0

Gentlemen's Tonic Gentle Body Wash 500 ml

(120021)

Lækker bodyshampoo med skøn maskulin duft, som renser og giver huden ny energi.

Lager status

Produktet er på lager

350,00 kr.

Detaljer om produktet

Fugtende bodyshampoo baseret på naturlige ingredienser!

Gentle Body Wash fra Gentlemen's Tonic renser huden blidt, giver den ny energi og vedligeholder fugtbalancen. Vegetabilsk glycerin, honning og hvedeestrakt blødgør og glatter træt hud. Bodyshampoen giver en skøn maskulin duft til huden uden at virke for parfumeret.

Vigtige ingredienser:

  • Mentol: Opfrisker, genopliver, køler og giver en fantastisk duft til huden.
  • Ingefær: Stærk antiinflammatorisk virkning som også stimulerer og giver energi til huden.

Alle produkter indeholder Babassu olie som er udvundet af kerner fra Babassu palmen der vokser i den brasilianske jungle og Bergamot frugternes saft fra Italiens sydligste spids.

Babassu olie lægger en beskyttende hinde på hud og hår, samtidig med at den beskytter mod ældning af hud og hår, pga antioxidanter i olien. Olien stimulerer cellefornyelse og dannelse af collagen, som giver styrke til håret og fastere hud. Olien indeholder aktive stoffer der blødgør og udglatter huden og giver en kølende effekt på huden når den påføres.

Saften fra frugterne der vokser på Bergamot træerne virker ved at hud og hår får et sundere udseende, med glans og flot udstråling. Det har en antiseptisk og antiinflammatorisk virkning som hjælper med at vedligeholde hudens sunde udstråling. Den giver desuden en delikat citrus duft og er kendt for dets opstrammende effekt.

Den skønne duft opnås ved en kombination af indonesisk patchouli, en citrusnote fra siciliansk citron, energigivende bergamot og afslappende lavendel.

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!