Ansigtscreme til kvinder | Køb økologisk ansigstcreme her | Elies
0

Ansigtscreme til kvinder

(9 produkter)
Sortér efter:
Cîme Belle d'Amour - beskyttende dag- og natcreme - 50 ml Tilbud

Cîme Belle d'Amour - beskyttende dag- og natcreme - 50 ml

Cremen til den normale og sarte hud med kraftfulde antioxidanter fra Edelweiss som beskytter huden mod ydre stressende faktorer. Olie fra vild rose nærer og genopbygger huden og hjælper med at forhindre for tidlig ældning.

299,00 kr. 179,40 kr.

Cîme Under my Skin - Genoprettende dag- og natcreme - 50 ml Tilbud

Cîme Under my Skin - Genoprettende dag- og natcreme - 50 ml

Cremen nærer og reparerer huden i ansigtet, på halsen og halsudskæringen på grund af det høje indhold af vitaminer og omega 7, som er essentielt for kollagenproduktionen og hudens genopbygning. Hudens elasticitet stimuleres og de fine linjer reduceres, samtidig med at cremen giver en lysere teint.

309,00 kr. 185,40 kr.

Cîme Daisy Delight - Lysnende dag- og natcreme - 50 ml Tilbud

Cîme Daisy Delight - Lysnende dag- og natcreme - 50 ml

Daisy Delight er en blød og ikke-fedtende creme, som er beriget med hyaluronsyre, samt ekstrakter fra tusindfryd og edelweiss. Disse aktive ingredienser giver huden en strålende glød samtidig med at de dæmper hudens småfejl og mørke pletter.

289,00 kr. 173,40 kr.

Cîme Himalaya 29°N-81°E - Universal Balm - 50 ml Tilbud

Cîme Himalaya 29°N-81°E - Universal Balm - 50 ml

Cremen virker beroligende og reparerende og fungerer som en universalcreme til hele kroppen, der kan bruges hver dag. Den indeholder forskellige naturlige ingredienser der modvirker bl.a. insektbid, blå mærker, irriteret og sprukken hud, træthed, trætte muskler og ømme led, lette smerter og milde muskelkramper.

225,00 kr. 135,00 kr.

Cîme L'Huile by Cîme - tørolie til hud, hår og negle - 100 ml Tilbud

Cîme L'Huile by Cîme - tørolie til hud, hår og negle - 100 ml

En 100% naturlig tør-olie som trænger hurtigt ind uden at fedte, mens den nærer og plejer hud, hår og negle. L'Huile by Cîme indeholder 6 omhyggeligt udvalgte økologiske olier, som er kendt for deres indhold af essentielle fedtsyrer, naturlige vitaminer og antioxidanter.

289,00 kr. 173,40 kr.

Møllerup Estate Facial Moisturiser Anti-Ageing - 50 ml

God ansigtscreme baseret på hampeolie, der modvirker tidlige ældningstegn, forbedrer hudens naturlige fugtbalance og optimerer barrieren på huden. Mindsker fine linjer og giver en glattere, mere ensartet hud.

350,00 kr.

Møllerup Estate Facial Moisturiser Sensitive or Young Skin - 50 ml

Fugtgivende anti-inflammatorisk naturlig hudpleje til sensitiv og ung hud, som trænger dybt ind i huden og giver fugt til den tørre følsomme hud, mens den dæmper rødme og irritation og tendens til akne. Optages nemt af huden og hjælper med at reparere skader.

350,00 kr.

Moana Olie Naturlig - krukke med 175 ml

Fra Tahiti kommer denne rige olie, som er udvundet af økologiske modne kokosnødder. I kokosolie lægges blomster fra økologisk gardenia tahitensis blomst - også kendt som "Tiare Tahiti". Blomsterbladene tilsættes for at gøre olien blødere uden at der afgives duft til olien. Moana olie er altså fuldstændig duftfri og derfor velegnet til allergikere og sensitiv hud. Olien er desuden god til at holde børneeksem nede - kan dog ikke kurere børneeksem!

120,00 kr.

COOLA Face SPF 30 Rosilliance BB 44 ml

Økologisk BB creme med SPF 30 beskyttelse som er let farvet så din hud får en ensartet hudtone, der skjuler de små skønhedsfejl. Cremen virker som en fugtighedscreme der toner huden og øger din naturlige udstråling, så du får et friskt og sundt udseende. Stamceller fra rosenblomster, giver en avanceret, udglattende løsning, der fugter og genopbygger din huds naturlige elasticitet. Vandfast i ca. 80 minutter.

449,00 kr.

Konkurrence - Vind gavekort på 1.000 kr.