0

Bland selv masker med Odacité Synergie[4]

(5 produkter)

Synergie[4] har fået dette navn, fordi den i sig selv har 4 virkninger:

 • Synergie[1]: Afgiftning af huden og dybderensning af porerne. Effektiv pga blandingen af ler og aktivt kul som tydeligt virker på meget åbne porer og infektion i huden.
 • Synergie[2]: Peeling af huden. Blandingen af papaya enzymer og frugtsyre giver en effektiv bearbejdning af døde hudceller og stimulerer samtidig til at nye hudceller kommer op til hudoverfladen. Herved opnås en mere sund og frisk glød i huden.
 • Synergie[3]: Lysner huden og udjævner hudtonen. Vitamin C og papaya enzymerne giver sammen en synergieffekt som dæmper hudpigmentering og forebygger brune pletter. Efterlader huden med en fantastisk glød og jævn hudtone.
 • Synergie[4]: Opstramning. Vitamin C og probiotika (Lactobacillus Acidophilus) samarbejder om at booste dannelsen af collagen, som kan holde huden fast og forebygge for tidlig ældning.
Sortér efter:

Odacité Synergie 4 Masque - 200 ml pulver til opblanding

Maske med enzym forstadier til detox, peeling og forbedring af hudens udstråling og fasthed.

499,00 kr.

Odacité Pa+G Hyper pigmentation Serum 5 ml

Mørke pigmentpletter bleges og dannelse af nye pletter forebygges med denne serum.

349,00 kr.

Odacité Pf+O Dull Skin Booster Serum - 5ml

Vitaminrig serum, der giver nyt liv og udstråling til huden og afhjælper træt hud.

349,00 kr.

Odacité Gt+L Radiance Effect Booster Serum - 5 ml

Serum som genopretter hudens glød og udstråling vha camellia olie.

349,00 kr.

Odacité Po+R Hydration Booster Serum 5 ml

Fugtgivende og nærende økologisk serum som afbalancerer talgproduktionen.

349,00 kr.

Bland selv dine masker!

1: Afgiftning af huden og dybderens af porerne:

Denne maske forstærker afgiftning af huden og dybderensning af porerne pga de effektive ingredienser der tilsættes Synergie[4] masken. 

 • Manukahonning dulmer infektion i huden, heler sår og rifter, trækker fugt ind i huden og hjælper til at holde pH balancen optimal i huden.
 • Hvedegræs juice bekæmper kedelig og træt hud og giver en øget ilttilførsel til hudcellerne. Juicen indeholder 17 essentielle aminosyrer samt masser af vitaminer, mineraler og enzymer.
 • Rå ufiltreret æblecider eddike fjerner døde hudceller, bekæmper bakterier og afbalancerer produktionen af sebum (den olieagtige substans der dannes ved hårrødderne for at holde huden beskyttet og sund).

Du skal bruge:

Synergie[4] Manuka honning Hvedegræs juice  Æblecider eddike Vand

1,5 tsk Synergie[4]
1 tsk manuka honning
1 tsk hvedegræs juice
½ tsk æblecider eddike (ufiltreret) (undgå dette hvis du har sensitiv hud)
Vand (gerne renset)

I en lille skål blandes Synergie[4] pulveret med hvedegræs juice, æblecider eddike og honning, hvorved der dannes en tyk pasta. Tilsæt vand til du når den ønskede konsistens.

Påfør masken i ansigtet (ikke på øjenomgivelserne) med en Facial Masque Brush.

Lad masken sidde så længe at du mærker øget blodgennemstrømning i huden (varmefornemmelse). Skyl herefter masken af med varmt vand eller brug en varm vaskeklud til at fjerne masken - det vil give ekstra exfolierende effekt.

Brug med det samme en mist - fx Hydra Treatment Mist - og tilføj derefter en fugtgivende creme tilsat din foretrukne serum. Det er meget vigtigt at tone og fugte huden med det samme masken er taget af, da huden ellers hurtigt føles tør og stram.
2: Peeling af huden

Den exfolierende effekt af Synergie[4] forstærkes af denne maske, som bidrager med ekstra C-vitamin, papaya enzymer og frugtsyrer.

 • Papaya tilfører naturlige frugt enzymer som exfolierer. Desuden medvirker papaya til at give en mere jævn hudtone, hvor den virker målrettet på hyperpigmentering og mørke pletter.
 • Pa+G og Pf+O serum reducerer misfarvning af huden, udjævner hudtonen og giver huden liv.
 • Havreflager eller gryn som er blendet til en grov mel, giver en blid exfoliering, samtidig med at det dulmer og fugter huden.

Du skal bruge:

Synergie[4] Papayajuice Sera Havreflager/gryn Vand
Sera fra oversigt    

1,5 tsk Synergie[4]
1 tsk papayajuice (frisk)
1 spsk havreflager/havregryn som er malet til en grov mel
1-2 dråber serum. Enten af begge sera, eller af den du synes der er mest behov for
Vand (gerne renset)

Bland Synergie[4] med papayajuice og den grove havremel (blendede havreflager/havregryn) så det danner en tyk pasta.

Tilsæt den foretrukne serum, eller begge, og tilføj derefter vand til du når en passende konsistens.

Påfør masken i ansigtet (ikke ved øjenomgivelserne) og masser den blidt ind i huden - glem ikke læberne!

Masser blidt i 3-4 minutter over hele området og vask herefter af med varmt vand og dup huden tør.

Det er vigtigt at du straks påfører en Hydra Mist - fx Hydra Mist Vitalize og derefter fugter huden med Oleosomes Time Release Delivery creme, eller en anden foretrukken dagcreme, som er tilsat din foretrukne serum. Toning og fugtgivning efter at have brugt en maske er vigtig for at undgå fugttab fra huden. 3: Blegning af hudpigmentering og forebyggelse af mørke pletter:

En maske der forstærker virkningen af Synergie[4] masken, ved at fremme den lysnende effekt på hudpigmenteringen og forebygge nydannelse af brune pletter.

 • Manukahonning dulmer infektion i huden, heler sår og rifter, trækker fugt ind i huden og hjælper til at holde pH balancen optimal i huden.
 • Citronsaft er sprængfyldt med C-vitaminer, bleger pletter og udjævner hudtonen samtidig med at det virker naturligt eksfolierende.
 • Gt+L serum er rig på antioxidanter, opstrammer huden, modvirker poset og livløs hud.

Du skal bruge:

Synergie[4] Manuka honning Citronsaft Gt+L serum Vand

1,5 tsk Synergie[4]
1 tsk citronsaft
1 tsk manuka honning (fås i helsekostforretninger)
1-2 dråber Gt + L serum
Vand efter behov til du når en konsistens du kan lide

Synergie[4] pulveret puttes i en lille skål, og citronsaft og manuka honning tilføjes. Det blandes hvorved der opnås en tyk pasta. Tilføj 1-2 dråber Gt + L serum og tilføj derefter vand, til masken har den ønskede konsistens. Påfør masken på ansigtet med Facial Masque Brush.

Lad masken sidde til du kan mærke en varmefornemmelse i ansigtet pga blodgennemstrømning (10-15 minutter) og skyl herefter masken af med varmt vand, eller brug en fugtig og varm klud, hvorved peeling af huden øges.

Efter masken er fjernet sprayes med det samme med din foretrukne hydra mist og derefter påføres fugtighedscreme og den foretrukne serum. Det er meget vigtigt at lukke porerne og tilføje fugt efter at have brugt en maske, fordi huden ellers let taber fugt og derfor føles tør og stram. 4: Opstramning af huden:

Ønsker du at forstærke den opstrammende effekt af Synergie[4] masken kan du bruge denne opskrift, som tilføjer kaffe, kakao og youghurt. Tilsammen giver det en mere kraftfuld effekt.

 • Malet kaffe giver et energiboost til huden og virker naturligt exfolierende.
 • Kakao giver masser af antioxidanter der forebygger tidlig ældning af huden, og så beskytter den også mod solskader.
 • Youghurt giver ekstra probiotika til masken og sammen med probiotika og C-vitamin fra Synergie[4] giver blandingen derved også en øget stimulering af collagendannelsen. Desuden fugter youghurt også huden og derved får huden en sund og fin udstråling

Du skal bruge:

Synergie[4] Kaffe Kakao Youghurt Vand
         

1,5 tsk Synergie[4]
1 tsk fint malet kaffe
1 spsk kakao
1 spsk youghurt
Vand (gerne renset)

I en skål blandes Synergie[4] med den fint malede kaffe, kakao og youghurt, og tilsammen danner disse ingredienser en tyk pasta. Tilsæt vand til du får den ønskede konsistens.

Påfør masken på renset hud med en Facial Masque Brush og lad den sidde til du får en varm fornemmelse i ansigtet pga den øgede blodgennemstrømning. Rens masken af med varmt vand eller en varm vaskeklud, som vil givet en øget exfolierende virkning.

Spray med det samme en Hydra Mist på - fx Hydra Purifying Mist, og fugt herefter huden med Oleosomes Time Release Delivery creme som er tilsat 1-2 dråber af din foretrukne serum. Det er meget vigtigt at tone og fugte huden efter at have brugt en maske, for at undgå fugttab og den stramme og irriterede fornemmelse der nemt opstår i huden.5: Fugt til huden:

Masken er fantastisk når du føler at huden trænger til fugt med det samme. Kokosvand og jojobakerneolie supplerer den fugtgivende effekt af Synergie[4].

 • Jojobakerneolie fugter og nærer huden samtidig med at den afbalancerer mængden af sebum der produceres i huden.
 • Kokosvand fugter huden ud at fedte. Den er let og forfriskende.

Du skal bruge:

 Synergie[4]  Jojobakerneolie  Kokosvand  Po+R serum
       

1,5 tsk Synergie[4]
1,5 tsk jojobakerneolie
1-2 dråber Po+R serum
1 spsk kokosvand (og mere til det har en passende konsistens)

Bland Synergie[4] med jojobakerneolie og Po+R serum og tilsæt herefter 1 spsk kokosvand. Tilsæt mere kokosvand indtil konsistensen er passende.

Påfør masken på ansigtshuden med en Facial Masque Brush.

Lad masken sidde indtil du får en varmefornemmelse i huden pga øget blodcirkulation (10-15 minutter). Vask herefter masken af med varmt vand eller en varm fugtet vaskeklud, som vil give en øget eksfoliering.

Spray med det samme en hydra mist på ansigtet og påfør derefter Oleosomes Time Release Delivery creme med 1-2 dråber af din foretrukne serum.Odacité tips:

 • Du kan påføre Gt+L serum direkte på huden inden du påfører masken - det vil give en endnu bedre optagelse af de aktive stoffer.
 • Påfør altid masken på en hud der er renset og påført toner - fx Hydra Mist fra Odacité
 • Brug ikke citronsaft eller eddike som eneste fugtingrediens i masken - fortynd altid med en passende mængde vand.
 • Lad aldrig en lermaske blive helt tør mens den sidder på huden. Det vil trække fugt ud af huden og give en tør, stram og kløende fornemmelse. 

 

 

 

Flere opskrifter er på vej!

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!