0

Persondatapolitik

Hos Eliés vil vi selvfølgelig gerne være med til at passe på dine persondata! Derfor har vi lavet aftaler med alle de eksterne leverandører, som modtager dine data fra Eliés. Aftalerne beskriver hvad de enkelte leverandører gør for at passe på dine data. Hvis du ønsker det, kan du til enhver tid få en aftale udleveret, ved at sende en mail til info@elies.dk.

De eksterne leverandører modtager dine data, fordi det er nødvendigt for fx at kunne sende pakker til dig, for at styre mit regnskab og for at kunne drive webshoppen, som er hostet af et webbureau. Desuden får webshoppen hjælp til at blive synlig på nettet, og bureauet har derfor indsigt i webshoppen, men de samler ikke data på kunder sammen.

Du kan til enhver tid bede om at få at vide hvilke data Eliés har samlet om dig og du kan ligeledes til enhver tid bede om at få disse data slettet! Det gælder selvfølgelig også data som er sendt videre til eksterne leverandører, og Eliés vil til enhver tid hjælpe med at få slettet dine data hos disse leverandører. Send en mail til info@elies.dk, hvis du gerne vil have disse oplysninger eller have data slettet.

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!