0

Odacité Fresh - hudpleje uden skadelig kemi

(2 produkter)

Friskt produceret naturlig og økologisk hudpleje!

Odacité har med deres Fresh serie startet et helt nyt koncept, hvor produkterne produceres løbende og først emballeres når firmaet får ordrer ind på produkterne. Distributørerne opbevarer produkterne på køl mens det lagerholdes og derved holder antioxidanterne længst muligt.

Da emballagen er lufttæt, er der ikke grund til at konservere - Fresh produkterne er derfor uden parabener, glykol, petrokemi, phenoxyethanol, syntetisk parfume, formaldehyd og phthalater.

Sortér efter:

Odacité Fresh Jojoba Beads Exfoliant 50 ml

Økologisk skrubcreme med afrundede kugler af jojobavoks. Skånsom og effektiv.

340,00 kr.

Odacité Fresh Perfect Nutrients Body Lotion 240 ml

Øko bodylotion med intens fugt og næring - giver velplejet, blød og fløjlsagtig hud.

430,00 kr.

De fleste har hørt om antioxidanter og at de beskytter os mod de mange frie radikaler vi udsættes for overalt og hele dagen igennem.

Det er nok færre der er klar over at antioxidanternes effekt aftager over tid og derfor vil der efter 6 måneder være en del mindre antioxidanter i produkterne. Derfor er der god grund til at vælge produkter der er så friske som mulige, hvis man vil have den bedst mulige virkning af antioxidanterne.

Odacité har med denne serie Fresh produkter skabt en innovativ og banebrydende serie, som er langt foran andre sammenlignelige producenter af sund, naturlig, økologisk og vegansk hudpleje!

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!