0

Møllerup Estate

(7 produkter)

Naturlige hudplejeprodukter baseret på hampeolie!

Møllerup Estate udbyder mange forskellige produkter baseret på den hamp de dyrker på markerne ved godset. De har nu lanceret en rigtig spændende hudplejeserie baseret på olie fra hampefrøene - se de dejlige produkter her:

Sortér efter:

Møllerup Estate Facial Moist. Sensitive/Young Skin 50 ml

Naturlig hudpleje til sensitiv og ung hud. Fugter, genopretter og modvirker infektion.

350,00 kr.

Møllerup Estate Facial Moisturiser Anti-Ageing 50 ml

Ansigtscreme af hampeolie, der modvirker ældningstegn samt fugter og beskytter huden.

350,00 kr.

Møllerup Estate One Step Facial Cleanser 100 ml

Allergivenlig rens og toning, der effektivt fjerner makeup og urenheder fra huden.

129,00 kr.

Møllerup Estate Facial Enzyme Peeling Mask 50 ml

Naturlig hampeolie, frugtsyrer fra citrusfrugter og jojobavoks kugler peeler og plejer huden.

225,00 kr.

Møllerup Estate Radiant Dry Body Oil 100 ml

Tørolie baseret på naturlig hampeolie. Aminosyrer nærer og genopbygger huden.

199,00 kr.

Møllerup Estate Instant Hand Rescue 50 ml

Håndcreme med naturlig hampeolie. Genopbygger og plejer huden. Allergivenlig!

139,00 kr.

Møllerup Estate Calming Foot Relief 50 ml

Effektiv fodcreme med naturlig hampeolie. Aminosyrer i cremen plejer huden perfekt.

139,00 kr.

Hampeolien har været relativ ukendt indtil for få år siden, hvor man fandt ud af hvor fantastisk hamp egentlig er. Olien indeholder alle de 21 kendte aminosyrer som vi mennesker skal bruge som "byggesten" i vores krop. Aminosyrerne er kombineret med omega 3 (Alfalinolensyre, ALA) og omega 6 (Gammalinolensyre, GLA) i ratioen 1:3 og er derfor også blivet kaldt "naturens mest afbalancerede olie". 

Vi har brug for de flerumættede fedtsyrer som omega 3 og omega 6, da de har stor betydning for kroppens funktion. I forhold til hudpleje, giver omega 3 smidighed i cellevæggene, mens omega 6 giver stabilitet. I den gennemsnitlige danske kost indtages mest omega 6 og de fleste indtager ikke så meget omega 3 som anbefalet. Derfor kan huden have brug for at få tilført et afbalanceret forhold mellem disse 2 fedtsyre typer. For højt indtag af omega 6 vil nemlig give en risiko for mindsket spændstighed - det vi ser som rynker og fine linjer - mens et tilstrækkeligt tilskud af omega 3 vil opretholde en spændstig hud.

Ud over at have betydning for spændstighed og stabilitet giver omega 3 og 6 - sammen med aminosyrerne - nogle vigtige nøglekomponenter til at bevare en sund og velfungerende hud. Det drejer sig især om kraftfulde antioxidante og antiinflammatoriske effekter, samtidig med at olien modvirker tørhed og irritation eller kløe.

For huden er A og E vitamin meget vigtige for at sikre genopbygning af huden og dette kan hampeolien også levere. A vitamin bliver dog leveret som karoten, der er forstadie til A vitamin. Desuden giver hampeolien også fytosteroler, , fosfolipider (vigtig del af alle cellemembraner) og flere mineraler - bl.a. calcium, magnesium, svovl, kalium, fosfor og lidt jern og zink.

Mange tænker nok at det ikke er godt at putte olie på huden fordi det så vil virke tilstoppende, men det gælder ikke for hampeolien. Den er ikke-komedogen hvilket betyder at den ikke virker tillukkende på porerne og derfor er der ikke risiko for at den vil forårsage eller forværre akne. Den kan tværtimod være med til at forhindre aknetilstande på grund af de antiinflammatoriske og blødgørende egenskaber.

Det er ganske vist hampeolie, men det er IKKE euforiserende fordi det ikke indeholder det psykoaktive stof THC, som man normalt forbinder med hash/cannabis/marijuana. Du bliver altså ikke påvirket af at bruge produkterne!

Hudpleje produkterne fra Møllerup Estate er ikke økologiske, da godset driver konventionelt landbrug. Godset har valgt at benytte hampen fra egen produktion fordi det giver væsentligt lavere omkostninger - til gengæld kan de tilbyde hudplejeprodukterne til en rimelig pris. Produkterne er baseret på naturlige ingredienser og godsets direktør forsikrer også at hampen ikke sprøjtes med pesticider - men øvrige afgrøder på godset sprøjtes ved behov.

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!