Økologisk hudpleje til din baby - du finder et godt valg her!
0

Økologisk og naturlig hudpleje til din baby!

(2 produkter)

Det bedste valg til din baby...

...er hudpleje som er ren og naturlig. Den skal ikke være fyldt med kemikalier, som parabener, der kan virke hormonforstyrrende og muligvis allergifremkaldende. Der skal heller ikke være agressive parfumer i, som kan lægge grunden til en livslang allergi over for syntetiske parfumer og isolerede duft molekyler fra æteriske olier.

Det bedste valg er derfor at vælge naturligt og ikke mindst økologisk. Herved undgår du også risikoen for pesticidrester i råvarerne, og det er meget vigtigt at få så lidt af disse pesticidrester ind i kroppen som muligt - ingen kender endnu den fulde risiko ved at bruge hudpleje der ikke er økologisk!

Sortér efter:

Moana Olie Naturlig - krukke med 175 ml

Fra Tahiti kommer denne rige olie, som er udvundet af økologiske modne kokosnødder. I kokosolie lægges blomster fra økologisk gardenia tahitensis blomst - også kendt som "Tiare Tahiti". Blomsterbladene tilsættes for at gøre olien blødere uden at der afgives duft til olien. Moana olie er altså fuldstændig duftfri og derfor velegnet til allergikere og sensitiv hud. Olien er desuden god til at holde børneeksem nede - kan dog ikke kurere børneeksem!

120,00 kr.

COOLA Mineral Baby SPF 50 Unscented 90 ml

Økologisk mineralbaseret solcreme til babyen og mindre børn. Solcremen giver et 100% naturligt skjold som beskytter mod solens skadelige stråler med bredspektret SPF 50. Indeholder mere end 70% økologisk certificerede ingredienser, men absolut ingen kemikalier eller kemiske konserveringsmidler. Vandfast i op til 80 minutter. Bør ikke anvendes til børn yngre end 6 måneder! Indeholder ikke nanopartiker, som kan trænge gennem huden!

299,00 kr.

Konkurrence - Vind gavekort på 1.000 kr.