0

Cîme Magnificent Mandarine body scrub og badesalt 450 g

(110008)

Aromatisk body scrub og bade salt i ét produkt. Fjerner døde hudceller.

289,00 kr. 173,40 kr.

Detaljer om produktet

Saltscrub med 100% naturlige ingredienser og økologiske olier!

Som det eneste produkt fra Cîme kan de ikke kalde dette produkt økologisk, da den absolut største ingrediens er salt fra Himalaya. Det kan ikke kategoriseres som en økologisk ingrediens, fordi det ikke dyrkes økologisk.

Denne body scrub og badesalt indeholder pink Himalaya salt og rene essentielle olier og kan bruges til at lave din egen hjemme-SPA oplevelse med den luksuriøse aroma fra grøn mandarin.

  • Brug den som body scrub for at stimulere blodcirkulationen og fjerne døde hudceller for at få en blødere og mere elastisk hud.
  • Eller brug den som badesalt for at give dig selv en energigivende og afgiftende behandling

Magnificent Mandarine har et højt indhold af naturlige og økologiske ingredienser. Den indeholder ingen parabener, syntetisk parfume, phenoxyethanol eller mikroskopiske plast korn. Produktet er ikke testet på dyr.

  • Når du vil bruge saltet som bodyscrub fugtes huden og saltet masseres blidt rundt på huden i det ønskede område. Skylles af efter brug. 
  • Hvis du vil benytte saltet til et karbad, hældes en håndfuld i karret og der fyldes op med vand.
  • Ekstra skønhedstip: Du får den ultimative bodyscrub ved at putte nogle få dråber af tør-olien L'HUILE BY CÎME på en håndfuld saltkrystaller, hvorefter huden skrubbes med blandingen. Giver en silkeblød hud med en naturlig glød.

Få 10% rabat på alle køb i shoppen!