0

Baby solcreme

(2 produkter)

Det bedste valg til din baby!

Sortér efter:

Tilia Beeswax Mum & Baby All Natural Balm 30 ml

Helt ren og naturlig balsam der kan bruges ved hvert bleskift. Kan desuden benyttes af ammende mødre og gravide der vil undgå strækmærker.

259,00 kr.

COOLA Mineral Baby SPF 50 Uparf. 90 ml Tilbud

COOLA Mineral Baby SPF 50 Uparf. 90 ml

100% naturlig og økologisk mineralbaseret solcreme til babyer og mindre børn SPF50.

299,00 kr. 209,30 kr.

Det bedste valg til din baby er hudpleje som er ren og naturlig. Den skal ikke være fyldt med kemikalier, som parabener, der kan virke hormonforstyrrende og muligvis allergifremkaldende. Der skal heller ikke være agressive parfumer i, som kan lægge grunden til en livslang allergi over for syntetiske parfumer og isolerede duft molekyler fra æteriske olier.

Det bedste valg er derfor at vælge naturligt og ikke mindst økologisk. Herved undgår du også risikoen for pesticidrester i råvarerne, og det er meget vigtigt at få så lidt af disse pesticidrester ind i kroppen som muligt - ingen kender endnu den fulde risiko ved at bruge hudpleje der ikke er økologisk!

Til gengæld er der i Danmark og andre lande lavet undersøgelser over, hvor meget vi egentlig optager gennem huden. Det viser sig at være mindst 60% for unge og voksne (læs mere her!) Babyers hud er sandsynligvis ikke bedre til at beskytte sig mod gennemtrængning af det der smøres på huden og derfor er det smart at vælge rene produkter.

Undersøgelserne er lavet af danske DTU og Berkeley Universitet i Californien og det er dermed institutter der kender alt til hvordan man udfører forskning med brugbare resultater, som er fremkommet med de resultater du kan læse om ved at følge linket ovenfor.

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!