Hudpleje til mænd | Stort udvalg af hudpleje til mænd | Elies.dk
0

Naturlig og økologisk hud- og hårpleje til ham.

(30 produkter)

Hud- og skægpleje til mænd - naturligt og økologisk!

Her finder du produkter til mænd der ønsker at bruge gode hudplejeprodukter. Hvor der ofte er en meget lille andel af produkter til mænd giver Eliés mulighed for at vælge hudplejeprodukter til mænd der indeholder naturlige og økologiske ingredienser.

Du kan finde forskellige produkter der alle er baseret på naturlige ingredienser. Mange af produkterne er tilmed egnede til veganere, da de ikke indeholder ingredienser af animalsk oprindelse. En enkelt serie er baseret på tang som giver unikke plejende egenskaber til huden, håret og ikke mindst skægget.

Se de spændende produkter her:

Sortér efter:

Gentlemen's Tonic Soothing Aftershave Balm - 100 ml

Aftershave balm der blødgør, forynger og fugter huden efter barbering. Den modvirker infektioner i huden. Kan bruges til alle hudtyper.

275,00 kr.

Gentlemen's Tonic Daily Moisturiser - 100 ml

Daily Moisturiser er en creme der blødgør, fugter, forynger og nærer huden. Den er effektiv til at bevare hudens naturlige fugtniveau. Kan bruges både om dagen og til natten.

275,00 kr.

Gentlemen's Tonic Traditional Shave Cream - 125 g

Traditional Shave Cream giver en fyldig, fugtgivende skum for de som foretrækker den klassiske måde at tilføje barberskum. Tillader en tæt og behagelig barbering.

175,00 kr.

Gentlemen's Tonic Classic Shave Cream - 100 ml

Classic Shave Cream giver en glat barbering med et fremragende glid over huden, som giver mulighed for en tæt og behagelig barbering. Virker fugtgivende.

175,00 kr.

Gentlemen's Tonic Pre Shave Oil - 50 ml

Pre Shave Oil bruges inden barbering for at forberede, dulme, fugte og beskytte huden. Den blødgør skægget og muliggør en tæt og behagelig barbering, med mindre risiko for snitsår!

175,00 kr.

Gentlemen's Tonic Exfoliating Facial Scrub - 100 ml

Exfoliating Facial Scrub fjerner urenheder og døde hudceller og renser samtidig huden. Naturligt udvundne ingredienser blødgør og udglatter huden.

195,00 kr.

Gentlemen's Tonic Foaming Facial Cleanser - 150 ml

Facial Foaming Cleanser er en effektiv og dejlig skum som renser huden for overskydende olie og urenheder. Den renser blidt og er meget nem at anvende.

195,00 kr.

Gentlemen's Tonic Gentle Body Wash - 250 ml

En lækker bodyshampoo med en skøn maskulin duft, som renser og giver huden ny energi, vedligeholder hudens fugtbalance så den bliver blødere og glattere.

175,00 kr.

Gentlemen's Tonic Daily Shampoo - 250 ml

Daily Shampoo er en effektiv shampoo der blidt renser og genopbygger hår og hovedbund. Den fjerner overskydende stylingprodukter, giftstoffer og partikler fra forurening.

175,00 kr.

Gentlemen's Tonic Protein Conditioner - 250 ml

Effektiv fugtgivende protein balsam som trænger dybt ind i hårstråene og forbedrer hårets styrke, fyldighed og evne til at styles. Passer til alle hårtyper.

175,00 kr.

Gentlemen's Tonic Moisturising Hand Balm - 50 ml

En dejlig fugtgivende håndlotion fra Gentlemen's Tonic med mandelolie, som giver en fremragende beskyttende barriere på hænderne uden at virke fedtende.

135,00 kr.

Gentlemen's Tonic Structure Hair Styling Strong Hold - 85 g

Structure fra Gentlemen's Tonic giver håret stærkt hold med masser af struktur i håret - uden at fedte. Den er let at bruge uanset din hårlængde.

120,00 kr.

Gentlemen's Tonic Pomade - 85 g

Pomaden til manden der gerne vil have masser af glans til håret, mens produktet samtidig giver medium hold. Definerer frisuren flot og kan bruges til alle hårlængder.

120,00 kr.

Gentlemen's Tonic Matte Paste Medium Hold - 85 g

Matte Paste fra Gentlemen's Tonic giver et medium hold og er perfekt hvis du ikke ønsker at tilføre glans til håret. Baseret på naturlige ingredienser og kan bruges til alle hårlængder.

120,00 kr.

Gentlemen's Tonic Grooming Cream High Hold - 85 g

En Grooming Cream der giver stærkt hold til håret og en medium naturlig glans. Giver en blid og unik duft til håret. Kan bruges til alle hårtyper.

120,00 kr.

Gentlemen's Tonic Clay Medium Hold - 85 g

Gentlemen's Tonic har udviklet stylingproduktet "Clay", som giver medium hold og glans. Den er nem at påføre og giver flot struktur til håret. Kan bruges til alle hårlængder.

120,00 kr.

Gentlemen's Tonic Facial Gift Set - Facial Scrub, foaming cleanser og Daily moisturiser

Gavesæt til manden der gerne vil pleje ansigtshuden og holde den blød og fast, ved hjælp af velduftende og effektive produkter, baseret på naturlige ingredienser.

625,00 kr.

Gentlemen's Tonic Shower Gift Set - 3 dele, fuld størrelse

Gavesæt til badet til manden der gerne vil bruge velduftende og effektive produkter som er baseret på naturlige ingredienser og indeholder ingen skadelige stoffer.

450,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Dusk - 80 g - mænd

Deodoranten med den maskuline og lækre signaturduft Dusk er blevet en bestseller fra Herban Cowboy. Den giver maksimal beskyttelse mod svedlugt. Indeholder naturlige og økologiske ingredienser. Indeholder ikke aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Forest - 80 g - mænd

Forest deodorant fra Herban Cowboys har en god maskulin duft og giver maksimal beskyttelse helt uden unødvendige tilsætningsstoffer. Den er perfekt til den miljøbevidste mand! Indeholder ikke aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Mountain - 80 g - mænd

Mountain deodorant fra Herban Cowboy giver en optimal beskyttelse mod sved og lugt. Den er baseret på naturlige og økologiske ingredienser og egner sig til veganere. Indeholder ikke aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Sport - 80 g - mænd

Sport deodorant fra Herban Cowboy er til den meget aktive mand hvor det er vigtigt at være beskyttet mod sved og lugt uden at blive udsat for farlige tilsætningsstoffer. Uden aluminium, triclosan, alkohol, farve og propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Unscented - 80 g

Unscented deodorant fra Herban Cowboy er specielt til dig med følsom hud. Den er uparfumeret og yder maksimal beskyttelse mod svedlugt. Indeholder ikke aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Wild - 80 g - mænd

Wild deodorant fra Herban Cowboy har en langtidsvirkende beskyttelse mod svedlugt, samtidig med at den blødgør huden. Baseret på naturlige og økologiske ingredienser. Deodorant uden aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy After Shave Balm Dusk - 100 ml

After shave balm til at genoprette din hud efter barbering uden farlige kemikalier der udtørrer huden. Efterlader huden blød, gennemfugtet og genoprettet.

139,00 kr.

Herban Cowboy Shave Cream Dusk - 200 ml

Shave cream der er mild og effektiv uden at udtørre huden og som blødgør skægstubbene før barbering. Den er naturlig og økologisk samt egnet til veganere.

139,00 kr.

Herban Cowboy Bar Soap Dusk - 140 g - mænd

Et stykke sæbe med dybderensende pimpsten og tang, som efterlader ansigtet blødt og gennemfugtet med en duft af Dusk - signaturduften fra Herban Cowboy.

79,00 kr.

Alluvian Malabar Cabaret Shave Soap - 122 g

En aromatisk barbersæbe der er naturlig og håndlavet, som giver en perfekt og behagelig barbering. Med utraditionelle noter af læder, anis (lakrids) og træ. Baseret på flere økologiske ingredienser.

229,00 kr.

Alluvian Norwegian Spear Shave Soap - 122 g

Meget mere end en almindelig barbering! Varm og krydret med kraftige undertoner af vild mynte og neroli som giver en fantastisk duftkombination. Baseret på naturlige og økologisk ingredienser.

229,00 kr.

Alluvian Bohemian Coast Shave Soap - 122 g

Barbersæbe med en balsamisk citron- og blomsterduft og en undertone af Sri Lankansk Vetiver (græsart). Sæben har et højt indhold af økologiske ingredienser, er plantebaseret og meget drøj i brug.

229,00 kr.

Flere og flere mænd oplever også stigende problemer med at tåle hudplejeprodukter der er stærkt parfumerede med syntetiske parfumer, eller indeholder nogle af de ingredienser der kan virke skadelige på langt sigt, som fx parabener, alkohol, syntetiske parfumer med mere. Her får mændene også mulighed for at vælge produkter med naturlige og økologiske ingredienser, så huden kan plejes uden risiko for skadevirkninger.

Konkurrence - Vind gavekort på 1.000 kr.