0

Naturlig pleje - 100%

(2 produkter)

Ren hudpleje - helt enkelt!

Grundlæggerne af Tilia Beeswax er overbeviste om, at der er en grundlæggende styrke i naturlige ingredienser, som i århundreder har været den eneste kilde til hudpleje. Ingredienserne behandles derfor med taknemmelighed og respekt og de udvalgte ingredienser er alle testet om de er sikre og selvfølgelig også effektive. Kun de råvarer der lever op til de høje krav hos Tilia, benyttes i de færdige produkter.

 

Sortér efter:

Tilia Beeswax Mum & Baby All Natural Balm 30 ml

Helt ren og naturlig balsam der kan bruges ved hvert bleskift. Kan desuden benyttes af ammende mødre og gravide der vil undgå strækmærker.

259,00 kr.

Tilia Beeswax Multi-purpose skin care 30 ml

100% naturlig balm som beroliger og fugter huden. Indeholder fuldstændig ren bivoks som er testet for at sikre at det ikke indeholder kemikalier. Ikke tilsat vand eller syntetiske ingredienser.

259,00 kr.

Råvarerne der indgår i Tilias produkter er alle meget nærende og indeholder ingen vand. Derfor er koncentrationen af ingredienserne i de færdige produkter meget høj og Tilia kan derfor garantere at deres produkter er 100% aktive. Tilia har stor tiltro til naturens rene ingredienser og vælger derfor den bedste rå og naturlige bivoks fra godkendte biavlere, samt økologisk koldtpresset ekstra jomfru olivenolie.

Den første opskrift blev udviklet i 2010, fordi Thanassis' barn led af voldsomt irriteret hud. De havde forsøgt mange forskellige produkter - både naturlige og blandinger med syntetiske ingredienser - men uden resultater eller med kortvarig lindring. Da de var skuffede over ikke at kunne finde en permanent løsning, besluttede de sig for at forsøge med en tradition familieopskrift som indeholdt bivoks. Da resultaterne af dette forsøg var gode begyndte de at studere virkningen af de forskellige ingredienser.

Tilias Beeswax er i dag en græsk virksomhed som er meget stolte af deres hold af højtuddannede eksperter. De fortsætter med at studere de fantastiske råvarer vi kan finde i naturen, mens de samtidig videreudvikler deres opskrifter som bunder i græsk tradition. Dette gør de for at give dig mulighed for at finde og prøve de bedste naturlige produkter. 

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!