0

Odacité Ro+Y Deep Wrinkles Booster Serum 5 ml

(140003)

Genopbyggende naturlig serum som hjælper til at reducere rynker og fine linjer.

349,00 kr.

Detaljer om produktet

Økologisk serum - mod dybe rynker og misfarvninger!

Odacité Ro+Y Deep Wrinkles Booster Serum er baseret på naturlige og økologiske ingredienser, der alle er udvundet af planter eller frugter og dermed er velegnede til veganere.

Denne serum indeholder en af de mest genopbyggende olier - rosenfrugtolie - som har en meget høj koncentration af C vitamin. Derfor stimulerer denne olie huden til at danne meget collagen, hvilket betyder at rynker og fine linjer reduceres, mens huden som helhed føles mere fast og sund. 

Rosenfrugtolie og ylang ylang i samme produkt giver en synergieffekt som fremmer den antioxidante effekt af begge ingredienser og hjælper med at beskytte mod de skader de frie radikaler kan give på huden. Effekten af de frie radikaler reduceres kraftigt og derfor beskytter denne serum mod ældning.

Anvendelse: Pump en passende mængde af Oleosomes Time Release Delivery creme, eller en anden foretrukken ansigtscreme, ud i håndfladen og tilføj 2-3 dråber serum. Bland det sammen og påfør det på nyrenset hud. Du kan også benytte denne serum ren direkte på huden hvis du ønsker en mere intensiv virkning.

Deep Wrinkles Booster serum er gluten og GMO fri (ingen genmodificerede ingredienser). Den er vegansk og ikke testet på dyr.

Ingredienser:

  • Certificeret økologisk koldpresset skummet rosenfrugt olie (skummet for at fjerne naturlig voks og andre mættede fedtsyrer, ved at køle det langsomt ned og derefter skumme olien)
  • Certificeret økologisk ylang ylang olie
  • Certificeret GMO fri (ikke genmodificeret) E vitamin olie (tocopherol)
Få 10% rabat på alle køb i shoppen!