0

Møllerup Estate Stress Relief Facial Oil 30 ml

(160003)

Stress Relief Facial Oil dulmer stresset hud. Den trænger hurtigt ind og fedter ikke.

250,00 kr.

Detalje om produktet

Nærende ansigtsolie som dulmer stresset hud.

Olien er velegnet til at bruge i ansigtet af alle hudtyper, da den ikke virker tillukkende på porerne. Det skyldes hampeoliens særlige egenskaber som en anti-komedogen olie der kan bruges af alle - også unge og yngre voksne der har tendens til akne, samt den kombinerede hud.

Hampeolien indeholder omega 3 og omega 6, essentielle fedtsyrer og de 21 aminosyrer der indgår i kroppens opbygning. Derfor kan et ansigtsolie der baseres på hampeolie, medvirke til opbygning af strukturproteiner i huden og dermed gøre huden faster, glattere og mere smidig. Olien medvirker også til at danne en barriere på huden så fugttab mindskes og hudens cellemembraner styrkes så huden opnår større smidighed.

I denne ansigtsolie er tilføre E-vitamin og Q10. E-vitamin er en stærk antioxidant som beskytter kroppen mod de frie radikaler. Huden i ansigtet er altid ekstra udsat for udefrakommende påvirkninger og det er derfor meget vigtigt at få den ekstra beskyttelse som E-vitamin giver. Q10 er vigtig for at kroppens celler kan fungere optimalt, fordi det er med til at danne energi i cellerne. Tilskuddet af Q10 i olien vil altså få cellerne til at fungere bedre og dermed give en friskere hud.

Olien er behagelig at bruge og trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. Den fugter effektivt og tilfører næring til huden, som stimuleres og revitaliseres. Huden bliver smidig og blød, får en ensartet overflade og en mere levende glød.

Primære ingredienser:

  • Dansk hampeolie fra Møllerup Gods
  • E-vitamin
  • Q10
  • Macadamiaolie
  • Sesamolie

Ansigtsolien anvendes morgen og aften. Fordel 3-4 dråber over en let fugtig og nyrenset hud i ansigtet og på halsen.

Konkurrence - Vind gavekort på 500 kr.