Barberskum | Køb naturlig barberskum af højeste kvalitet
0

Barberskum

(6 produkter)
Sortér efter:

Alluvian Bohemian Coast Shave Soap - 122 g

Barbersæbe med en balsamisk citron- og blomsterduft og en undertone af Sri Lankansk Vetiver (græsart). Sæben har et højt indhold af økologiske ingredienser, er plantebaseret og meget drøj i brug.

229,00 kr.

Alluvian Malabar Cabaret Shave Soap - 122 g

En aromatisk barbersæbe der er naturlig og håndlavet, som giver en perfekt og behagelig barbering. Med utraditionelle noter af læder, anis (lakrids) og træ. Baseret på flere økologiske ingredienser.

229,00 kr.

Alluvian Norwegian Spear Shave Soap - 122 g

Meget mere end en almindelig barbering! Varm og krydret med kraftige undertoner af vild mynte og neroli som giver en fantastisk duftkombination. Baseret på naturlige og økologisk ingredienser.

229,00 kr.

Alluvian Himalayan Cedar Shave Soap - 122 g

Barbersæbe med naturlige og økologisk ingredienser, som giver dig muligheden for en behagelig barbering - duft af cedertræ fra Himalaya, som er iblandet myrte, giver en dejlig varm aroma.

229,00 kr.

Alluvian Isle of Man Shave Soap - 122 g

En håndlavet naturlig og økologisk barbersæbe med charmerende dufte af mynte, bynke, jord og hav, som giver en virkelig følelse af absolut luksus når du barberer dig.

229,00 kr.

Gentlemen's Tonic Pre Shave Oil - 50 ml

Pre Shave Oil bruges inden barbering for at forberede, dulme, fugte og beskytte huden. Den blødgør skægget og muliggør en tæt og behagelig barbering, med mindre risiko for snitsår!

175,00 kr.

Konkurrence - Vind gavekort på 1.000 kr.