0

Tilia Beeswax Mum & Baby All Natural Balm 30 ml

(230002)

Helt ren og naturlig balsam der kan bruges ved hvert bleskift. Kan desuden benyttes af ammende mødre og gravide der vil undgå strækmærker.

Lager status

Produktet er på lager

259,00 kr. 155,40 kr.

Detaljer om produktet

100% naturlig økologisk mor og barn balsam!

Tilia Beeswax har lavet en fuldstændig ren og naturlig balsam som kan bruges til både mor og baby. Ingredienserne modvirker naturligt infektion og irritation af huden og stimulerer til hurtigere heling.

Ved hvert bleskift kan påføres en lille smule af balsamen, som sørger for at berolige huden og fjerne irritationen, samtidig med at huden tilføres fugt fra den rene bivoks og den økologiske jomfru olivenolie. Herved hjælper fedtsyrer fra balsamen til at styrke hudbarrieren, så yderligere irritation kan undgås.

Den ammende mor kan benytte balsamen til brystvorterne, hvis de er meget irriterede. Normalt virker brystmælken naturligt helende på brystvorten, men specielt i starten og hvis barnet ikke sutter optimalt, kan irritationen være så voldsom at det er nødvendigt at hjælpe lidt til. Her kan du benytte balsamen på ren hud efter du har ammet.

Mange gravide oplever at få strækmærker under graviditeten og det kan være svært helt at undgå. Det er dog muligt at mindske risikoen ved at give huden ekstra pleje under graviditeten - balsamen tilfører næring med mange gode og nærende fedtsyrer, som giver huden mulighed for at udvide sig uden at give mærker. Har du allerede mærker efter en graviditet, kan du også hjælpe huden til at heles bedre, men denne balsam.

Indhold:

  • Økologisk olivenolie
  • Ren rå bivoks
  • Ekstrakt af lindeblomster

Anvendelse: Ved hver bleskift på babyen. Ved meget irriterede brystvorter - på ren hud efter amning. Til gravide - fx morgen og aften på mave, bagdel og lår.