Deodorant mænd | Køb deodoranter til mænd her | Elies.dk
0

Deodorant til mænd

(7 produkter)
Sortér efter:

Herban Cowboy Deodorant Dusk - 80 g - mænd

Deodoranten med den maskuline og lækre signaturduft Dusk er blevet en bestseller fra Herban Cowboy. Den giver maksimal beskyttelse mod svedlugt. Indeholder naturlige og økologiske ingredienser. Indeholder ikke aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Alluvian Natural Deodorant - 60 ml

Deodorant specielt formuleret for at beskytte mod dårlig lugt uden brug af kemikalier, aluminium eller farvestoffer. Indpakningen er fremstillet af genbrugspapir. Indeholder ingen triclosan, alkohol eller propylenglycol.

159,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Wild - 80 g - mænd

Wild deodorant fra Herban Cowboy har en langtidsvirkende beskyttelse mod svedlugt, samtidig med at den blødgør huden. Baseret på naturlige og økologiske ingredienser. Deodorant uden aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Unscented - 80 g

Unscented deodorant fra Herban Cowboy er specielt til dig med følsom hud. Den er uparfumeret og yder maksimal beskyttelse mod svedlugt. Indeholder ikke aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Sport - 80 g - mænd

Sport deodorant fra Herban Cowboy er til den meget aktive mand hvor det er vigtigt at være beskyttet mod sved og lugt uden at blive udsat for farlige tilsætningsstoffer. Uden aluminium, triclosan, alkohol, farve og propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Mountain - 80 g - mænd

Mountain deodorant fra Herban Cowboy giver en optimal beskyttelse mod sved og lugt. Den er baseret på naturlige og økologiske ingredienser og egner sig til veganere. Indeholder ikke aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Forest - 80 g - mænd

Forest deodorant fra Herban Cowboys har en god maskulin duft og giver maksimal beskyttelse helt uden unødvendige tilsætningsstoffer. Den er perfekt til den miljøbevidste mand! Indeholder ikke aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Konkurrence - Vind gavekort på 1.000 kr.