfekte modvægt til effekten af stress og jag i det daglige!

Konkurrence - Vind gavekort på 1.000 kr.