0

Gentlemen's Tonic Protein Conditioner 250 ml

(120010)

Fugtgivende protein balsam som trænger dybt ind i håret og forbedrer styrke og fyldighed.

175,00 kr.

Detaljer om produktet

Balsam der styrker håret - med naturlige ingredienser!

Protein Conditioner fra Gentlemen's Tonic er en effektiv fugtgivende protein balsam som trænger dybt ind i hårstråene og forbedrer hårets styrke, fyldighed og evne til at blive stylet.

Vigtige ingredienser:

  • Yucca Vera ekstrakt: Hjælper til at denne balsam kan trænge ind i hårstråene og fungerer som en naturlig fugtgiver.
  • Hvedeprotein: Forbedrer hårets styrke, fyldighed og evne til at blive stylet.
  • Hydrolyseret silke: En rigtig god fugtgiver som har en evne til at reparere hårstråene. Fremstilles ved at hydrolisere silkeprotein med enzymer.

Balsamen passer til alle hårtyper og fugter og genopbygger hår og hovedbund. 

Alle produkter indeholder Babassu olie som er udvundet af kerner fra Babassu palmen der vokser i den brasilianske jungle og Bergamot frugternes saft fra Italiens sydligste spids.

Babassu olie lægger en beskyttende hinde på hud og hår, samtidig med at den beskytter mod ældning af hud og hår, pga antioxidanter i olien. Olien stimulerer cellefornyelse og dannelse af collagen, som giver styrke til håret og fastere hud. Olien indeholder aktive stoffer der blødgør og udglatter huden og giver en kølende effekt på huden når den påføres.

Saften fra frugterne der vokser på Bergamot træerne virker ved at hud og hår får et sundere udseende, med glans og flot udstråling. Det har en antiseptisk og antiinflammatorisk virkning som hjælper med at vedligeholde hudens sunde udstråling. Den giver desuden en delikat citrus duft og er kendt for dets opstrammende effekt.

Den skønne duft opnås ved en kombination af indonesisk patchouli, en citrusnote fra siciliansk citron, energigivende bergamot og afslappende lavendel.

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!