Barberolie | Naturlige barberolier til mænd her | Elies.dk
0

Barberolie

(7 produkter)
Sortér efter:

Gentlemen's Tonic Pre Shave Oil - 50 ml

Pre Shave Oil bruges inden barbering for at forberede, dulme, fugte og beskytte huden. Den blødgør skægget og muliggør en tæt og behagelig barbering, med mindre risiko for snitsår!

175,00 kr.

Alluvian Agarwood Preshave and Beard Oil - 30 ml

Agarwood Preshave and Beard Oil forbereder huden til barbering og plejer skægget så det fremstår blankt og sundt. Huden beskyttes så risikoen for skader fra barberbladene minimeres.

299,00 kr.

Alluvian Choctaw Perique Preshave and Beard Oil - 30 ml

Naturlig og økologisk olie der gør huden klar til barbering og plejer skægget, med en luksuriøs duft af Perique tobak fra Louisiana, bourbon vanille og rav.

299,00 kr.

Alluvian Isle of Man Preshave and Beard Oil - 30 ml

Naturlig og økologisk olie som gør huden klar til barbering ved at blødgøre huden og give barberbladene et behageligt glid over huden. Fugter og nærer samtidig dit skæg så det ser sundt og blankt ud.

299,00 kr.

Alluvian Rowley Shoals Preshave and Beard Oil - 30 ml

Naturlig og økologisk olie der klargør huden til barbering og plejer dit skæg med masser af fugt og næringsstoffer. Australsk inspireret blanding med duft af blå cypres, tetræ og urter.

299,00 kr.

Alluvian Wild Grove Preshave and Beard Oil - 30 ml

Naturlig og økologisk preshave og beard olie der plejer hud og skæg og gør huden klar til barbering. En aromatisk oplevelse med duft af vilde appelsinblomster, lavendel og cedertræ.

299,00 kr.

Moana Olie Naturlig - krukke med 175 ml

Fra Tahiti kommer denne rige olie, som er udvundet af økologiske modne kokosnødder. I kokosolie lægges blomster fra økologisk gardenia tahitensis blomst - også kendt som "Tiare Tahiti". Blomsterbladene tilsættes for at gøre olien blødere uden at der afgives duft til olien. Moana olie er altså fuldstændig duftfri og derfor velegnet til allergikere og sensitiv hud. Olien er desuden god til at holde børneeksem nede - kan dog ikke kurere børneeksem!

120,00 kr.

Konkurrence - Vind gavekort på 1.000 kr.