Ansigtscreme til mænd | Udvalg af ansigtscremer til mænd
0

Ansigtscreme til mænd

(8 produkter)
Sortér efter:

Alluvian Beard Balm de Garde - 56,7 g

Beard Balm de Garde er en naturlig og økologisk leave-in balm til skægget og huden - den samler skægget og beskytter ansigtet for de der ofte er ude i ekstremt vejr.

199,00 kr.

Alluvian Rejuvenating After Shave Serum - 68 ml

Aftershave serum med 100% naturlige ingredienser som enten er vildthøstede eller økologisk dyrkede. Ekstraordinært fugtende og nærende serum, som genopretter huden efter barbering.

899,00 kr.

Cîme Himalaya 29°N-81°E - Universal Balm - 50 ml Tilbud

Cîme Himalaya 29°N-81°E - Universal Balm - 50 ml

Cremen virker beroligende og reparerende og fungerer som en universalcreme til hele kroppen, der kan bruges hver dag. Den indeholder forskellige naturlige ingredienser der modvirker bl.a. insektbid, blå mærker, irriteret og sprukken hud, træthed, trætte muskler og ømme led, lette smerter og milde muskelkramper.

225,00 kr. 135,00 kr.

Gentlemen's Tonic Daily Moisturiser - 100 ml

Daily Moisturiser er en creme der blødgør, fugter, forynger og nærer huden. Den er effektiv til at bevare hudens naturlige fugtniveau. Kan bruges både om dagen og til natten.

275,00 kr.

Gentlemen's Tonic Facial Gift Set - Facial Scrub, foaming cleanser og Daily moisturiser

Gavesæt til manden der gerne vil pleje ansigtshuden og holde den blød og fast, ved hjælp af velduftende og effektive produkter, baseret på naturlige ingredienser.

625,00 kr.

Møllerup Estate Facial Moisturiser Anti-Ageing - 50 ml

God ansigtscreme baseret på hampeolie, der modvirker tidlige ældningstegn, forbedrer hudens naturlige fugtbalance og optimerer barrieren på huden. Mindsker fine linjer og giver en glattere, mere ensartet hud.

350,00 kr.

Møllerup Estate Facial Moisturiser Sensitive or Young Skin - 50 ml

Fugtgivende anti-inflammatorisk naturlig hudpleje til sensitiv og ung hud, som trænger dybt ind i huden og giver fugt til den tørre følsomme hud, mens den dæmper rødme og irritation og tendens til akne. Optages nemt af huden og hjælper med at reparere skader.

350,00 kr.

Møllerup Estate Stress Relief Facial Oil - 30 ml

Stress Relief Facial Oil er en ansigtsolie som dulmer den stressede hud. Den trænger hurtigt ind i huden og virker ikke fedtende, fugter huden effektivt og tilfører masser af næring. Olien gør huden smidig og blød og giver en ensartet overflade.

250,00 kr.

Konkurrence - Vind gavekort på 1.000 kr.