Grums - danske bæredygtig skrubprodukter - køb dem her!
0

Lækre skrub produkter til ansigt og krop!

(2 produkter)

Grums tror på, at hudpleje kan fremstilles med et bæredygtigt mindset, uden at gå på kompromis med kvalitet, udseende, fornemmelsen på huden eller effektiviteten af produktet. De udtaler at bæredygtighed ikke handler om at prædike moral, men i stedet at udvikle noget der holder!

Deres "Raw Scrubs" er baseret på kaffegrums blandet op med lækre næringsrige olier, og de indeholder absolut ingen allergener, parabener, parfumer eller farvestoffer. 

Sortér efter:

Grums Raw Espresso Face Scrub 80 ml

Lækker face scrub med kaffegrums fra espresso kaffe, så det har en finere tekstur. Grumsen er blandet op med lækre næringsrige olier, som fugter, blødgør og tilfører huden mange næringsstoffer. Face scrub er velegnet til almindelig til tør hud.

190,00 kr.

Grums Raw Coffee Body Scrub 200 ml

Grums Raw Coffee Body Scrub er fremstillet med kaffegrums fra filter kaffe, som giver det en mere grov tekstur der er ideel til dybtgående men mild body scrub behandling. Indeholder ingen parfume (hverken naturlig eller kunstig), parabener, allergener eller farvestoffer. Emballagen er selvfølgelig også bæredygtig, da mindst 30% af indholdet i krukkens materiale er sukker.

210,00 kr.

De fleste af os har nok oplevet at en god kop kaffe kan redde en morgen hvor man slet ikke kan starte - men hvordan kan restproduktet kaffegrums blive til en fordel for din hud?

Når du brygger din kaffe, kommer kun 1% (ja - du læste rigtigt) af de næringsstoffer der er i kaffebønnerne, med over i din gode kop kaffe. De øvrige 99% bliver i kaffebønnerne. Her har du 5 gode grunde til at kaffe er en fantastisk ingrediens i hudpleje:

  • Kaffegrums indeholder masser af antioxidanter, som kan modvirke frie radikaler, der fx kan give rynker, pigmentpletter m.m. i ansigtet og på kroppen. Grums hjælper til med at modvirke disse skader på huden og kan vende udviklingen af disse.
  • Grums exfolierer din hud og fjerner de døde hudceller. Kaffesyre har desuden positiv effekt på dannelse af ny collagen, og du kan derfor få en mere fast og elastisk hud.
  • Kaffegrums er langt bedre end microbeads, som er lavet af plastik. Grums har mange gode effekter på huden pga antioxidanter og naturlige olier og kan afhjælpe hudlidelser som psoriasis. En anden stor gevinst er, at det ikke forurener miljøet når det ryger i afløbet!
  • Det store indhold af antioxidanter og koffein i Grums betyder, at det har en antiinflammatorisk effekt, som kan dæmpe inflammation og rødme og give en fin og jævn hudtone.
  • Kaffegrums stimulerer kredsløbet og kan derved give huden et mere energifyldt udseende, fordi affaldsstofferne renses hurtigere ud af huden. Derfor får din hud mere glød og et sundere udseende!
Konkurrence - Vind gavekort på 1.000 kr.