Naturlig og økologisk hudpleje til hende - se mere her!
0

Naturlig og økologisk hudpleje til hende!

(30 produkter)

Hendes naturlige og økologiske hudplejeprodukter!

De fleste kvinder kender den dejlige fornemmelse af ren og velplejet hud og har i generationer brugt meget forskellige midler for at nå dertil. Nogle af de hudplejeprodukter der har været brugt igennem tiden har ikke altid været gode for kroppen - derfor vælger flere og flere naturlige og gerne økologiske produkter - som de produkter du finder her.

Alle produkter indeholder rigtig gode olier med mange nyttige indholdsstoffer, der vil gavne din hud og afbalancere hudens egen produktion af fedt. Med de rigtige produktvalg kan du behandle akne, undgå fedtede områder i ansigtet, komme rynker og fine linjer til livs, dæmpe synligheden af pigmentpletter m.m.m.

Sortér efter:
Cîme Recette de Pureté - renseolie - 100 ml Tilbud

Cîme Recette de Pureté - renseolie - 100 ml

Renseolie til at rense huden og fjerne makeup. Produktet er velegnet til alle hudtyper - også meget sart hud. Olien renser dybt og fjerner alle urenheder og alt makeup - også den vandfaste, mens hudens fugtbalance opretholdes.

245,00 kr. 147,00 kr.

Cîme Rosée de Roses - renselotion - 150 ml Tilbud

Cîme Rosée de Roses - renselotion - 150 ml

Rensende og tonende silkeblød naturlig og økologisk lotion, fjerner blidt urenheder og makeup og åbner tilstoppede porer. Rosenvand og rosen-ekstrakt hjælper til at reducere synligheden af porerne og genopretter hudens naturlige balance.

239,00 kr. 143,40 kr.

Cîme Belle d'Amour - beskyttende dag- og natcreme - 50 ml Tilbud

Cîme Belle d'Amour - beskyttende dag- og natcreme - 50 ml

Cremen til den normale og sarte hud med kraftfulde antioxidanter fra Edelweiss som beskytter huden mod ydre stressende faktorer. Olie fra vild rose nærer og genopbygger huden og hjælper med at forhindre for tidlig ældning.

299,00 kr. 179,40 kr.

Cîme Kissed by a Rose - serum - 15 ml Tilbud

Cîme Kissed by a Rose - serum - 15 ml

En lækker naturlig serum som nærer og revitaliserer huden. Den er rig på fedtsyrerne Omega 3, 6, 7 og 9, samt vitamin A, B, C og E. Den stimulerer derfor cellernes naturlige genopbygning og forbedrer hudens elasticitet samtidig med at fine linjer reduceres. Antioxidanter beskytter mod tegn på ældning.

375,00 kr. 225,00 kr.

Cîme Under my Skin - Genoprettende dag- og natcreme - 50 ml Tilbud

Cîme Under my Skin - Genoprettende dag- og natcreme - 50 ml

Cremen nærer og reparerer huden i ansigtet, på halsen og halsudskæringen på grund af det høje indhold af vitaminer og omega 7, som er essentielt for kollagenproduktionen og hudens genopbygning. Hudens elasticitet stimuleres og de fine linjer reduceres, samtidig med at cremen giver en lysere teint.

309,00 kr. 185,40 kr.

Cîme Daisy Delight - Lysnende dag- og natcreme - 50 ml Tilbud

Cîme Daisy Delight - Lysnende dag- og natcreme - 50 ml

Daisy Delight er en blød og ikke-fedtende creme, som er beriget med hyaluronsyre, samt ekstrakter fra tusindfryd og edelweiss. Disse aktive ingredienser giver huden en strålende glød samtidig med at de dæmper hudens småfejl og mørke pletter.

289,00 kr. 173,40 kr.

Cîme Himalaya 29°N-81°E - Universal Balm - 50 ml Tilbud

Cîme Himalaya 29°N-81°E - Universal Balm - 50 ml

Cremen virker beroligende og reparerende og fungerer som en universalcreme til hele kroppen, der kan bruges hver dag. Den indeholder forskellige naturlige ingredienser der modvirker bl.a. insektbid, blå mærker, irriteret og sprukken hud, træthed, trætte muskler og ømme led, lette smerter og milde muskelkramper.

225,00 kr. 135,00 kr.

Cîme Magnificent Mandarine - Detox body scrub og badesalt - 450 g Tilbud

Cîme Magnificent Mandarine - Detox body scrub og badesalt - 450 g

Lav din egen hjemme-SPA med denne aromatiske body scrub og bade salt i ét produkt. Som body scrub stimulerer den blodcirkulationen og fjerner døde hudceller så din hud bliver blød og mere elastisk. Som badesalt virker den energigivende og afgiftende.

289,00 kr. 173,40 kr.

Cîme L'Huile by Cîme - tørolie til hud, hår og negle - 100 ml Tilbud

Cîme L'Huile by Cîme - tørolie til hud, hår og negle - 100 ml

En 100% naturlig tør-olie som trænger hurtigt ind uden at fedte, mens den nærer og plejer hud, hår og negle. L'Huile by Cîme indeholder 6 omhyggeligt udvalgte økologiske olier, som er kendt for deres indhold af essentielle fedtsyrer, naturlige vitaminer og antioxidanter.

289,00 kr. 173,40 kr.

Cîme For your hands only - 75 ml Tilbud

Cîme For your hands only - 75 ml

Fantastisk plejende håndcreme med abrikoskerneolie og aloe vera. Trænger let ind i huden og fugter i dybden, samtidig med at den reparerer tør og beskadiget hud.

149,00 kr. 89,40 kr.

Herban Cowboy Deodorant Blossom - 80 g - kvinder

En effektiv og dejlig deodorant til den miljøbevidste kvinde, baseret på naturlige og økologiske ingredienser som huden kan absorbere og ånde igennem. Indeholder ikke aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglykol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Love - 80 g - kvinder

Love deodorant fra Herban Cowboy efterlader huden gennemfugtet og maksimalt beskyttet hele døgnet. Den har en blid duft og er baseret på naturlige og økologiske ingredienser. Indeholder ikke aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Deodorant Superstar - 80 g - kvinder

Økologiske og veganske deodoranter kan også dufte helt fantastisk. En deostick baseret på naturlige ingredienser som din hud kan absorbere og ånde igennem. Indeholder ikke aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Herban Cowboy Powder Deodorant - 80 g - kvinder

Fast pudder deodorantstift som efterlader huden med en skøn duft. Fra mærket Herban Cowboy der er vegansk og baseret på naturlige og økologiske ingredienser. Indeholder ikke aluminium, triclosan, alkohol, farve eller propylenglycol.

119,00 kr.

Odacité CaR Vital Glow Booster Serum - 5 ml

Opnå hud uden alder med denne sjældne og luksuriøse olie, som har en perfekt balance af A, C og E vitamin som tilsammen giver en ekstremt effektiv behandling mod ældning af huden.

399,00 kr.

Odacité Ac+R Youthful Glow Booster Serum - 5 ml

Serum med ultra stærk antioxidant virkning der modvirker alle aspekter af ældning: Rynker og tab af fast og tonet hud, forandret tekstur af huden og mangel på fugt - med andre ord en serum der giver mulighed for at beholde en strålende og ungdommelig glød.

399,00 kr.

Odacité Ro+Y Deep Wrinkles Booster Serum - 5 ml

En super genopbyggende naturlig serum med koncentreret indhold af biologiske aktive stoffer som hjælper til at reducere rynker og fine linjer, samtidig med at det dæmper misfarvninger af huden.

349,00 kr.

Odacité Bl+J Cell Energy Booster Serum - 5 ml

Naturlig og økologisk serum med kraftig genopbyggende virkning som hjælper med at give huden nyt liv ved at tilføre energi til hudcellerne. Beskytter mod frie radikaler.

349,00 kr.

Odacité Po+R Hydration Booster Serum - 5 ml

Den ultimative fugtgivende og nærende serum som samtidig afbalancerer talgproduktionen i huden, for at undgå skinnende områder i ansigtet. Baseret på naturlige og økologiske ingredienser, alle udvundet af planter, og derfor meget velegnede til veganere.

349,00 kr.

Odacité Ma+N Elasticity Booster Serum - 5 ml

Den genopbyggende virkning, fra den naturlige serum, arbejder dybt nede i huden for at forbedre elasticiteten og give en intensiv fugtbehandling. Lægger samtidig et beskyttende og helende lag på huden, som forhindrer tab af fugt.

349,00 kr.

Odacité Mo+P Very Dry Skin Booster Serum - 5 ml

Den meget tørre hud har brug for ekstra fugt og næring. Denne naturlige serum afhjælper tør hud på grund af den intensive næring den tilføjer, og er specielt udviklet til at hele og dulme ekstrem tør hud.

349,00 kr.

Odacité Ba+S Eye Contour Booster Serum - 5 ml

Meget nærende naturlig serum som er specielt let formuleret så den egner sig til de delikate øjenomgivelser. Den er rig på A og E vitamin, umættede fedtsyrer og plantesteroler, som stimulerer hudens egen produktion af collagen og hyaluronsyre.

349,00 kr.

Odacité Bu+L Sagging Skin Booster Serum - 5 ml

Til den slappe hud bruges denne naturlige serum der er sprængfyldt med vitaminer, der hjælper med at gøre collagen fibrene i huden stærkere og dermed giver strammere og fastere hud.

349,00 kr.

Odacité Ca+C Sensitive Skin Booster Serum - 5 ml

Til den meget følsomme hud bruges denne naturlige serum som effektivt dulmer og virker super beroligende. Den hjælper selv den mest følsomme hud til at genvinde styrke og minimere rødme.

349,00 kr.

Odacité Ap+P Fragile Capillaries Booster Serum - 5 ml

En dulmende økologisk serum der virker dybt nede i huden og er specielt velegnet til at styrke de små skrøbelige blodkar i huden så karsprængninger forebygges.

349,00 kr.

Odacité Gt+L Radiance Effect Booster Serum - 5 ml

En hurtigt virkende serum som bidrager til genopretning af hudens glød og udstråling, på grund af indholdet af camellia olie eller grøn te frø olie.

349,00 kr.

Odacité Pa+G Hyperpigmentation Booster Serum - 5 ml

Mørke pigmentpletter bleges og dannelse af nye pletter forebygges på grund af kombinationen af papayaenzymer, geranium og citron i denne serum.

349,00 kr.

Odacité Pf+O Dull Skin Booster Serum - 5ml

Kedelig og træt hud kan afhjælpes med denne vitaminrige serum, der giver nyt liv og udstråling til huden på grund af effekten af passionsfrugt og appelsin med store mængder af A- og C-vitamin.

349,00 kr.

Odacité Pe+C Combination Skin Booster Serum - 5 ml

Naturlig Fersken og cypres serum til kombineret hud, som afbalancerer sebum (talg) produktionen. En let serum der trænger hurtigt og dybt ind i huden og forebygger udbrud af akne.

299,00 kr.

Odacité Gr+G Oily-Acne Prone Booster Serum - 5 ml

Akne kan behandles med denne hurtigt virkende serum, som samtidig forebygger fremtidige udbrud på grund af indholdet af bioflavonoider, som styrker hudens eget forsvar mod inflammationer.

299,00 kr.

Det er altid muligt at finde produkter der passer til netop din hud og som kan tilføre fugt og pleje med aktive ingredienser der er med til at booste udstrålingen, lysne pletter, berolige sensitiv hud, fjerne de irriterende urenheder i huden med mere. De lækre produkter er alle udviklet med ønsket om at give huden god og nærende hudpleje uden at tilføre en masse unødvendige kemikalier, hvoraf mange kan give problemer på lang sigt. 

Konkurrence - Vind gavekort på 1.000 kr.