0

Gentlemen's Tonic Daily Shampoo 500 ml

(120022)

Effektiv shampoo der blidt renser og genopbygger hår og hovedbund.

Lager status

Produktet er på lager

350,00 kr.

Detaljer om produktet

Effektiv  og naturlig hårshampoo - stimulerer hårvækst!

Gentlemen's Tonic Daily Shampoo er en effektiv shampoo der går ind og renser håret blidt samtidig med at den genopbygger hår og hovedbund. Shampoen fjerner de overskydende stylingprodukter der kan have hobet sig op i håret, samt diverse giftstoffer og partikler fra forurening. Shampoen er egnet til alle hårtyper.

Vigtige ingredienser:

  • Ingefær: Genopliver hovedbunden og hjælper til med at stimulere hårvækst. Desuden stimulerer den cellefornyelse.
  • Muskatnød: Hjælper med at forbedre blodcirkulationen i hovedbunden og modvirker sensitiv hud.

Alle produkter indeholder Babassu olie som er udvundet af kerner fra Babassu palmen der vokser i den brasilianske jungle og Bergamot frugternes saft fra Italiens sydligste spids.

Babassu olie lægger en beskyttende hinde på hud og hår, samtidig med at den beskytter mod ældning af hud og hår, pga antioxidanter i olien. Olien stimulerer cellefornyelse og dannelse af collagen, som giver styrke til håret og fastere hud. Olien indeholder aktive stoffer der blødgør og udglatter huden og giver en kølende effekt på huden når den påføres.

Saften fra frugterne der vokser på Bergamot træerne virker ved at hud og hår får et sundere udseende, med glans og flot udstråling. Det har en antiseptisk og antiinflammatorisk virkning som hjælper med at vedligeholde hudens sunde udstråling. Den giver desuden en delikat citrus duft og er kendt for dets opstrammende effekt.

Den skønne duft opnås ved en kombination af indonesisk patchouli, en citrusnote fra siciliansk citron, energigivende bergamot og afslappende lavendel.

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!