0

Odacité Mature Skin Pure Elements Discovery Kit

(140025)

Sæt til moden og tør hud, som tilfører fugt, booster collagen dannelse og giver fast hud.

349,00 kr.

Detaljer om produktet

Naturlig og økologisk hudpleje til moden og tør hud!

Sættet inkluderer:

Oleosomes Time Release Delivery Creme: Basiscremen er formuleret så fugt og aktive ingredienser fra den tilsatte serum, afgives i løbet af dagen. Dette sikrer en mere optimal udnyttelse af de aktive ingredienser så huden udnytter de stimulerende stoffer bedre. En effektiv kur med en god ansigtscreme og serum mod tør hud og rynker samt kraftfulde antioxidanter til at modvirke tidlig ældning. Sættet er baseret på naturlige og økologiske ingredienser der også er velegnede til veganere.

4 kraftfulde serum koncentrater der gennemfugter og stimulerer huden så den bliver sundere og fastere:

 Wrinkle Ro + Y C-vitaminet der udvindes af rosenknopper booster collagendannelsen i huden så den bliver fastere og sundere. Ylang Ylang virker antiseptisk og heler små sår og rifter i huden, samtidig med at den giver en beroligende effekt.
 Hydration Po + R Hjælper med at opnå optimal fugtgivning af huden samtidig med at den afbalancerer hudens egen produktion af talg, for at undgå et skinnende udseende. Granatæble tilfører store mængder C vitamin, der booster collagendannelsen og sårheling. Pelargonie olie virker sammentrækkende og antiseptisk på huden, samtidig med at den fugter effektivt.
 Youth Ac + R Acai virker som en ekstraordinær kraftfuld antioxidant som modvirker alle aspekter af hudens ældning: Rynket, slap, poset og trist hud. Rose virker antiseptisk og kan bruges til at behandle infektioner i huden af forskellig art. Desuden strammer Rose huden op.
 Eye Contour Ba+ S En serum der er rig på A og E vitamin samt umættede fedtsyrer og plantesteroler. A vitaminer styrker og modvirker tør hud, mens E vitamin stimulerer hudens genopbygning, samtidig med at den har stærk antioxidant virkning som beskytter huden mod de frie radikaler. Plantesterolerne har også antioxidant virkning, samtidig med at de styrker immunforsvaret, virker antiinflammatorisk og styrker cellemembranerne i huden.

Anvendes ved at pumpe en passende mængde creme ud i håndfladen og derefter tilsætte 2-3 dråber af den valgte serum. Creme og serum blandes sammen og påføres nyrenset hud i ansigtet og på halsen.

Produkterne er 100% veganske, ikke testet på dyr og indeholder ingen genmodificerede ingredienser.

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!