NVEY ECO makeup | Køb økologisk makeup fra NVEY ECO
0

Ren økologisk makeup udviklet til perfektion!

(24 produkter)

Økologisk makeup fra "Down under"

NVEY ECO er produceret i Australien og er udelukkende lavet med naturlige og økologiske ingredienser for at give en fantastisk oplevelse for dig og for miljøet. Alle produkter har et indhold af økologiske ingredienser på 70 - 100%

Den karakteristiske høje ydeevne er opnået uden brug af kemiske ingredienser så som parabener, petro-kemikalier eller syntetiske dufte. Desuden er NVEY ECO ikke testet på dyr. 

Sortér efter:

NVEY ECO Økologisk Cake Eyeliner

NVEY ECO Cake Eyeliner har en fantastisk dyb farve pga den høje farve pigmentering. Den påføres med en eyeliner brush der er specielt udviklet til at lægge en flot eyeliner, der definerer, former og fremhæver dine øjne. Indeholder ingen parabener, petro-kemikalier eller syntetiske dufte! Er ikke testet på dyr!

199,00 kr.

NVEY ECO Økologisk Cake Eyeliner Duo

NVEY ECO Cake Eyeliner duo indeholder både brun og sort eyeliner, som begge har en fantastisk dyb farve pga den høje farve pigmentering. Påføres med en eyeliner brush der er specielt udviklet til at lægge en flot eyeliner, der definerer, former og fremhæver dine øjne. Indeholder ingen parabener, petro-kemikalier eller syntetiske dufte! Er ikke testet på dyr!

299,00 kr.

NVEY ECO Volumising Mascara

Økologisk og volumengivende mascara, som definerer og indrammer øjnene. NVEY Eco mascara nærer og styrker øjenvipperne på grund af indholdet af økologisk jojobaolie og lecithin. Indeholder ikke parfume eller skadelige kemikalier!

189,00 kr.

NVEY ECO Eye Shadow - Øjenskygge

Naturlig og økologisk øjenskygge med rigt pigmenterede farver, der giver farverige udtryk i makeuppen. Øjenskyggen er let at påføre og tone ud på øjnene, mens bl.a. kamille og jojobaolie beroliger huden. Tilsatte antioxidanter og vitaminer plejer og nærer huden. Ingen kemisk fremstillede parfumer eller ingredienser.

199,00 kr.

NVEY ECO Eye Shadow Duo - Øjenskygge Duo

Naturlig og økologisk øjenskygge med rigt pigmenterede farver, der giver farverige udtryk i makeuppen. Øjenskyggen er let at påføre og tone ud på øjnene, mens bl.a. kamille og jojobaolie beroliger huden. Tilsatte antioxidanter og vitaminer plejer og nærer huden. Ingen kemisk fremstillede parfumer eller ingredienser.

299,00 kr.

NVEY ECO Organic Eye Shadow Palette 6 - øjenskygge palet

Naturlig og økologisk øjenskygge palet med inspirerende farvekombinationer, udvalgt af professionelle makeup artister. Alle øjenskygger indeholder beroligende ingredienser som økologisk kamille og jojobaolie. Farverne er lette at påføre og tone på grund af de fine mikropartikler i den talkum fri formulering. Indeholder ingen parfume eller skadelige kemikalier!

499,00 kr.

NVEY ECO Organic Powder Blush - pudder rouge

Naturlig og økologisk rouge fra NVEY ECO, som giver en flot markering af dit ansigt. Indeholder en unik blanding af majssilke, kamille og jojobaolie, som virker beroligende på huden, mens vitaminer nærer og plejer huden. Et godt valg til den tørre og følsomme hud.

199,00 kr.

NVEY ECO Hydrating Lip Lustre - Lip Gloss

NVEY ECO Hydrating Lip Lustre er en nærende, skinnende og fugtgivende lipgloss som giver en effektiv pleje og beskyttelse af læberne på grund af de gode økologiske olier og vokse. Når lip glossen påføres giver det en forfriskende følelse af beskyttelse og blødhed på læberne. Kan anvendes alene eller sammen med en læbestift. Indeholder ikke parfume eller skadelige kemikalier.

199,00 kr.

NVEY ECO Advanced Care Lip Colour - læbestift

Den økologiske læbestift fra NVEY ECO er en meget nærende og plejende læbestift, fremstillet af økologisk castorolie (ricinusolie), som er kombineret med blødgørende tidselolie, bivoks og sheasmør. Naturligt E-vitamin virker opbyggende på hudcellerne og har desuden en kraftig antioxidant virkning. NVEY ECO har formuleret denne økologiske læbestift uden parfume eller skadelige kemikalier.

199,00 kr.

NVEY ECO Organic Erase Corrector - Concealer

Naturlig og økologisk concealer som effektivt dækker rødme, mørke rande under øjnene og skønhedspletter. Blandingen af økologisk tidselolie, jojobaolie og castorolie giver en beroligende effekt og sikrer en jævn dækning. Naturlige antioxidanter beskytter mod frie radikaler og dermed tidlige ældningstegn. Indeholder ingen parfume eller skadelige kemikalier.

199,00 kr.

NVEY ECO Moisture Rich Fluid Foundation

Den økologiske Moisture Rich Fluid Foundation fra NVEY ECO er en kombination af økologisk kamille og tidselolie, sammen med tocopherol (naturligt E-vitamin). Resultatet af denne formulering er en beroligende, fugtgivende og flydende foundation med lang holdbarhed på huden. Indholdet at E-vitamin giver en genopbyggende effekt og betyder at denne foundation er perfekt til tør og følsom hud. Indeholder ingen parfume eller skadelige kemikalier.

299,00 kr.

NVEY Creme Deluxe Flawless Foundation - pudder foundation

Den økologiske Creme Deluxe Flawless Foundation fra NVEY ECO giver huden en perfekt finish. Blandingen af økologisk tidselolie, jojobaolie og castorolie beroliger og blødgør huden, mens antioxidanter fra vitamin C og E beskytter huden mod frie radikaler og dermed mod tidlige ældningstegn. Indeholder ikke parfume eller skadelige kemikalier!

399,00 kr.

NVEY ECO Mattifying Compact Powder - pudder

En økologisk kompakt pudder fra NVEY ECO som får sin matte finish fra ingredienserne zink stearat, jojobaolie og majssilke (trådene på majskolber), som alle er økologiske. Perfekt til at afslutte og genopfriske din foundation. Indeholder ingen parfume eller skadelige kemikalier!

289,00 kr.

NVEY ECO Nourishing Bronzer - solskinspudder

Den økologiske kompakte bronzer fra NVEY ECO giver huden sommerglød og et friskt og naturligt udseende. Den fugter og plejer huden på grund af de gode økologiske olier - jojoba, macadamia og gulerod - samtidig med at den tilføres antioxidanter fra C og E vitamin. A og E vitamin genopbygger huden og modvirker tørhed, hvilket gør den velegnet til en følsom og tør hud. Indeholder ikke parfume eller skadelige kemikalier!

289,00 kr.

NVEY ECO Pro Studio Naturals Primer+

Primer med super fugtbindende glycerin fremstillet af Karanje Frø. Effekten af primeren skyldes silicapartikler, som virker meget lysspredende og minimerer derfor synligheden af hudens uregelmæssigheder. En perfekt base før foundation så du opnår optimal dækkeevne og holdbarhed. Indeholder ingen silicone, sulfater, parabener eller parfume.

299,00 kr.

NVEY ECO Pro Studio Naturals BB+ Creme

NVEY ECO har med deres Pro Studio Naturals BB+ cremer udviklet den næste generation af BB cremer. De har et højt indhold af antioxidanter fra C og E vitaminer og udglatter huden, samtidig med at en flot glød tilføres. Cremen tilpasser sig til din hudtone og efterlader dig med en fejlfri teint. Indeholder ingen silicone, sulfat eller parfume.

299,00 kr.

NVEY ECO Powder Brush - pudder børste

Powder Brush fra NVEY ECO er en pudder børster der er udviklet med et miljøvenligt makeup penselskaft lavet af majsharpiks. Til penselhårene er benyttet fine bløde syntetiske fibre.

279,00 kr.

NVEY ECO Blush Brush - rouge børste

Rouge børste hvor skaftet er lavet af miljøvenligt majsharpiks, mens børstehårene består af fine, bløde syntetiske fibre. Udviklet af NVEY ECO for at kunne levere børster der giver det bedste resultat med NVEY ECOs makeup serie.

225,00 kr.

NVEY ECO Concealer Brush - Concealer Børste

Concealer børste fra NVEY ECO, som er udviklet med et miljøvenligt makeup børsteskaft, som er lavet af majsharpiks. Penselhårene består af fine og bløde syntetiske fibre.

129,00 kr.

NVEY ECO Foundation Brush - Foundation børste

En dejlig foundation børste fra NVEY ECO, som fordeler din foundation jævnt uden at lave streger. Makeup skaftet er lavet af miljøvenligt majsharpiks, mens børstehårene er af fine, bløde syntetiske fibre.

225,00 kr.

NVEY ECO Eyeliner Brush - Eyeliner Børste

Med NVEY ECOs eyeliner børste, kan du lægge deres økologisk Cake Eyeliner præcist, uden at genere øjnene. Børstens skaft er fremstillet af miljøvenligt majsharpiks, mens de har valgt fine og bløde syntetiske fibre til børsterne.

129,00 kr.

NVEY ECO Lip Liner Brush - læbepensel

Den lækre og præcise læbepensel fra NVEY ECO, gør det muligt at påføre læbestiften helt præcist. Penselskaftet er fremstillet af miljøvenligt majsharpiks, mens børstehårene er af fine, bløde syntetiske fibre.

129,00 kr.

NVEY ECO Eye Shadow Brush - øjenskygge børste

Super god øjenskyggebørste fra NVEY ECO, som let og effektivt lægger øjenskyggen på og gør det muligt at tone farverne ud. Børsteskaft af majsharpiks og børstehår af fine, bløde syntetiske fibre.

129,00 kr.

NVEY ECO Brow Comb Brush - bryn kam/børste

Effektiv øjenbryns kam og børste, som retter brynene til og gør det muligt at forme dem, så de indrammer øjnene bedst. Kam/børste skaftet er fremstillet af miljøvenligt majsharpiks, mens børstehårene er af bløde og fine syntetiske fibre.

110,00 kr.

Stifteren af NVEY ECO - Rohan Widdison - interesserede sig for udfordringen i at udvikle og bringe et ægte certificeret makeup mærke til verden, da han skabte NVEY ECO. Han ville virkeliggøre de kunstneriske værdier og stilarter som han havde længtes efter igennem årtiers arbejde inden for skønhedsindustrien, kombineret med økologiske formularer som kunne nære og pleje klienternes hud. Rohan Widdison's dristige og indsigtsfulde tilgang til makeup og økologi ledte til lanceringen af NVEY ECO i 2005. Med NVEY ECO har Rohan udforsket og synliggjort den tætte forbindelse der er mellem mode og natur og det har resulteret i NVEY ECO Ren Økologisk Makeup Artestry's kendetegn og teknik som former mærkets stil og retning. Rohan's anderledes tilgang til makeup og hans samarbejde med kunstnere har udfordret hele ideen om kosmetik og hvad vi forstår ved makeup. Dermed har han skabt en ny kategori for farvet makeup - Pure Organic Make-up Artistry. 

NVEY var tilmed de første der præsenterede frasen "grøn er det nye sort" ("Green is the New Black"), i forbindelse med lanceringen af NVEY ECO i 2005. Dermed signalerede NVEY deres simple og målrettede budskab om at være et mærke med en forståelse for mode, kunst og natur. NVEY ECO har været dedikeret til økologi siden lanceringen og har modtaget priser år efter år for at producere produkter med høj ydeevne, og er blevet rost af skønhedsredaktører for at udfordre og omdefinere traditionerne inden for farvet makeup. 

Konkurrence - Vind gavekort på 1.000 kr.