0

Møllerup Estate Instant Hand Rescue 50 ml

(160007)

Håndcreme med naturlig hampeolie. Genopbygger og plejer huden. Allergivenlig!

139,00 kr.

Detaljer om produktet

Håndcreme baseret på naturlig hampeolie.

Instant Hand Rescue fra Møllerup Estate er en blødgørende og beskyttende håndcreme, der er baseret på hampeolien fra godsets egen avl. I de senere år er der blevet forsket en del i hampeolie til huden og flere resultater viser at den optimale sammensætning af aminosyrer der er i hampeolien, giver huden en bedre evne til genopbygning af de vigtige strukturproteiner og samtidig bliver huden fastere, glattere og mere smidig.

Essentielle fedtsyrer i hampeolien er med til at stabilisere hudens cellemembraner, hvilket giver en fin balance mellem struktur og smidighed og er med til at sikre en optimal cellefunktion. Omega 3 og Omega 6 fra hampeolien er med til at optimere den naturlige barrierefunktion i huden, ligesom fugtindholdet stabiliseres.

Cremen virker genopbyggende og trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. Den fugter og blødgør huden på hænderne og mindsker irritationer. De danske urter og æteriske olier er med til at give intens næring til huden samt en dejlig fornemmelse når man bruger den.

Primære ingredienser:

  • Dansk hamp fra Møllerup Gods
  • Sheasmør
  • Solsikke
  • Gulerod
  • Honning

Håndcremen påføres håndryggen og fordeles på hænderne efter behov.

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!