Odacité Fresh - friskt produceret hudpleje! Se mere her!
0

Odacité Fresh - hudpleje uden skadelig kemi

(6 produkter)

Friskt produceret naturlig og økologisk hudpleje!

Odacité har med deres Fresh serie startet et helt nyt koncept, hvor produkterne produceres løbende og først emballeres når firmaet får ordrer ind på produkterne. Distributørerne opbevarer produkterne på køl mens det lagerholdes og derved holder antioxidanterne længst muligt.

Da emballagen er lufttæt, er der ikke grund til at konservere - Fresh produkterne er derfor uden parabener, glykol, petrokemi, phenoxyethanol, syntetisk parfume, formaldehyd og phthalater.

Sortér efter:

Odacité Fresh Gentle Rejuvenating Cleanser - 120 ml

Genopbyggende og allergivenlig rensecreme som fjerner urenheder i overfladen uden at forstyrre hudens fugt- og fedtstofbalance. Fjerner også affald og giftstoffer fra kapillærerne.

299,00 kr.

Odacité Fresh Night Time Antioxidants Repair Serum - 60 ml

Naturlig og økologisk nat serum, eller lotion, som booster helingsprocessen i huden, stimulerer kollagen dannelse og dæmper fine linjer og rynker.

798,00 kr.

Odacité Fresh Beautiful Day Moisturizer - 60 ml

Naturlig og økologisk dagcreme der genopbygger huden og styrker dens naturlige fugtighed. Huden opstrammes og tegn på ældning dæmpes.

519,00 kr.

Odacité Fresh Ultra Effektive Eye Cream - 15 ml

Ultra effektiv naturlig og økologisk øjencreme der stimulerer genopbygningen af vævet, beskytter mod ældning, genskaber elasticitet og udfylder fine linjer og rynker.

658,00 kr.

Odacité Fresh Jojoba Beads Exfoliant - 50 ml

Naturlig og økologisk skrubcreme med afrundede kugler af jojobavoks. En skånsom men effektiv metode til at fjerne de døde hudceller og holder porerne sunde og rene.

340,00 kr.

Odacité Fresh Perfect Nutrients Body Lotion - 240 ml

Giv din krop intens fugt og næring med denne usædvanligt effektive naturlige og økologiske bodylotion fra Odacités Fresh kollektion. En øko krops creme som giver dig velplejet, blød og fløjlsagtig hud.

430,00 kr.

De fleste har hørt om antioxidanter og at de beskytter os mod de mange frie radikaler vi udsættes for overalt og hele dagen igennem.

Det er nok færre der er klar over at antioxidanternes effekt aftager over tid og derfor vil der efter 6 måneder være en del mindre antioxidanter i produkterne. Derfor er der god grund til at vælge produkter der er så friske som mulige, hvis man vil have den bedst mulige virkning af antioxidanterne.

Odacité har med denne serie Fresh produkter skabt en innovativ og banebrydende serie, som er langt foran andre sammenlignelige producenter af sund, naturlig, økologisk og vegansk hudpleje!

Konkurrence - Vind gavekort på 1.000 kr.