0

Odacité Synergie 4 Masque - 200 ml pulver til opblanding

(140020)

Maske med enzym forstadier til detox, peeling og forbedring af hudens udstråling og fasthed.

Lager status

Produktet er på lager

499,00 kr. 299,40 kr.

Detaljer om produktet

100% naturlig plantebaseret pulver til maske!

Formålet med den skånsomme og effektive maske er at afgifte huden, fjerne døde hudceller, lysne huden og gøre den fastere. 

Masken er formuleret med vigtige cofaktorer (forbindelser der aktiverer enzymer) der tilsammen har en synergieffekt. Denne ekstraordinære maske er en komplet skønhedsbehandling som giver resultat efter første gang du bruger den. Se opskrifter til at booste maskens effekter her.

Odacité Synergie 4 Masque er baseret på naturlige og nogle økologiske ingredienser der også er velegnet til veganere, idet alle ingredienser er udvundet af planter.

Masken arbejder på 4 områder:

Synergi 1: Afgifter og renser porer i dybden: Ler og aktivt kul fjerner affaldsstoffer og udefrakommende partikler, så huden efterlades synligt renere og fri for udbrud af akne og lignende.

Synergi 2: Peeler huden: Samarbejdet mellem enzymer og frugtsyrer giver en effektiv peeling der hurtigt fjerner døde hudceller og stimulerer til dannelse af nye celler. Som resultat får du en friskere og mere sund udstråling.

Synergi 3: Lysner og udjævner hudtonen: En hurtigtvirkende blanding af C vitamin og enzymer som bleger pigmentpletter og forebygger mørke pletter i huden. Herved opnår du en lysere og mere jævn hudtone.

Synergi 4: Opstrammer huden: Synergieffekten mellem C vitamin og probiotika (mælkesyrebakterier) booster collagendannelsen i huden og giver huden forudsætning for at forblive fast og ungdommelig.

Masken leveres som et pulver der er videnskabelig formuleret så det aktiveres af vand. Du kan selv forstærke virkningen af masken ved at benytte naturlige ingredienser fra køkkenet eller køleskabet. Der medfølger en guide til skønhedsopskrifter i æsken.

For at lette opblanding og påføring af masken anbefales det at bruge den specialdesignede Odacité Facial Masque Brush, som gør den nemt at blande, og sikrer at der ikke går noget til spilde ved påføring.

Masken er uden genmodificerede ingredienser og gluten. Den er 100% vegansk og ikke testet på dyr.

Ingredienser:

  • Kaolin ler
  • Bentonit ler
  • Papain pulver (papaya enzymer)
  • Lactobacillus Acidophilus (mælkesyrebakterie)
  • C vitamin
  • Aktivt kul
  • Vinsyre (AHA frugtsyre)
  • Æblesyre (frugtsyre)