Odacité skønhedspleje - også for veganere! Se mere her!
0

Odacité - vegansk og økologisk hudpleje.

(30 produkter)

Naturlig skønhedspleje - også til veganere!

Odacité Skincare er lavet på rene råvarer inspireret af de fantastiske omgivelser i Topanga Canyon, hvor grundlæggeren Valérie bosatte sig, da hun ville starte en ny og ren livsstil. Serien indeholder en dagcreme der tilføres dråber af den serum du foretrækker - du kan altså designe din helt egen naturlige og økologiske hudpleje. Se her hvilken serum du skal vælge. Hvis du har lyst til at forkæle dig selv ekstra meget kan du lave dine egne masker, hvor du kan blande basis masken op med den foretrukne serum og evt andre ting - få inspiration til dine masker her

Sortér efter:

Odacité Pimple Prone Skin Pure Elements Discovery Kit

Sættet indeholder 4 forskellige sera som sammen giver en skånsom men effektiv akne behandling. Ingredienserne modvirker akne, åbner porerne, mindsker produktionen af talg og eliminerer bumser.

349,00 kr.

Odacité Sensitive Skin Pure Elements Discovery Kit

Det effektive sæt til den sensitive hud indeholder basiscreme der afgiver fugt hen over dagen. Aktive stoffer fra de 4 sera der medfølger, frigives sammen med fugten og har derfor mulighed for at virke hele dagen. Dulmer irritation, giver energi til huden, styrker de små blodårer så karsprængninger undgås og giver en sund glød i huden.

349,00 kr.

Odacité Tired and Dull Skin Pure Elements Discovery Kit

Træt og kedelig hud kan behandles med dette sæt, som booster collagen dannelse, giver vitalitet og glød til huden, beskytter mod frie radikaler og modvirker tør og energiforladt hud. I sættet får du en basiscreme og 4 forskellige sera. Cremen er formuleret så fugten frigives i løbet af dagen, og hver serum arbejder på specifikke områder - så kan du vælge den du synes er mest nødvendig på dagen!

349,00 kr.

Odacité Mature Skin Pure Elements Discovery Kit

Økologisk ansigtspleje til moden og tør hud, som tilfører fugt, booster collagendannelse og sørger for at tilføre huden de aktive ingredienser fra den valgte serum i løbet af hele dagen. En god basis for at få en sund og fast hud.

349,00 kr.

Odacité Hydra Mist Purify - 50 ml

Rensende mist eller skin tonic til at spraye på huden, som sikrer en frisk og klar teint, ved problemer med akne eller fedtet hud. Bruges også til at genopfriske huden, som fugtende spray på flyveturen eller til at fiksere din makeup.

249,00 kr.

Odacité Hydra Mist Vitalize - 50 ml

Kombineret, følsom og normal hud tones med denne mist, som tilfører nyt liv til din hud. Spray den på før du anvender basiscremen iblandet den valgte serum, for at fiksere de aktive stoffer. Den kan også benyttes til at fiksere makeup, eller hvis du synes huden strammer på flyveturen.

339,00 kr.

Odacité Hydra Mist Repair - 50 ml

En mist, af naturlige ingredienser, til moden, tør eller følsom hud, som reparerer, fugter og opfrisker din hud. En formulering der virker foryngende og tilfører aktive stoffer der forhindrer tidlig ældning.

339,00 kr.

Odacité Facial Masque Brush - 1 stk

Denne børste er det perfekte værktøj til at blande og påføre din maske helt præcist. Sikrer jævn og behagelig påførsel over hele ansigtet - også besværlige steder som ved næseborene.

199,00 kr.

Odacité Synergie 4 Masque - 200 ml pulver til opblanding

Maske til detox, peeling og forbedring af hudens udstråling og fasthed. Masken indeholder cofaktorer (forstadier til enzymer) som arbejder sammen og derved giver en synergieffekt. En komplet skønhedsbehandling med tydelige resultater første gang.

499,00 kr.

Odacité Oleosomes Time Release Delivery Cream - 50 ml

Meget effektiv naturlig og økologisk creme som er formuleret så huden tilføres næring og fugt hele dagen eller natten. Blandes op med din foretrukne serum for en effektiv behandling af huden.

499,00 kr.

Odacité Bl+C Pimples Booster Serum - 5 ml

Super effektiv serum mod udbrud af akne, hvor sort kommen olie bekæmper bakterierne der forårsager akne, mens cajeputs antiseptiske egenskaber forebygger fremtidig inflammation.

299,00 kr.

Odacité Jo+L Clogged Pores Booster Serum - 5 ml

Enestående Serum der ændrer huden ved at binde sig til blokeringer af porerne og urenheder på huden. Renser porerne i dybden og forebygger udbrud af akne.

299,00 kr.

Odacité Gr+G Oily-Acne Prone Booster Serum - 5 ml

Akne kan behandles med denne hurtigt virkende serum, som samtidig forebygger fremtidige udbrud på grund af indholdet af bioflavonoider, som styrker hudens eget forsvar mod inflammationer.

299,00 kr.

Odacité Pe+C Combination Skin Booster Serum - 5 ml

Naturlig Fersken og cypres serum til kombineret hud, som afbalancerer sebum (talg) produktionen. En let serum der trænger hurtigt og dybt ind i huden og forebygger udbrud af akne.

299,00 kr.

Odacité Pf+O Dull Skin Booster Serum - 5ml

Kedelig og træt hud kan afhjælpes med denne vitaminrige serum, der giver nyt liv og udstråling til huden på grund af effekten af passionsfrugt og appelsin med store mængder af A- og C-vitamin.

349,00 kr.

Odacité Pa+G Hyperpigmentation Booster Serum - 5 ml

Mørke pigmentpletter bleges og dannelse af nye pletter forebygges på grund af kombinationen af papayaenzymer, geranium og citron i denne serum.

349,00 kr.

Odacité Gt+L Radiance Effect Booster Serum - 5 ml

En hurtigt virkende serum som bidrager til genopretning af hudens glød og udstråling, på grund af indholdet af camellia olie eller grøn te frø olie.

349,00 kr.

Odacité Ap+P Fragile Capillaries Booster Serum - 5 ml

En dulmende økologisk serum der virker dybt nede i huden og er specielt velegnet til at styrke de små skrøbelige blodkar i huden så karsprængninger forebygges.

349,00 kr.

Odacité Ca+C Sensitive Skin Booster Serum - 5 ml

Til den meget følsomme hud bruges denne naturlige serum som effektivt dulmer og virker super beroligende. Den hjælper selv den mest følsomme hud til at genvinde styrke og minimere rødme.

349,00 kr.

Odacité Bu+L Sagging Skin Booster Serum - 5 ml

Til den slappe hud bruges denne naturlige serum der er sprængfyldt med vitaminer, der hjælper med at gøre collagen fibrene i huden stærkere og dermed giver strammere og fastere hud.

349,00 kr.

Odacité Ba+S Eye Contour Booster Serum - 5 ml

Meget nærende naturlig serum som er specielt let formuleret så den egner sig til de delikate øjenomgivelser. Den er rig på A og E vitamin, umættede fedtsyrer og plantesteroler, som stimulerer hudens egen produktion af collagen og hyaluronsyre.

349,00 kr.

Odacité Mo+P Very Dry Skin Booster Serum - 5 ml

Den meget tørre hud har brug for ekstra fugt og næring. Denne naturlige serum afhjælper tør hud på grund af den intensive næring den tilføjer, og er specielt udviklet til at hele og dulme ekstrem tør hud.

349,00 kr.

Odacité Ma+N Elasticity Booster Serum - 5 ml

Den genopbyggende virkning, fra den naturlige serum, arbejder dybt nede i huden for at forbedre elasticiteten og give en intensiv fugtbehandling. Lægger samtidig et beskyttende og helende lag på huden, som forhindrer tab af fugt.

349,00 kr.

Odacité Po+R Hydration Booster Serum - 5 ml

Den ultimative fugtgivende og nærende serum som samtidig afbalancerer talgproduktionen i huden, for at undgå skinnende områder i ansigtet. Baseret på naturlige og økologiske ingredienser, alle udvundet af planter, og derfor meget velegnede til veganere.

349,00 kr.

Odacité Bl+J Cell Energy Booster Serum - 5 ml

Naturlig og økologisk serum med kraftig genopbyggende virkning som hjælper med at give huden nyt liv ved at tilføre energi til hudcellerne. Beskytter mod frie radikaler.

349,00 kr.

Odacité Ro+Y Deep Wrinkles Booster Serum - 5 ml

En super genopbyggende naturlig serum med koncentreret indhold af biologiske aktive stoffer som hjælper til at reducere rynker og fine linjer, samtidig med at det dæmper misfarvninger af huden.

349,00 kr.

Odacité Ac+R Youthful Glow Booster Serum - 5 ml

Serum med ultra stærk antioxidant virkning der modvirker alle aspekter af ældning: Rynker og tab af fast og tonet hud, forandret tekstur af huden og mangel på fugt - med andre ord en serum der giver mulighed for at beholde en strålende og ungdommelig glød.

399,00 kr.

Odacité CaR Vital Glow Booster Serum - 5 ml

Opnå hud uden alder med denne sjældne og luksuriøse olie, som har en perfekt balance af A, C og E vitamin som tilsammen giver en ekstremt effektiv behandling mod ældning af huden.

399,00 kr.

Odacité Green Ceremony Cleanser - 150 ml

Naturlig ansigtsrens og detox produkt med Matcha og Spirulina. En pulver-til-skum formulering med bagepulver, der giver en helt ny rense oplevelse. Det er ansigtspleje med rødder i japansk teceremoni: Renhed, respekt, harmoni samt ro og balance!

349,00 kr.

Odacité Facial Sponges - sæt med 2 svampe

Naturlige svampe til at rense huden i ansigtet og på halsen. Stimulerer lymfe cirkulationen, reducerer hævelser og giver huden en sund glød.

39,00 kr.

Sådan startede det:

Grunden til Odacité blev lagt, da Valérie Grandury blev diagnosticeret med brystkræft. Hun besluttede at hun var nødt til at ændre sit liv for at komme godt over sygdommen og hun forlod filmbranchen, startede med at studere til sundheds og wellness coach samtidig med at hun fordybede sig i processen med at blive fuldstændig afgiftet for de mange toxiner der havde hobet sig op gennem årene.

Valérie var ikke villig til at slække på kravene til hendes hudpleje, selv om den skulle bestå af naturlige ingredienser - den skulle stadig være effektiv, samtidig med at den var ren. Derfor gik hun i gang med at blande frisklavede økologiske og naturlige hudplejeprodukter til sig selv og de klienter hun coachede. Rygtet om de fantastisk produkter blev hurtigt spredt, efterspørgslen steg og efter nogle år blev firmaet Odacité født - et mix af fransk hudpleje og grøn californisk livsstil.

Inspirationen til Odacité kom bl.a. fra de fantastiske omgivelser som Valérie flyttede til for at restituere - Topanga Canyon, som ligger ud til Stillehavet mellem Los Angeles og Malibu. De unikke vejrforhold skiftevis med tung fugtig tåge der jævnligt kommer rullende ind i dalen og solen der bager ned, giver nogle intense duftoplevelser, med vidunderlig citrus aroma i morgensolen, sofistikeret duft af vild salvie i eftermiddagssolen og en blid duft af aftenblomstrende jasmin.

En søgen efter de bedste ingredienser:

Målet er at producere de mest effektive produkter uden toksinerne! Medarbejderne leder over hele verden for at finde de bedste kvaliteter af ingredienserne, værdifulde plante ekstrakter, magiske olier og kraftfulde aktive indholdsstoffer. Ultimativ virkning, absolut friskhed og fuldstændig renhed er kriterierne for valget af ingredienser, for at sikre at produkterne øjeblikkeligt forbedrer tilstanden af din hud. 

Odacité har følgende principper:

 • Alle ingredienser håndplukkes for at sikre den ultimative effektivitet, friskhed og kvalitet.
 • Der vælges kraftfulde ingredienser som er økologiske, vokser vildt eller dyrkes uden brug af kemikalier og langt væk fra forurening.
 • Odacité bruger kun friske, rene og økologiske ingredienser du har behov for, for at føle dig levende, sund og ung.
 • Odacité bruger aldrig:
  • Fyldstoffer
  • Konserveringsmidler
  • Parabener
  • Phenoxyethanol
  • Nanopartikler
  • Petrokemiske ingredienser
  • Polyethylen glycol
  • Syntetiske parfumer og farvestoffer
  • Genmodificerede ingredienser

Alle produkter testes på mennesker og ikke på dyr. Odacité har derfor et PETA certifikat. Alle produkter er desuden 100% veganske.

Certified Organic certifikat   PETA certifikat
Konkurrence - Vind gavekort på 1.000 kr.