0

Møllerup Estate Facial Moisturiser Anti-Ageing 50 ml

(160001)

Ansigtscreme af hampeolie, der modvirker ældningstegn samt fugter og beskytter huden.

350,00 kr.

Detaljer om produktet

Naturlig skønhedspleje med anti-age effekt.

Facial Moisturiser Anti-Ageing creme indeholder B-vitamin, som medvirker til at modvirke hudens ældning, forandringer i ansigtshuden samt misfarvning af huden. C-vitamin hjælper ved generelt at stimulere immunforsvaret som derved lettere bekæmper infektioner i huden. Desuden modvirker C-vitamin også svage kar i huden og kan derfor være med til at forebygge karsprængninger. E-vitamin forebygger tidlig ældning af huden fordi den kraftfulde antioxidante virkning forebygger de frie radikalers indvirkning på huden. Hyaluronsyren virker ved at optage og holde på fugt hvorved huden ser sundere og mere fyldig ud.

Hampeolien indeholder mange vigtige komponenter til huden, hvor aminosyrer er byggesten til de proteiner der giver cellerne struktur og dermed bliver huden mere smidig, glat og fast. De essentielle fedtsyrer i olien medvirker til dette ved at fosfolipider går ind og styrker hudens cellemembraner. Omega 3 og omega 6 sikrer at hudens barriere forstærkes og derved undgås fugttab fra huden.

Cremen sikrer fugttilførslen til huden og forbedrer fugtbalancen, samtidig med at en styrket hudbarriere sammen med hyaluronsyre, sikrer at der ikke tabes fugt fra huden. Fine linjer mindskes synligt og huden for et glattere og mere ensartet udtryk. Ved regelmæssig brug bliver huden fastere og bevarer sind ungdommelige kvaliteter.

Primære ingredienser:

  • Dansk hamp fra Møllerup Gods
  • B-vitamin
  • C-vitamin
  • E-vitamin
  • Gulerod
  • Tidsel
  • Hyaluronsyre

Anvendes morgen og aften. En passende mængde fordeles over nyrenset hud i ansigtet og på halsen.

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!