0

Odacité Green Ceremony Cleanser - 150 ml

(140035)

100% naturlig rense og detox produkt med Matcha og Spirulina.

Lager status

Produktet er på lager

349,00 kr.

Detaljer om produktet

Effektiv rens som afgifter huden - med Matcha og økologisk spirulina!

Green Ceremoni Cleanser er et helt nyt produkt fra Odacité, som giver en dybderensende og afgiftende effekt på grund af indholdet af Matcha og økologisk spirulina. Den leveres som pulver der tilsættes vand, hvorved blandingen skummer op, og derefter påføres ansigtet. Den skummende effekt skyldes bagepulver, som samtidig har en peelende virkning.

Indholdet er 100% naturligt, ikke testet på dyr og fri for genmodificerede ingredienser. Der er ikke tilsat parabener, petrokemikalier, phthalater eller nogen form for duft.

Odacité har taget udgangspunkt i en japansk teceremoni, hvor nøgleordene er:

 • Renhed
 • Respekt
 • Harmoni
 • Ro og balance

I cleanseren er det omsat til:

 • Renhed: Ingredienserne er sammensat for at give en boblende, rensende skum, som fjerner overskydende snavs, fedt og døde hudceller. Den er en stor hjælp til akneplaget hud, mens den giver nyt liv til moden og træt hud.
 • Respekt: Det høje klorofylindhold i Matcha og Spirulina virker som en kraftfuld detox kur for huden, mens det milde skum, der er udvundet af kokosnød (babyskum), respekterer den skrøbelige hud barriere. Huden fremstår ren, frisk og aldrig "stram" efter brug.
 • Harmoni: Det koncentrerede økologiske aloe vera pulver bidrager til at dulme inflammation og rødme i huden, mens Matcha og Spirulina med deres kraftige antioxidante virkning, beskytter mod frie radikaler og holder huden frisk og ungdommelig.
 • Ro og balance: Fornøjelsen ved at omdanne pulver til skum og den skønne fornemmelse når du masserer skummet på huden, giver dig et øjeblik, hvor du kan have tid til dig selv, og få den ro og balance, som mange mangler i deres daglige trummerum.

Anvendelse:

Benyt skeen der følger med Green Ceremony Cleanser. Tag en strøget skefuld af pulveret over i hånden og put nogle dråber vand i. Hvis blandingen er for tyk kan du tilføje vand til du får den ønskede konsistens. Massér skummet blidt ind i huden og lad det sidde nogle minutter. Fugt den medfølgende klud med varmt vand og fjern skummet med kluden. Skyl kluden med koldt vand og tør ansigtet med kluden.

Ingredienser:

 • Matcha af høj kvalitet: Virker både afgiftende og som antioxidant. Giver en klar og strålende teint. En effektiv og mild detox både til akneplaget og moden hud.
 • Økologisk Spirulina pulver: Anti-aging effekt og nærende med sit indhold af proteiner, vitaminer, mineraler, aminosyrer, peptider og fedtsyrer. Genopbygger sund hud og reducerer fine linjer og rynker. Korrigerer solskader.
 • Honning: Har antibakterielle egenskaber og virker samtidig dulmende og fugtgivende. Rig på antioxidanter og dæmper herved aldring af huden. Tiltrækker og holder på fugten i huden så den efterlades gennemfugtet og strålende.
 • Baby foam: Sodium Cocoyl Isothionat (SCI) er udvundet af kokosnødder og giver en mild og skånsom skum som renser huden effektivt, uden at ødelægge den naturlige barriere og forstyrre hudens balance. SCI er så mild at den kan bruges til babypleje.
 • Økologisk Aloe Vera pulver: Indeholder mere end 200 naturlige aktive stoffer der gavner huden. Aloe Vera fugter og genopfrisker huden og virker desuden dulmende og helende.
 • Bagepulver: Arbejder sammen med citronsyre for at give en eksfolierende effekt, fjerne tilstopning af porerne, fjerne døde hudceller, snavs og overskydende hudfedt. Det forebygger udbrud af akne og holder huden klar og sund. Kombinationen af bagepulver og citronsyre virker effektivt mod ar. 
 • Citronsyre: Arbejder sammen med bagepulver for at give en eksfolierende effekt, fjerne tilstopning af porerne, fjerne døde hudceller, snavs og overskydende hudfedt. Det forebygger udbrud af akne og holder huden klar og sund. Kombinationen af bagepulver og citronsyre virker effektivt mod ar. 
 • Fructose og maltodextrin pulver (honning)

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!