Møllerup Estate hudpleje | Baseret på hampeolie | Elies.dk
0

Møllerup Estate - hudpleje baseret på hampeolie!

(8 produkter)

Naturlige hudplejeprodukter baseret på hampeolie!

Møllerup Estate udbyder mange forskellige produkter baseret på den hamp de dyrker på markerne ved godset. De har nu lanceret en rigtig spændende hudplejeserie baseret på olie fra hampefrøene - se de dejlige produkter her:

Sortér efter:

Møllerup Estate Facial Moisturiser Sensitive or Young Skin - 50 ml

Fugtgivende anti-inflammatorisk naturlig hudpleje til sensitiv og ung hud, som trænger dybt ind i huden og giver fugt til den tørre følsomme hud, mens den dæmper rødme og irritation og tendens til akne. Optages nemt af huden og hjælper med at reparere skader.

350,00 kr.

Møllerup Estate Facial Moisturiser Anti-Ageing - 50 ml

God ansigtscreme baseret på hampeolie, der modvirker tidlige ældningstegn, forbedrer hudens naturlige fugtbalance og optimerer barrieren på huden. Mindsker fine linjer og giver en glattere, mere ensartet hud.

350,00 kr.

Møllerup Estate Stress Relief Facial Oil - 30 ml

Stress Relief Facial Oil er en ansigtsolie som dulmer den stressede hud. Den trænger hurtigt ind i huden og virker ikke fedtende, fugter huden effektivt og tilfører masser af næring. Olien gør huden smidig og blød og giver en ensartet overflade.

250,00 kr.

Møllerup Estate One Step Facial Cleanser - 100 ml

En skånsom renseolie til ansigtet som er en allergivenlig 2-i-1 rens og toning med niacinamid (B3) vitamin, der effektivt fjerner makeup, snavs og urenheder fra hudens overflade. B3 vitamin giver huden et friskt, klart og veloplagt udseende.

129,00 kr.

Møllerup Estate Facial Enzyme Peeling Mask - 50 ml

Peeling maske som er baseret på naturlig hampeolie. Der er tilsat frugtsyrer fra citrusfrugter, der blidt opløser døde hudceller og åbner porerne. Bittesmå kugler af Jojobavoks eksfolierer samtidig huden.

225,00 kr.

Møllerup Estate Radiant Dry Body Oil - 100 ml

Tørolien er en olie til kroppen baseret på naturlig hampeolie. Den er nærende og genopbyggende pga de mange gode aminosyrer i olien, som passer perfekt til din hudpleje. Olien absorberes let og giver en god barriere på huden så du undgår fugttab. Gør huden blødere, glattere og mere spændstig.

199,00 kr.

Møllerup Estate Instant Hand Rescue - 50 ml

Lækker håndcreme med naturlig hampeolie fra Møllerup Gods. Cremen er genopbyggende og trænger hurtigt ind uden at fedte. Pga de naturlige ingredienser er det en allergivenlig creme.

139,00 kr.

Møllerup Estate Calming Foot Relief - 50 ml

Super god fodpleje baseret på naturlig hampeolie der udvindes fra hampeplanter fra Møllerup Estate's egen avl. Hampeolien har en sammensætning af aminosyrer der plejer huden perfekt.

139,00 kr.

Hampeolien har været relativ ukendt indtil for få år siden, hvor man fandt ud af hvor fantastisk hamp egentlig er. Olien indeholder alle de 21 kendte aminosyrer som vi mennesker skal bruge som "byggesten" i vores krop. Aminosyrerne er kombineret med omega 3 (Alfalinolensyre, ALA) og omega 6 (Gammalinolensyre, GLA) i ratioen 1:3 og er derfor også blivet kaldt "naturens mest afbalancerede olie". 

Vi har brug for de flerumættede fedtsyrer som omega 3 og omega 6, da de har stor betydning for kroppens funktion. I forhold til hudpleje, giver omega 3 smidighed i cellevæggene, mens omega 6 giver stabilitet. I den gennemsnitlige danske kost indtages mest omega 6 og de fleste indtager ikke så meget omega 3 som anbefalet. Derfor kan huden have brug for at få tilført et afbalanceret forhold mellem disse 2 fedtsyre typer. For højt indtag af omega 6 vil nemlig give en risiko for mindsket spændstighed - det vi ser som rynker og fine linjer - mens et tilstrækkeligt tilskud af omega 3 vil opretholde en spændstig hud.

Ud over at have betydning for spændstighed og stabilitet giver omega 3 og 6 - sammen med aminosyrerne - nogle vigtige nøglekomponenter til at bevare en sund og velfungerende hud. Det drejer sig især om kraftfulde antioxidante og antiinflammatoriske effekter, samtidig med at olien modvirker tørhed og irritation eller kløe.

For huden er A og E vitamin meget vigtige for at sikre genopbygning af huden og dette kan hampeolien også levere. A vitamin bliver dog leveret som karoten, der er forstadie til A vitamin. Desuden giver hampeolien også fytosteroler, , fosfolipider (vigtig del af alle cellemembraner) og flere mineraler - bl.a. calcium, magnesium, svovl, kalium, fosfor og lidt jern og zink.

Mange tænker nok at det ikke er godt at putte olie på huden fordi det så vil virke tilstoppende, men det gælder ikke for hampeolien. Den er ikke-komedogen hvilket betyder at den ikke virker tillukkende på porerne og derfor er der ikke risiko for at den vil forårsage eller forværre akne. Den kan tværtimod være med til at forhindre aknetilstande på grund af de antiinflammatoriske og blødgørende egenskaber.

Det er ganske vist hampeolie, men det er IKKE euforiserende fordi det ikke indeholder det psykoaktive stof THC, som man normalt forbinder med hash/cannabis/marijuana. Du bliver altså ikke påvirket af at bruge produkterne!

Hudpleje produkterne fra Møllerup Estate er ikke økologiske, da godset driver konventionelt landbrug. Godset har valgt at benytte hampen fra egen produktion fordi det giver væsentligt lavere omkostninger - til gengæld kan de tilbyde hudplejeprodukterne til en rimelig pris. Produkterne er baseret på naturlige ingredienser og godsets direktør forsikrer også at hampen ikke sprøjtes med pesticider - men øvrige afgrøder på godset sprøjtes ved behov.

Konkurrence - Vind gavekort på 1.000 kr.