Herban Cowboy | Vegansk hudpleje til mænd | Elies.dk
0

Herban Cowboy - naturlig og økologisk hudpleje.

(13 produkter)

Veganske og bæredygtige hudplejeprodukter!

Herban Cowboy er veganske produkter til barbering og hudpleje - en serie hvor du finder noget til både mænd og kvinder. Serien indeholder naturlige og økologiske ingredienser til sund og naturlig hudpleje og grundlæggerne har fundet frem til emballage der er mulig at genbruge - godt for miljøet - godt for dig og mig.

Sortér efter:

Herban Cowboy Bar Soap Dusk - 140 g - mænd

Et stykke sæbe med dybderensende pimpsten og tang, som efterlader ansigtet blødt og gennemfugtet med en duft af Dusk - signaturduften fra Herban Cowboy.

79,00 kr.

Herban Cowboy Shave Cream Dusk - 200 ml

Shave cream der er mild og effektiv uden at udtørre huden og som blødgør skægstubbene før barbering. Den er naturlig og økologisk samt egnet til veganere.

139,00 kr.

Herban Cowboy After Shave Balm Dusk - 100 ml

After shave balm til at genoprette din hud efter barbering uden farlige kemikalier der udtørrer huden. Efterlader huden blød, gennemfugtet og genoprettet.

139,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Wild - 80 g - mænd

Wild deodorant fra Herban Cowboy har en langtidsvirkende beskyttelse mod svedlugt, samtidig med at den blødgør huden. Baseret på naturlige og økologiske ingredienser. Deodorant uden aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Unscented - 80 g

Unscented deodorant fra Herban Cowboy er specielt til dig med følsom hud. Den er uparfumeret og yder maksimal beskyttelse mod svedlugt. Indeholder ikke aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Sport - 80 g - mænd

Sport deodorant fra Herban Cowboy er til den meget aktive mand hvor det er vigtigt at være beskyttet mod sved og lugt uden at blive udsat for farlige tilsætningsstoffer. Uden aluminium, triclosan, alkohol, farve og propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Mountain - 80 g - mænd

Mountain deodorant fra Herban Cowboy giver en optimal beskyttelse mod sved og lugt. Den er baseret på naturlige og økologiske ingredienser og egner sig til veganere. Indeholder ikke aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Forest - 80 g - mænd

Forest deodorant fra Herban Cowboys har en god maskulin duft og giver maksimal beskyttelse helt uden unødvendige tilsætningsstoffer. Den er perfekt til den miljøbevidste mand! Indeholder ikke aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Dusk - 80 g - mænd

Deodoranten med den maskuline og lækre signaturduft Dusk er blevet en bestseller fra Herban Cowboy. Den giver maksimal beskyttelse mod svedlugt. Indeholder naturlige og økologiske ingredienser. Indeholder ikke aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Powder Deodorant - 80 g - kvinder

Fast pudder deodorantstift som efterlader huden med en skøn duft. Fra mærket Herban Cowboy der er vegansk og baseret på naturlige og økologiske ingredienser. Indeholder ikke aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Love - 80 g - kvinder

Love deodorant fra Herban Cowboy efterlader huden gennemfugtet og maksimalt beskyttet hele døgnet. Den har en blid duft og er baseret på naturlige og økologiske ingredienser. Indeholder ikke aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Superstar - 80 g - kvinder

Økologiske og veganske deodoranter kan også dufte helt fantastisk. En deostick baseret på naturlige ingredienser som din hud kan absorbere og ånde igennem. Indeholder ikke aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Blossom - 80 g - kvinder

En effektiv og dejlig deodorant til den miljøbevidste kvinde, baseret på naturlige og økologiske ingredienser som huden kan absorbere og ånde igennem. Indeholder ikke aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglykol.

119,00 kr.

Sådan startede det:

Herban Cowboy startede på baggrund af en vision om at gøre hudpleje meget sundere at bruge - både for mennesker og miljø. De startede op med meget små midler og lokaliseret i en hytte ved en støvet grusvej, hvor de udviklede de første produkter med de forhåndenværende gamle gryder og pander, alt i mens leverandørerne af de ingredienser de gerne ville bruge, rystede på hovedet og fortalte dem at det aldrig ville kunne fungere.

Det lykkedes faktisk at få lavet en serie produkter, på trods af dårlige odds fra starten, og de har udviklet en sund og naturlig serie af produkter til barbering og generel hudpleje som ser ud og føles som alle de serier af konventionel hudpleje, der allerede findes på markedet. Desuden har de lavet produkterne i emballage der kan genbruges.

Vi skal passe på miljøet:

Man kan måske undre sig over hvad der driver grundlæggerne af Herban Cowboy, og til det svarer de: Der produceres hver eneste dag millioner af tons hudpleje som kunne være meget sundere for mennesker og miljø. Vi tror på, at vi ved at skifte fx en spraydåse med barberskum ud med en tube naturlig barber creme, kan gøre en kæmpe forskel til det bedre for både mennesker og miljø.

Folk omkring Luke og Lisa, som har grundlagt Herban Cowboy, synes det er lidt overdrevet, at deres produkter nu sælges hos flere store forhandlere - både nationalt og internationalt, men de er bare glade for at produkterne bidrager til en voksende miljøvenlig tankegang, ved at gøre det nemmere for folk at købe "grønt".

Luke og Lisa arbejder for renere miljø - bl.a. ved at støtte Arbor Day Foundation, som arbejder for at sikre at der plantes flere træer. Træerne er nødvendige for at få produceret tilstrækkeligt med ilt, rense vandet, sinke klimaændringer, undgå at dyrearter uddør m.m.m. Derfor donerer de en del af overskuddet til denne organisation.

Ingen dyreforsøg:

Luke og Lisa er imod dyreforsøg og ingen af deres produkter er testet på dyr - de mener ikke dyr skal lide for at vi mennesker kan få hudpleje der er testet for diverse allergener. De er derfor optaget på PETAs (People for the Ethical Treatment of Animals) liste over hudplejeprodukter der ikke testes på dyr. De er også overbeviste Veganere og har udviklet Herban Cowboy uden produkter med animalsk oprindelse så de kan bruges af veganere.

PETA certifikat

Konkurrence - Vind gavekort på 1.000 kr.