0

Hudpleje til den lille rejse - passer til kabinekufferten

(28 produkter)
Sortér efter:
TILBUD: COOLA Spray SPF 50 Unscented 100 ml - Rejsestørrelse Tilbud

TILBUD: COOLA Spray SPF 50 Unscented 100 ml - Rejsestørrelse

Uparfumeret solspray med SPF 50 i rejsestørrelse. Mere end 70% økologisk indhold.

198,00 kr. 118,80 kr.

TILBUD: Evolve Tropical Blossom Body Butter 30 ml - Rejsestørrelse Tilbud

TILBUD: Evolve Tropical Blossom Body Butter 30 ml - Rejsestørrelse

En fantastisk blød økologisk creme til kroppen, som nærer og blødgør huden og gør den helt glat. Naturlig hibiskus giver en dejlig mild duft.

59,00 kr. 35,40 kr.

Evolve Daily Detox Facial Wash 30 ml - Rejsestørrelse

En lækker økologisk ansigtsvask, med fyldig skum, som virker afgiftende og genopretter balancen i huden. Normal og fedtet hud.

65,00 kr.

Evolve Liquid Crystal Micellic Cleanser 30 ml - Rejsestørrelse

Smart økologisk 2 i 1 rens og toning til alle hudtyper. Påføres ansigt, hals og nakke med en vatrondel og skal ikke skylles af. Løfter urenheder væk fra huden og tilfører huden fugt.

65,00 kr.

Evolve Daily Defense Moisture Mist 30 ml - Rejsestørrelse

Økologisk mist, som sprayes på huden hvorved den toner din hud, tilfører fugt, beroliger huden, beskytter mod forurening og renser huden.

109,00 kr.

Evolve Climate Veil Tinted SPF 20 Light Medium 25 ml - Rejsestørrelse

Økologisk BB creme med spf 20, der lægger sig som et slør på huden og beskytter mod skader fra solens stråler. Solfaktor effekten opnås ved hjælp af zinkoxid, der modsat mange andre produkter ikke danner et hvidt lag på huden. Giver en flot let mat finish på huden.

149,00 kr.

Evolve Daily Renew Facial Cream 30 ml - Rejsestørrelse

Skøn økologisk fugtighedscreme som genopretter fugtbalancen i normal til tør hud, ved hjælp af sunde økologiske og naturlige olier og hyaluronsyre, som binder store mængder fugt i huden. Dette giver en mere fast og fyldig hud.

139,00 kr.

Evolve Multipeptide 360 Moisture Cream 30 ml - Rejsestørrelse

Fantastisk anti-aging ansigtscreme som mindsker dybden af rynker, giver fastere og mere tonet hud. Desuden giver de sunde og nærende økologiske olier intens fugt til normal til tør og moden hud.

179,00 kr.

Evolve Hyaluronic Serum 10 ml - Rejsestørrelse

En ren og klar økologisk serum med hyaluronsyre, som er udvundet ved fermentering af glucose. Hyaluronsyre optager og binder meget fugt, som gør at huden bliver mere fyldig og fast, og fine linjer og rynker reduceres.

139,00 kr.

Evolve Superfood 360 Serum 10 ml - Rejsestørrelse

Dejlig økologisk letvægtsserum som tilfører huden masser af gavnlige højeffektive naturlige superfood ingredienser. Giver forbedret glans og fasthed og reduceret dybde i rynkerne.

159,00 kr.

Evolve Miracle Facial Oil 10 ml - Rejsestørrelse

Økologisk nærende og let ansigtsolie som indeholder naturlig Retinol, der genopbygger fugtbalancen i huden. Velegnet til moden og tør hud.

129,00 kr.

Evolve True Balance Lotion 25 ml - Rejsestørrelse

En lækker matterende lotion, som afbalancerer hudens egen produktion af talg og tilfører masser af fugt, så tørhed undgås. Velegnet til fedtet og kombineret hud, med tendens til tilstoppede porer og bumser.

129,00 kr.

Evolve Rainforest Rescue Blemish Serum 10 ml - Rejsestørrelse

Naturlig og økologisk serum, som er meget effektiv mod uren hud med tilstoppede porer, i alle aldre. Den anvendes bedst som forebyggelse mod udbrud af akne - også til den kombinerede hud.

89,00 kr.

Evolve Lip Shine - True Gold - 15 ml

Skøn naturlig og økologisk lip gloss, der giver let glitrende guldeffekt på læberne. Super nærende og beskyttende for læberne. Kan også bruges som highlighter på kindben og kraveben.

117,00 kr.

Evolve Lip Treat 30 ml.

Super lækker økologisk læbebalsam som er velegnet til veganere. Består hovedsageligt af økologisk kakaosmør, med duft af appelsin, men indeholder også andre lækre plejende olier og smør.

119,00 kr.

Evolve Satin Body Gloss 30 ml - Rejsestørrelse

Lækker økologisk olie som giver intens fugt og næring til huden, mens naturlige mineraler giver et strejf af guldglimmer og reflekser på huden. Så husk at ryste flasken!

99,00 kr.

Evolve Skin Saviour Body Oil 30 ml - Rejsestørrelse

Forfriskende økologisk olie til kroppen, som giver nyt liv til moden hud, og hud som har ar og strækmærker. Bioretinol fra hybenolie stimulerer huden til øget dannelse af nye hudceller. Indeholder gluten.

99,00 kr.

Evolve Sunless Glow Body Lotion 50 ml - Rejsestørrelse

Intenst fugtende økologisk body lotion med selvbrunende effekt, som opnås ved hjælp af naturlige sukkerbaserede ingredienser. Jævnlig påføring vil give en mørkere glød.

69,00 kr.

Evolve Nourishing Hair Elixir 10 ml - Rejsestørrelse

Superlet økologisk håreliksir som er velegnet til tørt og glansløst hår. Eliksiren gør det lettere at tæmme kruset og flyvsk hår. Indeholder en 100% naturlig erstatning for silicium, som er et spormineral der bidrager til normal hårvækst.

69,00 kr.

Evolve Superfood Shine Shampoo 50 ml - Rejsestørrelse

Økologisk hårshampoo med naturlige rensemidler fra sukker og kokos. Shampoen renser hovedbunden og håret nænsomt uden at fjerne naturlige olier. Giver bedre glans og styrke i håret.

39,00 kr.

Evolve Superfood Shine Conditioner 50 ml - Rejsestørrelse

Fantastisk økologisk balsam med naturlige olier og fugtgivere, som genopbygger og tilfører fugt til tørt og ødelagt hår. Der er udelukkende benyttet vegetabilske ingredienser og balsamen er derfor også velegnet til veganere.

49,00 kr.

Evolve African Orange Aromatic Wash 50 ml - Rejsestørrelse

En økologisk hånd- og kropssæbe med naturlig kokos og sukkerekstrakter, som renser huden nænsomt uden at ødelægge hudens pH-balance. Huden næres og dulmes og efterlades helt ren og velplejet.

49,00 kr.

Evolve African Orange Aromatic Lotion 50 ml - Rejsestørrelse

En skøn økologisk lotion som tilfører masser af fugt til hænder og krop. Sheasmør har en nærende og blødgørende effekt og aloe vera mindsker irritation. Da der kun er brugt vegetabilske ingredienser er lotionen velegnet til veganere.

69,00 kr.

Evolve Citrus Blend Aromatic Wash 50 ml - Rejsestørrelse

Dejlig frisk økologisk hånd- og kropssæbe, med mild duft af citrus frugter. Renser nænsomt huden ved hjælp af naturlig kokos og sukkerekstrakter, som vedligeholder hudens naturlige pH balance. Huden efterlades dejlig ren og velplejet. Vegansk.

49,00 kr.

Evolve Citrus Blend Aromatic Lotion 50 ml - Rejsestørrelse

En fyldig og nærende økologisk bodylotion, med en dejlig frisk duft af enebær, lime citron og basilikum. Huden efterlades perfekt blød med en let duft. Velegnet til veganere da der kun er anvendt vegetabilske ingredienser.

49,00 kr.

Evolve Tropical Blossom Body Polish 30 ml - Rejsestørrelse

Fantastisk økologisk body polish, med fine partikler af økologisk sukker, som eksfolierer blidt og renser huden, så den fremstår ren og frisk. Den lækre monoi kokosolie, plejer og nærer huden.

69,00 kr.

Evolve Tropical Blossom Body Butter 30 ml - Rejsestørrelse

En fantastisk blød økologisk creme til kroppen, som nærer og blødgør huden og gør den helt glat. Naturlig hibiskus giver en dejlig mild duft.

59,00 kr.

Evolve Cotton Fresh Deodorant Cream 30 ml

Naturlig og vegansk creme deodorant med natron som antiperspirant. Desuden hjælper naturlige æteriske olier, kaolin og salepmaranta til at give god beskyttelse mod svedlugt hele dagen.

139,00 kr.

Du kender det sikkert godt - du skal på en kort ferie med fly og har egentlig ikke brug for en stor kuffert der skal checkes ind. Men hvad så med dine hudplejeprodukter?

Her finder du skøn økologisk og vegansk hudpleje til ethvert behov fra det engelske mærke Evolve Organic Beauty. Super lækre produkter, der opfylder de behov din hud måtte have, for fugt samt plejende og nærende ingredienser.

Alle produkter er håndlavet på fabrikken i Hertfordshire, og Laura Rudoe, som har skabt serien, har gjort sig stor umage med at finde naturlige og økologiske ingredienser, som har en gavnlig effekt på huden. Da hun tidligere havde været med til at skabe serien Nude, havde hun stor erfaring med at formulere og producere hudpleje.

Derfor har det været muligt at skabe produkter med stærke superfood antioxidanter, som samtidig giver ekstra næring og fugt til huden, fordi der er anvendt olier og smør der indeholder sunde fedtsyrer, som huden kan anvende til nye byggesten. Flere af produkterne indeholder også hyaluronsyre, som er næsten uundværlig til hudpleje – specielt til den mere modne hud – fordi den binder meget mere fugt i huden end de fleste andre hudplejeingredienser.

Serien har opnået adskillige Beauty awards siden lanceringen og Evolve fortsætter naturligvis med at udvikle nye produkter med spændende egenskaber.

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!