0

Body scrub & face scrub

(5 produkter)

Grums tror på, at hudpleje kan fremstilles med et bæredygtigt mindset, uden at gå på kompromis med kvalitet, udseende, fornemmelsen på huden eller effektiviteten af produktet. De udtaler at bæredygtighed ikke handler om at prædike moral, men i stedet at udvikle noget der holder!

Deres "Raw Scrubs" er baseret på kaffegrums blandet op med lækre næringsrige olier, og de indeholder absolut ingen allergener, parabener, parfumer eller farvestoffer. 

Sortér efter:

Grums Bambus Tandbørste med BPA-fri Børster Hvid soft

Ny bæredygtig bambus tandbørste med BPA-fri børster. 100% nedbrydeligt bambus.

29,00 kr.

Grums Bambus Tandbørste med BPA-fri Børster Olivengrøn soft-medium

Ny bæredygtig bambus tandbørste med BPA-fri børster. 100% nedbrydeligt bambus.

29,00 kr.

Grums Raw Espresso Face Scrub 80 ml

Face scrub med kaffegrums og lækre næringsrige olier, som fugter og blødgør huden.

179,00 kr.

Grums Raw Coffee Body Scrub 200 ml

Body Scrub med kaffegrums. Nærende olier fugter og plejer huden.

189,00 kr.

Grums Raw Coffee Hand Scrub 120 ml

Hand Scrub med kaffegrums. Fjerner døde hudceller og giver huden et boost.

119,00 kr.

De fleste af os har nok oplevet at en god kop kaffe kan redde en morgen hvor man slet ikke kan starte - men hvordan kan restproduktet kaffegrums blive til en fordel for din hud?

Når du brygger din kaffe, kommer kun 1% (ja - du læste rigtigt) af de næringsstoffer der er i kaffebønnerne, med over i din gode kop kaffe. De øvrige 99% bliver i kaffebønnerne. Her har du 5 gode grunde til at kaffe er en fantastisk ingrediens i hudpleje:

  • Kaffegrums indeholder masser af antioxidanter, som kan modvirke frie radikaler, der fx kan give rynker, pigmentpletter m.m. i ansigtet og på kroppen. Grums hjælper til med at modvirke disse skader på huden og kan vende udviklingen af disse.
  • Grums exfolierer din hud og fjerner de døde hudceller. Kaffesyre har desuden positiv effekt på dannelse af ny collagen, og du kan derfor få en mere fast og elastisk hud.
  • Kaffegrums er langt bedre end microbeads, som er lavet af plastik. Grums har mange gode effekter på huden pga antioxidanter og naturlige olier og kan afhjælpe hudlidelser som psoriasis. En anden stor gevinst er, at det ikke forurener miljøet når det ryger i afløbet!
  • Det store indhold af antioxidanter og koffein i Grums betyder, at det har en antiinflammatorisk effekt, som kan dæmpe inflammation og rødme og give en fin og jævn hudtone.
  • Kaffegrums stimulerer kredsløbet og kan derved give huden et mere energifyldt udseende, fordi affaldsstofferne renses hurtigere ud af huden. Derfor får din hud mere glød og et sundere udseende!
Få 10% rabat på alle køb i shoppen!