0

Gentlemen's Tonic Traditional Shave Cream 125 g

(120003)

Traditional Shave Cream giver en fyldig, fugtgivende skum som de klassiske barber cremer.

175,00 kr.

Detaljer om produktet

Traditionel barbercreme - med naturlige ingredienser!

Gentlemen's Tonic Traditional Shave Cream er den klassiske måde at påføre barberskum på ansigtet inden barbering. Den påføres nemmest med en barberkost, men kan også påføres med fingrene. Den giver mulighed for en tæt og behagelig barbering og er udviklet af eksperterne i barbering fra Gentlemen's Tonics saloner.

Vigtige ingredienser:

  • Babassu olie: Forebygger at huden udtørres under barbering
  • Manuka honning: Stimulerer til hurtigere genopretning af hud og væv. Fugter, nærer, forynger og beskytter huden. Antibakteriel virkning og stimulering af hudens immunforsvar

Alle produkter indeholder Babassu olie som er udvundet af kerner fra Babassu palmen der vokser i den brasilianske jungle og Bergamot frugternes saft fra Italiens sydligste spids.

Babassu olie lægger en beskyttende hinde på hud og hår, samtidig med at den beskytter mod ældning af hud og hår, pga antioxidanter i olien. Olien stimulerer cellefornyelse og dannelse af collagen, som giver styrke til håret og fastere hud. Olien indeholder aktive stoffer der blødgør og udglatter huden og giver en kølende effekt på huden når den påføres.

Saften fra frugterne der vokser på Bergamot træerne virker ved at hud og hår får et sundere udseende, med glans og flot udstråling. Det har en antiseptisk og antiinflammatorisk virkning som hjælper med at vedligeholde hudens sunde udstråling. Den giver desuden en delikat citrus duft og er kendt for dets opstrammende effekt.

Den skønne duft opnås ved en kombination af indonesisk patchouli, en citrusnote fra siciliansk citron, energigivende bergamot og afslappende lavendel.

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!