0

Gentlemen's Tonic Exfoliating Facial Scrub 100 ml

(120006)

Scrub som fjerner urenheder og døde hudceller og samtidig renser huden.

Lager status

Produktet er på lager

225,00 kr. 135,00 kr.

Detaljer om produktet

Fjern døde hudceller i ansigtet med bambus!

Gentlemen's Tonic Exfoliating Facial Scrub fjerner med de fine korn snavs og urenheder fra huden samtidig med at døde hudceller også skrubbes løs. Den har desuden en rensende effekt på huden og de naturligt udvundne ingredienser blødgør og udglatter huden. Giver huden et friskt og sundt udseende.

Vigtige ingredienser:

  • Bambuspartikler: Naturlig og effektiv exfolieringsmiddel
  • Kakaosmør: Blødgør, fugter og beskytter huden.
  • Sheasmør: Dulmer og forebygger rødme.
  • Babassu olie: Smelter ved kontakt med huden og giver en afkølende effekt.

Alle produkter indeholder Babassu olie som er udvundet af kerner fra Babassu palmen der vokser i den brasilianske jungle og Bergamot frugternes saft fra Italiens sydligste spids.

Babassu olie lægger en beskyttende hinde på hud og hår, samtidig med at den beskytter mod ældning af hud og hår, pga antioxidanter i olien. Olien stimulerer cellefornyelse og dannelse af collagen, som giver styrke til håret og fastere hud. Olien indeholder aktive stoffer der blødgør og udglatter huden og giver en kølende effekt på huden når den påføres.

Saften fra frugterne der vokser på Bergamot træerne virker ved at hud og hår får et sundere udseende, med glans og flot udstråling. Det har en antiseptisk og antiinflammatorisk virkning som hjælper med at vedligeholde hudens sunde udstråling. Den giver desuden en delikat citrus duft og er kendt for dets opstrammende effekt.

Den skønne duft opnås ved en kombination af indonesisk patchouli, en citrusnote fra siciliansk citron, energigivende bergamot og afslappende lavendel.