0

Odacité Mo+P Very Dry Skin Booster Serum 5 ml

(140007)

Serum til meget tør hud som giver ekstra fugt og næring. Heler og dulmer huden.

349,00 kr.

Detaljer om produktet

Økologisk serum til meget tør hud - intensivt nærende!

En serum der er specielt udviklet til at afhjælpe generne ved tør hud. Den er intensivt nærende og korrigerende for huden og hjælper med at hele og dulme ekstrem tør hud. Den er baseret på naturlige og økologiske ingredienser, der alle er udvundet af planter og derfor er denne serum specielt velegnet til veganere.

Den er sprængfyldt med essentielle umættede fedtsyrer, antioxidanter, C vitamin og E vitamin fra moringa olien. Moringa olie har været benyttet til hudplejemidler helt tilbage til faraoernes tid i det gamle Egypten, til at hele tør og krakeleret hud. Moringa olie udvindes af frø fra det lille moringa eller trommestiktræ som vokser i det nordlige Indien eller Himalaya.

De aktive stoffer fra petitgrain olie sammen med moringa olie, giver en synergieffekt som optimerer den fugtgivende evne i serum.  Petitgrain olie udvindes af blade og skud fra bitter appelsin træ.

Anvendelse: Pump en passende mængde af Oleosomes Time Release Delivery creme, eller en anden foretrukken ansigtscreme, ud i håndfladen og tilsæt 2-3 dråber serum. Bland det og påfør nyrenset hud i ansigtet og på halsen. Kan også bruges rent direkte på huden hvis man ønsker en særlig intensiv virkning.

Very Dry Skin Booster serum er glutenfri og indeholder ingen genmodificerede ingredienser. Den er vegansk og er ikke testet på dyr.

Ingredienser:

  • Koldpresset jomfru moringa frø olie
  • Økologisk Petitgrain olie
  • Økologisk Neroli olie (udvindes af blomster fra bitter appelsin træ)
  • Citronmyrte olie (kaldes også sweet verbena)
  • Rosenolie
  • Certificeret GMO fri (ikke genmodificeret) E vitamin olie (tocopherol)
Få 10% rabat på alle køb i shoppen!