0

Monoi Olie

(1 produkter)

Original økologisk Monoi olie fra Tahiti!

Målet med Moana Olie er at tilbyde et produkt der er naturligt og sikkert til børn, samtidig med at det er familievenligt, har flere anvendelsesmuligheder og bidrager til den lokale økonomi i Tahiti. Grundlæggerne af Moana Olie udbyder det de mener er det bedste hudprodukt på det Skandinaviske marked og har derfor fået det Svanemærket, for at understrege hvor rent og naturligt et produkt det er.

Moana Olie har brugt erfaringen fra andre små virksomheder, såvel som grundlæggernes uddannelser inden for Business Management, til at udvikle Moana Olie. De er glade for at kunne dette skønne produkt med dig, og håber at du vil blive lige så forelsket i det som de - og Eliés - er!

Sortér efter:
Moana Olie Naturlig - krukke med 175 ml Tilbud

Moana Olie Naturlig - krukke med 175 ml

Olie udvundet af økologiske modne kokosnødder, med naturligt E-vitamin. Duftfri.

120,00 kr. 72,00 kr.

Nordisk Ecolabel indførte et officielt miljømærke i 1989, for at bidrage til et bæredygtig forbrug og hjælpe forbrugerne til at vælge miljøvenlige produkter. Mærket er almindeligt kendt som "Svanen". Det dækker også krav om kvalitet, hvilket betyder at Svanemærke stemplet på et produkt kan ses som et kvalitetsstempel og det er et meget kendt og velrenommeret varemærke i Norden.

Alle Svanemærke stemplede produkter, er blandt de mindst miljøbelastende produkter og opfylder miljø- og sundhedsmæssige krav. Der er stigende international anerkendelse af Svanemærket og flere og flere virksomheder uden for skandinavien, som bekymrer sig om bæredygtighed og miljøbelastning, vælger at lade sig certificere.

Monoi olien stammer fra Tahiti, hvor man i mere end 2000 år har benyttet de ressourcer der befandt sig naturligt, til hud- og hårpleje. 

Appellation d'Origin (AO) er en ret som garanterer oprindelsen og kvaliteten af ​​et produkt, og som er defineret af Lissabon-aftalen, en international traktat fra 1958. Oprindelsesgarantien for Monoi olie må kun bruges for ingredienser heri, der stammer fra Fransk Polynesien.

"En oprindelsesgaranti er det geografiske navn på et land, en region, eller en lokalitet, som tjener til at betegne en vares oprindelse, kvalitet og kendetegn, som udelukkende eller væsenligt skyldes det geografiske miljø, herunder naturlige og menneskelige faktorer." (Uddrag fra artikel 2 i Lissabon-aftalen)

I april 1992 blev de ekstraordinære egenskaber ved Monoi de Tahiti officielt anerkendt og var det første kosmetiske produkt, der har modtaget en oprindelsesbetegnelse ved dekret # 92-340, som garanterer ægthed og kvalitet. Dette dekret er "begrænset til produkter, der er fremstillet i Fransk Polynesien i henhold til lokale, loyale og konstante brug ved opblødning af Gardenia Tahitensis blomster fra Polynesien, i det følgende benævnt Tiare, i raffineret kokosolie" (udvundet fra JORF af april 1992).

Brugen af ​​udtrykket "Monoi de Tahiti" sammen med stemplet "Monoi de Tahiti Appellation d'Origine" på ​​vores produkter er strengt reguleret ved dekret # 92-340. Stemplet garanterer oprindelse, ægthed og kvalitet af ​​råvarerne i Monoi olien fra Moana Olie.

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!