Find din serum fra Odacité - nemt og overskueligt! Se her!
0

Find din serum fra Odacité - nemt og overskueligt!

(18 produkter)

Find din serum!

Den helt rigtige serum til netop din hud kan være svær at finde og det kræver ofte rådgivning når du kigger på hudpleje i butikkerne. Det behøver ikke være umuligt at finde den rigtige serum selv - med denne oversigt er det blevet lidt lettere.

Produkterne er delt ind i 6 fokusområder, nemlig anti-aging, fugtgivning, fastere hud, følsom hud, livløs hud og fedtet hud. Inden for disse fokus områder kan du selv vælge præcis den virkning du gerne vil opnå i forhold til din huds behov.

Man kan sagtens bruge én serum om morgenen og en anden om aftenen, hvis man har flere forskellige behov.

Sortér efter:

Odacité Bl+C Pimples Booster Serum - 5 ml

Super effektiv serum mod udbrud af akne, hvor sort kommen olie bekæmper bakterierne der forårsager akne, mens cajeputs antiseptiske egenskaber forebygger fremtidig inflammation.

299,00 kr.

Odacité Jo+L Clogged Pores Booster Serum - 5 ml

Enestående Serum der ændrer huden ved at binde sig til blokeringer af porerne og urenheder på huden. Renser porerne i dybden og forebygger udbrud af akne.

299,00 kr.

Odacité Gr+G Oily-Acne Prone Booster Serum - 5 ml

Akne kan behandles med denne hurtigt virkende serum, som samtidig forebygger fremtidige udbrud på grund af indholdet af bioflavonoider, som styrker hudens eget forsvar mod inflammationer.

299,00 kr.

Odacité Pe+C Combination Skin Booster Serum - 5 ml

Naturlig Fersken og cypres serum til kombineret hud, som afbalancerer sebum (talg) produktionen. En let serum der trænger hurtigt og dybt ind i huden og forebygger udbrud af akne.

299,00 kr.

Odacité Pf+O Dull Skin Booster Serum - 5ml

Kedelig og træt hud kan afhjælpes med denne vitaminrige serum, der giver nyt liv og udstråling til huden på grund af effekten af passionsfrugt og appelsin med store mængder af A- og C-vitamin.

349,00 kr.

Odacité Pa+G Hyperpigmentation Booster Serum - 5 ml

Mørke pigmentpletter bleges og dannelse af nye pletter forebygges på grund af kombinationen af papayaenzymer, geranium og citron i denne serum.

349,00 kr.

Odacité Gt+L Radiance Effect Booster Serum - 5 ml

En hurtigt virkende serum som bidrager til genopretning af hudens glød og udstråling, på grund af indholdet af camellia olie eller grøn te frø olie.

349,00 kr.

Odacité Ap+P Fragile Capillaries Booster Serum - 5 ml

En dulmende økologisk serum der virker dybt nede i huden og er specielt velegnet til at styrke de små skrøbelige blodkar i huden så karsprængninger forebygges.

349,00 kr.

Odacité Ca+C Sensitive Skin Booster Serum - 5 ml

Til den meget følsomme hud bruges denne naturlige serum som effektivt dulmer og virker super beroligende. Den hjælper selv den mest følsomme hud til at genvinde styrke og minimere rødme.

349,00 kr.

Odacité Bu+L Sagging Skin Booster Serum - 5 ml

Til den slappe hud bruges denne naturlige serum der er sprængfyldt med vitaminer, der hjælper med at gøre collagen fibrene i huden stærkere og dermed giver strammere og fastere hud.

349,00 kr.

Odacité Ba+S Eye Contour Booster Serum - 5 ml

Meget nærende naturlig serum som er specielt let formuleret så den egner sig til de delikate øjenomgivelser. Den er rig på A og E vitamin, umættede fedtsyrer og plantesteroler, som stimulerer hudens egen produktion af collagen og hyaluronsyre.

349,00 kr.

Odacité Mo+P Very Dry Skin Booster Serum - 5 ml

Den meget tørre hud har brug for ekstra fugt og næring. Denne naturlige serum afhjælper tør hud på grund af den intensive næring den tilføjer, og er specielt udviklet til at hele og dulme ekstrem tør hud.

349,00 kr.

Odacité Ma+N Elasticity Booster Serum - 5 ml

Den genopbyggende virkning, fra den naturlige serum, arbejder dybt nede i huden for at forbedre elasticiteten og give en intensiv fugtbehandling. Lægger samtidig et beskyttende og helende lag på huden, som forhindrer tab af fugt.

349,00 kr.

Odacité Po+R Hydration Booster Serum - 5 ml

Den ultimative fugtgivende og nærende serum som samtidig afbalancerer talgproduktionen i huden, for at undgå skinnende områder i ansigtet. Baseret på naturlige og økologiske ingredienser, alle udvundet af planter, og derfor meget velegnede til veganere.

349,00 kr.

Odacité Bl+J Cell Energy Booster Serum - 5 ml

Naturlig og økologisk serum med kraftig genopbyggende virkning som hjælper med at give huden nyt liv ved at tilføre energi til hudcellerne. Beskytter mod frie radikaler.

349,00 kr.

Odacité Ro+Y Deep Wrinkles Booster Serum - 5 ml

En super genopbyggende naturlig serum med koncentreret indhold af biologiske aktive stoffer som hjælper til at reducere rynker og fine linjer, samtidig med at det dæmper misfarvninger af huden.

349,00 kr.

Odacité Ac+R Youthful Glow Booster Serum - 5 ml

Serum med ultra stærk antioxidant virkning der modvirker alle aspekter af ældning: Rynker og tab af fast og tonet hud, forandret tekstur af huden og mangel på fugt - med andre ord en serum der giver mulighed for at beholde en strålende og ungdommelig glød.

399,00 kr.

Odacité CaR Vital Glow Booster Serum - 5 ml

Opnå hud uden alder med denne sjældne og luksuriøse olie, som har en perfekt balance af A, C og E vitamin som tilsammen giver en ekstremt effektiv behandling mod ældning af huden.

399,00 kr.

Alle forskellige sera fra Odacité er effektive på grund af de virksomme koncentrater af planter og bær, der er benyttet. De kan bruges på 2 forskellige måder. Du kan tilføje 2-3 dråber til Oleosomes Time Release Delivery cremen, eller en anden foretrukken dagcreme - eller du kan bruge dem rene på huden for at få en mere intens virkning.

Bl+C er for eksempel en fantastisk spot behandling ved udbrud af bumser. Den behandler selve infektionen lynhurtigt så man ser en hurtig virkning.

Produkterne til den fedtede og kombinerede hud er fremstillet så de ikke udtørrer huden for voldsomt og hvis man bruger dem sammen med Oleosomes Time Release Delivery får man tilført gode fedtsyrer som huden har brug for. Samtidig betyder formuleringen af Oleosomes, at fugt fra cremen samt de aktive stoffer fra den valgte serum, afgives i løbet af dagen. Herved fås en effektiv påvirkning hele dagen.

Det er vigtigt at hudplejeprodukter til kombineret og fedtet hud ikke udtørrer voldsomt, da huden vil panikke og give sig til at producere mere talg og fedt for at kompensere for den voldsomme afrensning. Der skabes altså en ond cirkel som kun bliver værre, hvis man fortsætter. Det er den reaktion der ses hvis man for eksempel vasker ansigtet med håndsæbe.

De gode fedtsyrer i Oleosomes er til gavn for alle hudtyper, da alle har brug for næring og fugt for at huden kan fremstå sund og frisk, og derfor er Oleosomes en god base for alle de forskellige sera i serien.

Konkurrence - Vind gavekort på 1.000 kr.