0

Møllerup Estate Calming Foot Relief 50 ml

(160008)

Effektiv fodcreme med naturlig hampeolie. Aminosyrer i cremen plejer huden perfekt.

139,00 kr.

Detaljer om produktet

Fodpleje med naturlig hampeolie.

Denne inovative fodcreme er et perfekt valg til din fodpleje. Hovedingrediensen er hampeolien der udvindes af de hampeplanter der dyrkes på Møllerup Gods. Hampeolien indeholder 21 aminosyrer der alle indgår i kroppens proteiner og bidrager til opbygning af hudens strukturproteiner, hvilket er med til at gøre huden fastere, glattere og mere smidig. Olien indeholder desuden omega 3 og omega 6 i et perfekt forhold for huden, så hudens barrierefunktion optimeres og fugtindholdet stabiliseres. De essentielle fedtsyrer i olien medvirker til at give hudcellernes membraner den rette struktur og smidighed.

Denne fodcreme er nærende og genopbyggende og giver masser af fugt til huden på fødderne. Samtidig køler og opfrisker den fødderne og dette medvirker til at modvirke dårlig lugt. Fedtsyrerne i cremen er med til at blødgøre tør hud og virker samtidig helende på den tørre og sprukne hud.

Primære ingredienser:

  • Dansk hamp fra Møllerup Gods
  • Mentol
  • Eukalyptus
  • Karbamid
  • Zink

Anvendes dagligt hvor det masseres ind i huden på fødderne - anvendes gerne efter bad. Vær særligt opmærksom på områder med hård eller tyk hud.

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!